AstraH Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 evo novosti. zaštopo mi se egr ventil i sad ili probat očistit ili uzet novi. novi je 2400 kn a mozda postoji mogućnost čišćenja i da će funkcionirati. jel imao tko kakva iskustva sa čišćenjem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted May 23, 2011 Author Share Posted May 23, 2011 evo pronasli uzroke svih tih cudnih pojava na autu. jedan greska je egr. bio brutalno zastopan. to je zablombirano i ugaseno u softveru pa ne pali vise gresku a sad drugi problem. waste gate ventil je prdnuo. unutra u membrani je pukla ona opruga na stangici. to me *ebalo valjda pune 3 godine. jer je odlazilo malo po malo. dok se nije do kraja razlohalo. u leru je auto 2 min radio normalno a onda kao da se neka klapna zatvorila i auto je priguseno radio. uglavno da ne prtljam tehnicki previse ostavio sam auto kod pavicica. nazvo opel otpad beki i naso sa jedne strgane turbine waste gate. i sad to treba zamijeniti. nadam se da ce to biti kraj hajke oko pizdarija sa autom vise e da i onda ide nazad na čipanje kod gubića i da se zahvalim svima ovdje koji su sudjelovali u raspravi i otkrivanju mogućeg problema napisem ovdje kak je proslo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 ajde....bar si rijesio problem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 Eto kako jedan auto nemože imat bar 7 dana bez problema. Problema nikad manjka. nakon zamjenjenog waste gate-a uvidjeli smo drugi problem. a to je na kraju sama turbina koju je najvjerojatnije sjebani stari waste sjebo. i sad ne da sam vise lud nego mislim da cu sa izlaskom sljedeceg problema u sami motor ulit 5 litara špene i nitra i nečega pa nek bude jedan veliki problem za koji cu znat da moram mjenjat motor. jos uvijek neznam kolko ce me ovo sad koštat al znojim se svakog sata. i vec mi je preko glave svega. zašto se jednostavno nemože problem skuzit otklonit i sve 5 nego uvijek postoji jos jedan koji se nadovezuje na njega. sad na kraju sa novim waste gate-om turbo nemoze napunit kak spada jer je opruga na starom ventilu na stangici bila toliko labava pa se to sad valjda sve Uebalo sa previsokim tlakom pa su sad kao valjda krilca sjebana. neznam. evo morao sam to napisat tu da mi bude malo lakse Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 A i ti imaš sreće u 3PM . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Nhf, ali ......tako ti i treba kad pokusavas problem rijesiti na mjestima koja za to nisu namijenjena. Sta ovlasteni servis zna o turbinama? NISTA!!!!:no2: Znaju skinuti i zamijeniti, ali podesiti novi aktuator, ......nemogu i neznaju jer za to nemaju opremu, i prtljaju se u stvari koje ne razumiju. I, .........ti nemas wastegate, wastegate imaju samo obicne turbine, a ti imas VNT turbinu s aktuatorom za zakretanje krilaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 ovlasteni niti nije mjenjao turbinu nego su ju samo skinuli (mislim pavicic) i slali u pinjusic, i sad opet turbo banako... kak volim hrv. servisere, uvijek nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 ovlasteni niti nije mjenjao turbinu nego su ju samo skinuli (mislim pavicic) i slali u pinjusic, i sad opet turbo banako... kak volim hrv. servisere, uvijek nesto... Nije bitno jel ovlasten ili neovlasten jer niti jedni niti drugi o turbini kao sklopu pojma nemaju. Sta mislis zasto ovlasteni servisi ne popravljaju bosch pumpe i injektore nego ih salju u radione specijalizirane samo za to? Ista je stvar i sa turbinama. Ili, odes u servis i montiras novu, ali onda to ne kosta 3000kn, nego 3 puta vise. A, dobio si istu stvar uz istu garanciju (godinu dana). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Daj posalji to u Uzice neka ti srede sve kako se spada i napravi neki hibryd daju ti i garanciju Bio sam bas prije SR-a kod njih,mislim da ni Pinjusic ni Kirschner ne naprave u mj.dana toliko turbina koliko ovi naprave u jednom danu + sta imaju alate za koji ova dvojica mogu samo sanjat Da ne spominjem koliko su fer i koreltni i koliko hoce izac u susret!!! Skinu turbo posalji ga dole,decki ce ti sredit da bude ko nova kada ti ju vrate mislit ces da si dobio novu,a ne repariranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Meni su TS Uzice rekli za napraviti hibrid, ako bude potrebno reparirati turbo u najgorem mogucem slucaju 400 e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Nije bitno jel ovlasten ili neovlasten jer niti jedni niti drugi o turbini kao sklopu pojma nemaju.Sta mislis zasto ovlasteni servisi ne popravljaju bosch pumpe i injektore nego ih salju u radione specijalizirane samo za to? Ista je stvar i sa turbinama. Ili, odes u servis i montiras novu, ali onda to ne kosta 3000kn, nego 3 puta vise. A, dobio si istu stvar uz istu garanciju (godinu dana). pa o tome i pricam, odfuras auto u servis specijaliziran za opel (koji odmontira/montira turbinu) koji odfura turbo u servis specijaliziran za turbine (koji reparira turbinu) i opet sve k... od ovce jel ti auto i dalje stoji u servisu.... i naravno svi ti sve uredno naplate i to vise puta, za svaku intervenciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 @ kimi : slazem se s tobom jer sam isao kod hrpu majstora i servisera koji na kraju nisu nis napravili. al jedini problem sto sam od samog trena dobio krive upute kud da idem i koji je kvar. prvo je krenulo od egr-a. to je riješene pa je krenuo taj akutator odn to na turbini i onda sad najednom i turbina. ak je fkt turbo sjeban di da ga otfuram ? kaj da napravim vise neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 pa o tome i pricam, odfuras auto u servis specijaliziran za opel (koji odmontira/montira turbinu) koji odfura turbo u servis specijaliziran za turbine (koji reparira turbinu) i opet sve k... od ovce jel ti auto i dalje stoji u servisu.... i naravno svi ti sve uredno naplate i to vise puta, za svaku intervenciju... Koliko sam ja shvatio, u servisu su SAMI mijenjali aktuator (AstraH je napisao wastegate) a ne slali u servis turbopunjaca, a to sam bez uredjaja za podesavanje nemozes napraviti da bude dobro. Podesavanje "sa manometrom bez branika na autoputu je" najobicnija glupost.:drink: Naravno da ce sve platit. I jos ce platit. I to puno vise nego da je odmah otisao na mjesto gdje to rjesavaju bez problema, jer jako dobro znam kako se u servisima uzima lova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 @ kimi : slazem se s tobom jer sam isao kod hrpu majstora i servisera koji na kraju nisu nis napravili. al jedini problem sto sam od samog trena dobio krive upute kud da idem i koji je kvar. prvo je krenulo od egr-a. to je riješene pa je krenuo taj akutator odn to na turbini i onda sad najednom i turbina. ak je fkt turbo sjeban di da ga otfuram ? kaj da napravim vise neznam. Donesi ga meni i ja cu ti reci sta je najpametnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 Donesi ga meni i ja cu ti reci sta je najpametnije. vjerojatno ce trebat skidat turbinu dolje. pa ako ce ju skinut javim ti se. samo da to riješim jer u suprotnom cu napravit event guranje auta niz provaliju ili u savu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 u biti evo odmah i pitanje. info koji sam dobio sto se sad događa jest sljedeći koliko se sjećam. dogodi se sad da štangica u jednom trenu mrvicu zašteka ko da nema snage ući u taj akutator. e sad kao da nesto ne valja sa krilcima u turbini da je to razlog. dali je moguće da je razlog to što si rekao da nije podešen akutator sa turbinom nego je samo sa iste takve druge turbine preseljen na moju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Koliko sam ja shvatio, u servisu su SAMI mijenjali aktuator (AstraH je napisao wastegate) a ne slali u servis turbopunjaca, a to sam bez uredjaja za podesavanje nemozes napraviti da bude dobro.Podesavanje "sa manometrom bez branika na autoputu je" najobicnija glupost.:drink: Naravno da ce sve platit. I jos ce platit. I to puno vise nego da je odmah otisao na mjesto gdje to rjesavaju bez problema, jer jako dobro znam kako se u servisima uzima lova. da, prvi put su sami mjenjali i sjebali naravno, drugi put je dao pinjusicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 u biti evo odmah i pitanje.info koji sam dobio sto se sad događa jest sljedeći koliko se sjećam. dogodi se sad da štangica u jednom trenu mrvicu zašteka ko da nema snage ući u taj akutator. e sad kao da nesto ne valja sa krilcima u turbini da je to razlog. dali je moguće da je razlog to što si rekao da nije podešen akutator sa turbinom nego je samo sa iste takve druge turbine preseljen na moju? Donesi da pogledam turbinu i sve ces znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 pošto je turbo roknuo radi neispravnog akutatora i napravio lufta po cijeloj turbini i spigo osovinu i zbrusio krilca i neznam ni ja kaj imam opciju uzeti tvornicki repariranu turbinu za 500€ + moja turbina, a druga opcija koju sam dobio ponuđenu jest da napravim hybrid. koja je isplativija opcija? sa hibridom nisam upoznat nimalo niti znam što dobije s tim, a sa orginalnom dobijem isto sto sam i imao samo se sad bojim da opet ne prdne. al posto i sa repariranom imam godinu dana jamstva jednako kao i sa novom i kao i sa hibridom ja bar mislim da se isplati ova tvornicki reparirana uzet. pa me zanima sto drugi misle. thnx unaprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 pošto je turbo roknuo radi neispravnog akutatora i napravio lufta po cijeloj turbini i spigo osovinu i zbrusio krilca i neznam ni ja kajimam opciju uzeti tvornicki repariranu turbinu za 500€ + moja turbina, a druga opcija koju sam dobio ponuđenu jest da napravim hybrid. koja je isplativija opcija? sa hibridom nisam upoznat nimalo niti znam što dobije s tim, a sa orginalnom dobijem isto sto sam i imao samo se sad bojim da opet ne prdne. al posto i sa repariranom imam godinu dana jamstva jednako kao i sa novom i kao i sa hibridom ja bar mislim da se isplati ova tvornicki reparirana uzet. pa me zanima sto drugi misle. thnx unaprijed uzmi hibrid od Kimija Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 hibrid i chipaj jos vise . Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 swapaj benzinca :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraH Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 swapaj benzinca :lol: hahahahahha i jos na svaki kotac elektromotor, najjednostavnije. znaci zasad predvodi hibrid. a ako ce ostat cipan toliko koliko je sad na 135 ks eventualno par ks+ jel opet hibrid ili tvornicka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 hibrid i chipaj jos vise . Mora vidit do koliko ce mu injektori konja izdrzat,dzabe mu turbina i sve ako injektori drze do 150ks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Mora vidit do koliko ce mu injektori konja izdrzat,dzabe mu turbina i sve ako injektori drze do 150ks... nema veze, imat ce 150ks bez dima i mrvicu manje ce trositi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now