444IN Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 (edited) ovo je inace idealna poza za sjebat grijanje siceva a kolki debili po praonama upravo to rade i boli ih kurac... faking fušeraj. A tek ovo hahaha ... Edited November 20, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 touche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 (edited) ovo je inace idealna poza za sjebat grijanje siceva a kolki debili po praonama upravo to rade i boli ih kurac... faking fušeraj. Jedan od razloga zašto je ta ekipa izgubila .... Edited November 20, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Ne dirajte mi Daria!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 Hahhahaha, ma to je moj Tvigi uh... hahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 19, 2011 Share Posted November 19, 2011 semper nema sportske siceve ono su ravne klupe,inace pazim na bocnice jer sam alergican na to,ali ovdje ih nije bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Ja bi zbilja free detailing lool hmmmmm na to se postaviti bi stvarno trebalo hrabrosti......:no2: mada...rene zna 197-cu napamet.....svig ima volje..... al ja svejdeno nebi...jbt auti nije čišćen otkad je kupljen....:yucky::yucky::yucky::yucky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Evo, iskopao sam neke slike prije početka klinike: Jankinjo objašnjava kak treba vozit s obzirom da je popravio svoj rekord za sekundu i sad je 6.38.xxx Jednog dana, kad počnem pobijeđivati, i ja ću trebati ovakvu policu, samo gdje će to sve stati - trebalo bi LCD pomaknuti...:huh: Malo zgibova prije ručka - da više uđe...dugačak je tjedan. 8min i nešto sekundi kasnije, Debeli zadovoljno trlja ruke nakon odrađenog Ringa. U međuvremenu sam se i ja, budala, uspio zaliti s vodom pokušavajući uslikati sve u sobi. Bilo je stvarno super, imali smo 2h da što detaljnije odradimo aute. Mi smo Focusa odradili sa: Meguiars Ultimate Compound (poliranje) Meguiars Scratch-X (za ispod kvaka vrata) Meguiars NXT Wax Meguiars tar remover (za motorni prostor) Meguiars engine dressing (za motorni prostor) Meguiars metal polish (za felge i ispuh) Meguiars hyper dressing (za plastične lajsne, grill i plastiku) Meguiars natural shine protectant (za interijer) Meguiars carpet cleaner . . . . Fora je kad radiš sa svim proizvodima, odmah vidiš koji ti najbolje odgovaraju za korištenje u svom autu. :thumbsup: Pobjednici su dobili 250kn poklon bon, a looseri 150kn jer je: "bilo teško odlučiti se za pobjednika". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Semper POKUSAVA vozit Ring - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 bilo je super, svaka čast svima :thumbsup: a oglas ide čim skinem slike :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 bilo je super, svaka čast svima :thumbsup: a oglas ide čim skinem slike :lol: Držim(o) te za riječ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 ovo je inace idealna poza za sjebat grijanje siceva a kolki debili po praonama upravo to rade i boli ih kurac... faking fušeraj. Da ne govorim o onima koji klece na sjedalima dok pokusavaju dohvatit nesto iza na krovu ili slicno .. A tek ovo hahaha ... Znaci nisam jedini koji sam primjetio. Na moju srecu prvi si komentirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Tjedna akcija od 28.11-4.12. 2011 Usluga nanošenje voska + gratis unutrašnje čišćenje za osobna vozila 200 KN Usluga sadrži:Voskanje: - vanjsko pranje - nanošenje tvrdog voska Unutrašnje čišćenje: - usisavanje - brisanje prašine s plastičnih površina - impregnacija plastičnih površina Meguiars Vinyl&Rubber Cleaner/Conditioner - čišćenje staklenih površina ... http://www.partes.hr/index.php?page=posebna-ponuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Se treba najavit za neko obično pranje ili ne? Trebao bi u petak navratit na unutarnje i vanjsko ( ak baš ne bu snijega il kiše ) i felge pošteno oprat.. nisu bar jedno 5 godina detaljno oprane pa će ih trebat valjda otapat u kiselini jedno 3 sata :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Nazovi sat vremena prije da ti rezerviram termin da baš ne čekaš dugo ako se zagužva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 ok, tnx.. čujemo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 To ste od Krune pasata prali..vidim da mi je i bratic cistio.. Jel bar s motorom bio?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 To ste od Krune pasata prali..vidim da mi je i bratic cistio.. Jel bar s motorom bio?? Je,dao si je Žuti truda !!! Nakon 20 min bio je sav mokar hehehe Kaže da mu je ipak bilo malo prehladno za motor ali poznavajuči njega ne bi me iznenadilo da je došao s njim ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Navratim sljedeći tjedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 bio danas na pranju.... sjaje se kola ko pesja jajca... nije loše.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 bio danas na pranju.... sjaje se kola ko pesja jajca... nije loše.... Opasna pila !!!!:notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Opako izgleda plavi Audi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 bez uvrede, ali s ovim felgama mi izgleda kao malo veci passat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Opako izgleda plavi Audi Boja mi je strava,savršena :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ljetne su bolje.... A boja, u zivo bi reko da vuce malo na ljubicastu? Ili sam daltonista? Dopada mi se boja, to je naknadno lakirano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now