Jump to content

MMM Agramservis

Mille

Recommended Posts

Tak su mene jebali s Huawei tabletom, tri puta na servisu po mjesec dana, prošla garancija tablet opet ne radi a ja imam fini podmetač za čašu...

Znas da ako su ti mjenjali neki dio da je garancija opet 2 godine na zamjenjen dio? A ako nisu nis popravljali opet bi ti trebalo vrijediti ako je kvar prijavljen pod garancijom.

• 8 months later...
Jel imo ko slican slucaj, S6 edge 3mj star znaci nije pao u vodu nego sam se javio na mob cim sam izaso iz vode s mokrim rukama i sav se zblesiro i sjebo, jel bi to trebalo uc pod garanciju ili ne??

S6 nije ip68 tako da zaboravi garanciju.

Ja isto imam problema sa tabletom opet i OPET ce morati na servis, ne puni se, a i kad je pun baterija se nenormalno prazni.

Da bi stvar bila gora, skoro da ga i ne koristimo

Moja Xperia Z3 opet završila u Agramservisu. Opet ekran. I to po četvrti puta u godinu i pol.

Prvi puta se pojavile žute mrlje, promijenjen na garanciju. Drugi puta se dio ekrana odlijepio, opet mijenjan zajedno s matičnom i vjerojatno još 90% telefona. Pa onda opet žute mrlje, opet mijenjan ekran.

Sada opet žute mrlje. Plus kaj je slušni dio užasno tih i USB ne lovi dobro.

Kontaktirao sam Sony mobile Hrvatska, neka nekaj riješe. Ovo više nema smisla.

Svako malo je telefon u servisu. Sad čekam da vidim kaj budu odgovorili....

Kaj su ti ekrani stvarno toliko loši ili ja radim nekaj krivo s telefonom? Stalno je u etuiju, punim ga na magnetski punjač tako da niti ne otvaram onaj poklopac gdje je USB priključak. Telefon nema nikakvih ogrebotina po sebi, nije mi nikad pao.

Moja Xperia Z3 opet završila u Agramservisu. Opet ekran. I to po četvrti puta u godinu i pol.

Prvi puta se pojavile žute mrlje, promijenjen na garanciju. Drugi puta se dio ekrana odlijepio, opet mijenjan zajedno s matičnom i vjerojatno još 90% telefona. Pa onda opet žute mrlje, opet mijenjan ekran.

Kaj su ti ekrani stvarno toliko loši ili ja radim nekaj krivo s telefonom? Stalno je u etuiju, punim ga na magnetski punjač tako da niti ne otvaram onaj poklopac gdje je USB priključak. Telefon nema nikakvih ogrebotina po sebi, nije mi nikad pao.

Ista stvar kolegi s posla, Z3 evo drugi put poslan na servis sa tim žutim flekama po ekranu.

• 2 weeks later...

Pitanje. Uzeo sam rabljeni Blackberry koji je kupljen 01/16 tu kod nas, Techno Jelačić d.O.o.

Na ekranu se pojavila neka točka i svjetle crte i odnio sam u ovlašteni servis, Agramservis. Nakon par dana obavijestili su me da mobitel nije za naše tržište nego za EU.

E sad, jamstvo koliko znam vrijedi za cijelo tržište EU, kako da nastupim u ovoj situaciji?

Trgovac ti je duzan osigurati sve zakonom propisane odredbe. Dakle, odfuraj njima ako servis navodi da iz bilo kojeg razloga ne moze popraviti..

Tako je, ja nikad ne šaljem direktno na servis već odnesem u dućan i nek se oni jebu kome će i kako poslati.

• 3 months later...

Evo, da quotam sam sebe...

Z3 opet u servisu. Ovaj puta nešto nije u redu s vibrom. Zvrnda kao da se uteg s motorića otpustio.

Plus standardno,USB i dalje nije lovio dobro. Punjenje na magnetski punjač je bilo izvedivo samo ako sam od iza telefon s nečime podbočio.

Ekran ovaj puta drži i nije riknuo (još). :)

Da nije problem s vibrom, ne bi ga furao u servis.

The saga continues...

Ako imamo koga na forumu a da radi u Sony mobile Hrvatska,molim da se javi na PM. Thanks.

Evo, samo da opišem proceduru, mobitel sam bio odnio u trgovinu, oni su poslali u Njemačku u centralni servis pošto BB nema generalnog zastupnika kod nas, i dobio sam potpuno novi uređaj. Je da je trajalo sve skupa 2 ipol mjeseca ali riješeno.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...