Jump to content

Auto trese?

Recommended Posts

update

1. stavljeni novi diskovi i pločice ...auto trese i dalje identično..i pri ubrzanju i pri kočenju

2. stavljen 2 set guma i felgi, orginal opelove sa zimskim gumama zbalansirane na 0 ..auto trese i dalje identično..i pri ubrzanju i pri kočenju

• Replies 154
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

iste probleme imam ko i ti, i vec sam lud jer neznam sta da radim. auto stoji u garazi tjedan dana,a treba mi...

mjenjao nosace motora, glavcinu sa lezajem, 3 seta felgi, gewinde, i sad jos moram kupit 4 gume 18"

samo kaj se meni vec na 60-ak km/h osjeti da prednji desni kraj oce pobjec od ostatka auta :lol:

iste probleme imam ko i ti, i vec sam lud jer neznam sta da radim. auto stoji u garazi tjedan dana,a treba mi...

mjenjao nosace motora, glavcinu sa lezajem, 3 seta felgi, gewinde, i sad jos moram kupit 4 gume 18"

samo kaj se meni vec na 60-ak km/h osjeti da prednji desni kraj oce pobjec od ostatka auta :lol:

meni je tak drastično bilo kad mi se križ poluosovine razjebo...

na 60 počne i drma ko ludo... :lol:

poluosovine, homokinetički, nosači motora...

ne trese ti volan nego cijeli auto lijevo desno jelda?

ma trese se cijeli auto s volanom :lol:

jednu poluosovinu sam promijenio kompletnu a druga je naoko ok,nema lufta nigdje,a ne daje mi se baš još 1500 kuna da isprobam novu..

Edited by Veki

Pa jeste probali zavrtit auto na dizalici?

Da niste možda skidali prednje felge dolje, pa se diskovi pomakli, pa ste felge stegli natrag, a zbog hrđe između diskova i glavčine - diskovi ispali iz balansa? To je meni bilo na Alfi.

Jel Vam letva volana OK? Jel lupketa na rupama kad se vozite polako?

Nismo ga zavrtili..

stavljeni su NOVI diskovi i pločice , glavčina i kliješta očišćeni od hrđe, dosjed se sjaji..

lupkalo je prije kod vožnje polako.. nakon što su promijenjene obje spone i 1 stabilizator štangica sve je čvrsto, ništa nigje nema lufta i ne lupa..

a fakat nemam pojma više :D ..bio sam kod 3 mehaničara već..svaki isto tak kaže "a da nije možda ovo?" ..i onda bi ja to trebao kupit i zamijenit pa vidjet :D ..

auto nikad nije bio udaren tak da ne znam od čega bi bila savijena..

vidjet ću drugi tjedan još par stvari pa kaj bu bu..

mene jednom izluđivala slična stvar, pa išao balansirati, mijenjao felge, mijenjao pozicije kotača, pa opet balansirao, pregledavao ovjes, mijenjao selene, ma sve živo, i na kraju spona imala lufta ne kod kotača nego kod letve

probaj na dizalicu pa nekom polugom vidjeti da li se šta osjeća (treba držati i rukom da "osjetiš" jer se to ne vidi kao na krajniku)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...