Bubi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Radi se o turbini s accenta crdi 3cyl, ništa spektakularno, auto ima 200.000 km i u servisu su rekli da je počela zujati i da bi trebala riknuti, ali uz pažljivu vožnju bi mogla izdržati još 30-ak kkm. zujanje nije baš da čujem jer sam motor trokće kao vw, ali se osjeti lagani manjak snage kome odnijeti na reparaciju a da se ne čeka godinu dana kao kolega crnić? :lol: i koliko to danas košta, nekada se pričalo o 500€
Tomislav K. Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Radi se o turbini s accenta crdi 3cyl, ništa spektakularno, auto ima 200.000 km i u servisu su rekli da je počela zujati i da bi trebala riknuti, ali uz pažljivu vožnju bi mogla izdržati još 30-ak kkm.zujanje nije baš da čujem jer sam motor trokće kao vw, ali se osjeti lagani manjak snage kome odnijeti na reparaciju a da se ne čeka godinu dana kao kolega crnić? :lol: i koliko to danas košta, nekada se pričalo o 500€ Kimi 1.8 t Tu s foruma
Leteci Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Đuma u Rijeci. Sve preporuke za njega s moje strane. :thumbsup: Ako hoćeš broj, reci pa ću ti ga poslat na PM.
Bezimeni Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 kupi novu, smanjit ces si muke i spasit zivce
killercivic Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Radi se o turbini s accenta crdi 3cyl, ništa spektakularno, auto ima 200.000 km i u servisu su rekli da je počela zujati i da bi trebala riknuti, ali uz pažljivu vožnju bi mogla izdržati još 30-ak kkm.zujanje nije baš da čujem jer sam motor trokće kao vw, ali se osjeti lagani manjak snage kome odnijeti na reparaciju a da se ne čeka godinu dana kao kolega crnić? :lol: i koliko to danas košta, nekada se pričalo o 500€ jesi siguran da ti je turbina, možda ti pušta negdje na grani
robert Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Đuma rijeka.....vjerujem da ce ti dobro odraditi posao
bojan25 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) nemoj biti lud stari...u servisu su ti to rekli :-) vozi to dok se ne rasipa jer možda če ić još 50 000km...rokće zato jer je 3 cilindra.. a i hyundai+200 000 km vw se tu tek razradi Edited September 7, 2011 by bojan25
krzljavi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 od frenda na Pasatu zuji već 50.000/1-2 godine pa i dalje vozi nesmetano samo zuji...
Lovrek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ja vozim preko 70t km, citaj vise od 3 godine, i dalje zuji.... dignuta sa 1.2 na 1.55 bara....
dcrnic Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 kupi novu, smanjit ces si muke i spasit zivce samo ću ovo potpisati... Nisam znao da Kimi reparira turbine... Nadam se da ih ne šalje đumi, jer ga stalno brani... A za đumu znam iz prve ruke, da mu ne bi dao ni da pogleda turbinu, a ne da ju reparira... :doh:
tcode Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Meni je Miki spasio Garrett ball bearing turbo, šta da vam više pričam .
semper Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 meni zuji turbina al tek kad zgasim auto :lol:
fire Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 kimi je i zoki-u popravljao turbo koji puni samo 2.5bara boosta
bojan25 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ja to nebi dirao dok se ne rasipa ....može bit da će ti sutra stati a možda će još radit 3 godine
Sasaa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 meni zuji turbina al tek kad zgasim auto :lol: :thumbsup::notworthy::rofl:
klosar Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 meni zuji turbina al tek kad zgasim auto :lol: meni na fronteri tako zuji več 5 godina:P
Bubi Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 (edited) 500€ kosta nova turbina :huh: mislio sam na cijenu reparacije, nova je oko 6-7 tisuća kn Đuma u Rijeci. Sve preporuke za njega s moje strane. :thumbsup: Ako hoćeš broj, reci pa ću ti ga poslat na PM. đumu sam spomenuo crnićevim iskustvom :lol: kupi novu, smanjit ces si muke i spasit zivce auto je od prijatelja, predložiti ću i tu opciju jesi siguran da ti je turbina, možda ti pušta negdje na grani ne, pogledati ćemo, hvala na savjetu :thumbsup: nemoj biti lud stari...u servisu su ti to rekli :-) vozi to dok se ne rasipa jer možda če ić još 50 000km...rokće zato jer je 3 cilindra.. a i hyundai+200 000 km vw se tu tek razradi baš to su i rekli, da može krepat za mjesec dana i za 50.000km i da je on prvi slučaj s turbinom :rofl: prvi problem je da su mu rekli da ga pokuša ne voziti preko 2500 rpm pa će trajati, a meni je muka u želucu kad čujem taj auto kako pati za višim okretajima drugi problem je da se ni ja ni on ne razumijemo u turbine, pa smo mislili da će biti manje štete ako se popravi dok je načeta nego ako koji komad izleti kroz auspuh edit> jebo te vw :lol: Edited September 7, 2011 by Bubi
Goertosing Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ja sam za prijatelja naručio dvije nove turbine iz njemačke, radi se o S4 2.7 biturbo 800 eur obje!
Bezimeni Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ja sam za prijatelja naručio dvije nove turbine iz njemačke, radi se o S4 2.7 biturbo 800 eur obje! to bi jos bila i najbolja solucija inace baci oko kod AstreH u topic o njegovim mukama s turbonom (oplo 1.7 DTH) ... Reperacija kod Pinjusica, turbina osla za manje od godinu dana, s tim da je auto bio pola godine na klocnama, reparacija kod nekog u Srbiji, osla za par dana... ostatak auta je bio ok, jel je bio kod Pavicica, koji je kasnije stavio orginal turbinu i vidi cuda, auto normano vozi dan danas....
Exfreerider Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Tko treba nove turbine neka se javi na pp http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=29830 uz TA mogu još nabaviti KKK i Garett
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now