2fast Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Treba mi preporuka za kvalitetnog mehaničara, inteligentnog i sposobnog kvalitetno složit motor, odnosno izmjenit klipnjače, klipove, ležajeve... itd... Ukratko, kako Astru ne koristim preko zime, planiram do proljeća napraviti malo opsežnije zahvate na motoru. Odnosno izmjeniti klipove, klipnjače, ležajeve, vjerojatno će ići i druge bregaste / bregasta. Stavila bi se nova pumpa za ulje.. itd... Također će vjerojatno trebati pospojiti dovode vode ulja i ostalo za novu turbinu (iako će taj dio možda biti plug & play) Znači, treba mi netko tko je sposoban to složiti kak spada, bilo bi idealno da je to netko tko je već složio više takvih motora, i koji naravno i dalje rade... Ako imate preporuku, molim uz nju i neke reference s autima koje je složio. Imam jednog kvalitetnog mehaničara tu u Karlovcu, čovjek se zbilja kuži, složio je hrpu motora, ali recimo da nije baš imao iskustva sa takvim modifikacijama, odnosno, nije slopio neki motor sa 400+ konja. Vjerujem da bi i on to odradio vrhunski, pogotovo jer se kuži u sve to vezano uz "tuning". Ali bih radije da to obavi netko tko je već složio par takvih motora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 pa s obzirom da je opel u pitanju meni odmah ide asocijacija na kutiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 pavičić?..,radi opele a i sudjeluje u trkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 pa s obzirom da je opel u pitanju meni odmah ide asocijacija na kutiju... ne znam kako si mene sa opelom povezao :lol: ali svejedno ne radim ja to bio ili hrda ili Peugeot Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 briši.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 nisevic dario, bijela corsa sve su oni sami u radioni slagali i sve je slozeno po ps-u, a i ima iskustva sa opelima, a i sa modifikacijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Belinici u svakom slucaju, trebao bi ih nazvati i pitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Edo je asconu slagao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 ma nema tu filozofije za donji dio...to se sklopi ako je priprema dobra za dva sata...no glava je malo veca stvar.ja sam glavu nosio jednom liku iznad Sesveta i sve je napravljeno kako treba,nikakvih problema sa glavama...ako trazis majstora u bijelim rukavicama i bijelom lab coatu ne znaci da ce biti super slozeno.barem su ti motori jednostavno slozeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Mogu ti ja ako hoces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 "uradi sam" po tvornickom manualu, jedini ispravan nacin bez "majstorskih kemijanja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 pavičić?..,radi opele a i sudjeluje u trkama imho nikako njega. Skup, dosta ljudi je zajebao a s svojim motorom za utrke ima stalno problema. ja bi isao najrade kotasu(auto robi), jedino on je dosta daleko(kod pozege). Drugi izbor nisevic(zg). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Nego, nudi li se garancija na motor i na koliko km/vremena? Vrlo vazna stvar danas...kad sve kosta kao zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Već su ti rekli imaš Alfaluđak, Dario Nišević, Kotas ili TH Performance (dobiješ garanciju)... ma nema tu filozofije za donji dio...to se sklopi ako je priprema dobra za dva sata...no glava je malo veca stvar.ja sam glavu nosio jednom liku iznad Sesveta i sve je napravljeno kako treba,nikakvih problema sa glavama...ako trazis majstora u bijelim rukavicama i bijelom lab coatu ne znaci da ce biti super slozeno.barem su ti motori jednostavno slozeni Strojna obrada Žugčić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 imho nikako njega. Skup, dosta ljudi je zajebao a s svojim motorom za utrke ima stalno problema.ja bi isao najrade kotasu(auto robi), jedino on je dosta daleko(kod pozege). Drugi izbor nisevic(zg). Mozda zato sta si ti imao prste na njemu..? Just asking.... Moja preporuka Pavicic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRS13 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 sta je sa bozicevicem ? ili sa jagicem (znam da radi strojnu obradu, al neznam dal sklapa motore) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Mozda zato sta si ti imao prste na njemu..? Just asking.... Moja preporuka Pavicic. imao je vec par havarija prije nego sto je mene upoznao. A s menom imao havariju da se poderao blok, a svima je jasno tko je za to kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 alfaluđo - je da se ne cini tako, ali superpedantan kada slaze nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 alfaluđo - je da se ne cini tako, ali superpedantan kada slaze nesto... samo da sebi složi neš ko i drugima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 pa daj u AH servis neka ti sloze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 sta je sa bozicevicem ? ili sa jagicem (znam da radi strojnu obradu, al neznam dal sklapa motore) ?? Jagić super radi obradu blokova... ali nisam siguran dali sastavlja komplet motore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 kome god sam ja slagao motor se vozio bez greske, i jos se voze moji motori su namjenjeni trganju i testiranju pa to nije referenca sto se mojih motora tice prava referenca je moja alfa 145 sa najproblematicnijim motorom u gami - 2.0 TS.... nema koji se nije raspao nakon generalke a moj vozi i dalje, i vozi i vozi i vozi....... allesio je dokaz nije da se guram da slazem nesto, ali dobro razmisli prije davanja nekome u ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 A Kašnar? Bordo Corsa A sa streetrace-a? Ono izgleda kao jedan od pedatnije složenih auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 nisam siguran dal ce me do kraja zivota i jedan mehanicar vidjet osim careka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 nisam siguran dal ce me do kraja zivota i jedan mehanicar vidjet osim careka Hvala care Kad si smarta kupio?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now