Kevin Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 a da imas onu konjsku spricu treba lo bi ti 2-3 puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Neznam cemu komplicirat... uzmi orginalno i miran te ga mjenjaj svako 2god... Ovaj ate blue racing kozda i jest tako dobro al to ti netreba + meni smeta njegova boja nakon godinu dana.... Mjenjah jednom liku na A4 B6 kad je izlazila van bila je tamno zelene boje.... meni je to fuj A opet eto znam za jedan slučaj problema s kuplungom nakon sta je uliven taj blue racing tj da je pedala štekala/škripala... pods pedala mislim na cilindar kuplung-a.... Al eto moguce da bi to bilo i s bilo kojim drugim uljem kad dođe u sistem za kuplung pošto tu malo tko i mjenja ulje samo u brenzama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 ovo je zanimljivo, kakav utjecaj imaju ova kvalitetnija kočnička ulja na sistem kuplunga? i da li treba odzračivati kuplung na onu čiču prije druk ležaja i koliko često? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 danas regan auto, testiranjem ulje pokazalo 190C, 155 dovoljno za prolaz. auto koči jednako. kad budem imao više vremena prije zime ću promijeniti komplet ulje, pa me zanima da li bi bilo pametno mijenajti ulje u getribi? mislim da nikad nije mijenjano.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 danas regan auto, testiranjem ulje pokazalo 190C, 155 dovoljno za prolaz. auto koči jednako. kad budem imao više vremena prije zime ću promijeniti komplet ulje, pa me zanima da li bi bilo pametno mijenajti ulje u getribi? mislim da nikad nije mijenjano.. nemože škoditi,ja bi zamjenio Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 ovo je zanimljivo, kakav utjecaj imaju ova kvalitetnija kočnička ulja na sistem kuplunga? i da li treba odzračivati kuplung na onu čiču prije druk ležaja i koliko često? zrak nemoze uci a ulje se mjenja uvjek kad i u kocionom sistemu jer je to ubiti iso ulje iz iste posudice.... Poznato je da ti cilindri znaju crkavat kad se nakon dugo vremena (nemjenjanja) nalije novo ulje i cilindar prdne :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 danas regan auto, testiranjem ulje pokazalo 190C, 155 dovoljno za prolaz. auto koči jednako. kad budem imao više vremena prije zime ću promijeniti komplet ulje, pa me zanima da li bi bilo pametno mijenajti ulje u getribi? mislim da nikad nije mijenjano.. Ja to radim u principu svakih 25kkm ispada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Nije to išlo Sašu. Ali stvarno, te "trkače" kočione tekućine puno jače i brže navlače vlagu na sebe i treba ih često mijenjati. Tak da u autu koji se vozi uglavnom po gradu to nema smisla. I godinu dana je ohoho previše. Zato kažem da nema smisla. Takvog je kemijskog sastava da još brže od "obične" kočione tekućine navlači vlagu na sebe. A voda u kočionom sustavu nije poželjna tekućina. Ima bolja svojstva i višu točku vrelišta, ali ga se mora mijenjati vrlo često zbog te hidroskopne osobine. Molim obratiti pozornost na Ate Super Blue Racing i "change interval". P.S. Nešto sam gledao po netu i iskopao ovo pa se sjetio "opaski". Nije da prcam ili slično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now