Lev Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Znam, ali i da se oštetio u transportu,.isao bi u apple na popravak, a ne vjerujem da netko otvara telefone, krade orginal ekrane i stavlja zamjenske :-) ne kuzim kako bi se tak nes moglo desiti uopce, ja bi prije rekao da lik u servisu nezna sta prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Mozda ako je u garanciji bio zamjenjen za drugi uredaj, pa su ti dali kao nov novcat mobitel, Ali otpakiran i sve? Nikad na garanciju ti nedaju novi zapakirani uredaj, nego uvijek samo mob s folijom, a to vec mogu bit kombinacije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Europatrade je svojevremeno uvezao dva slepera repariranih mobitela i prodavao ih pod nove... Imao sam hrpe aparata na popravku ono, ljudi se kunu novi, nikad servisirani, otvorim aparat a unutra repariran... Tzv. refurbished... Varate se ako mislite da kupnjom novog mobitela iz ducana ujedno kupujete glanjc novi mobitel... Bar 5% ih je takvih... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Ja kupio Nexus 7 refurbished u Harvey Normanu sa godinu dana jamstva i uzeo još dodatne 2 god. Za sad radi besprijekorno nakon gotovo godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 jesi znao da he refurbished? ako jesi, super da su napomenuli... ove o kojim ja pricam, prodavani su pod novo. sto i nije bas korektno... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Da, jasno je pisalo. Cijena je bila nevjerojatna - 1599kn. Imam još nešto više od 2 god garancije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Da, jasno je pisalo. Cijena je bila nevjerojatna - 1599kn. Imam još nešto više od 2 god garancije. U CH je svako malo za 149chf na akciji... sad jel nov ili repariran ne znam, ima garanciju i sve normalno, ne pise nista posebno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 I ovaj sve ima uredno. Garancija i sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Pa nije ti servis kriv za to... Moj je bio 40 dana na servisu jer nije bilo rezervnih dijelova A nego tko, krivi su kaj nemaju neki lager rezervnih dijelova...Nije da to košta miljone... Pa meni to nije baš normalno... A što je najbolje prije cca mj dana je već bio na servisu, kao promjenjena matična i sad je opet krepala... Prvi put je bio gotov za 6 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Europatrade je svojevremeno uvezao dva slepera repariranih mobitela i prodavao ih pod nove... Imao sam hrpe aparata na popravku ono, ljudi se kunu novi, nikad servisirani, otvorim aparat a unutra repariran... Tzv. refurbished... Varate se ako mislite da kupnjom novog mobitela iz ducana ujedno kupujete glanjc novi mobitel... Bar 5% ih je takvih... . Baš je bilo sad neku subotu u novinama intervju sa likom, vlasnikom Europatrade, i priznao je što su radili a onda je dodao - ah bolje da vam ne pričam. Navodno su mu koreanci uvalili taj škart namjerno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 servis ima zakonski rok u kojem mora popravit uređaj. sad bi oni trebali imat za 500 modela mobitela po 10 matičnih ploča, mikrofona, displaya itd na lageru da nikad ne ostanu bez dijelova? vjerovali ili ne, to je veliki trošak naravno, iz iskustva znaju koliko toga odprilike se potroši u nekom vremenskom razdoblju pa po tome naručuju dijelove, a sad ako se koji put dogodi da je malo veća potražnja ili gužva u servisu da ne stignu- kaj sad? stranka malo pričeka, eventualno dobije zamjenski mobitel (obično 3 klase slabiji od mobitela koji čeka popravak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 (edited) Baš je bilo sad neku subotu u novinama intervju sa likom, vlasnikom Europatrade, i priznao je što su radili a onda je dodao - ah bolje da vam ne pričam. Navodno su mu koreanci uvalili taj škart namjerno. uh, necu nista dodati na ovo da nije znao... prije desetak godina dao sam intervju u mobil casopisu pa sam se izmedju ostalog dotakao i sluzbenih servisa pa sam imao problema... saric je prevelik igrac sa drzavom iza sebe. svi su sve znali. svak je dobio svoj dio pinke... . Edited June 24, 2014 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 uh, necu nista dodati na ovo da nije znao... prije desetak godina dao sam intervju u mobil casopisu pa sam se izmedju ostalog dotakao i sluzbenih servisa pa sam imao problema... saric je prevelik igrac sa drzavom iza sebe. svi su sve znali. svak je dobio svoj dio pinke... . Sad ima multipleks sklerozu. Pravda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 A nego tko, krivi su kaj nemaju neki lager rezervnih dijelova...Nije da to košta miljone... Pa meni to nije baš normalno... A što je najbolje prije cca mj dana je već bio na servisu, kao promjenjena matična i sad je opet krepala... Prvi put je bio gotov za 6 dana... Josip ti je objasnio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Radi tko u žitnjaku u poslovnici? Trebam info jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Tko daje novi mobitel? Dućan, servis? Jučer su me zvali da mi kažu da će me kroz dan dva kontaktirati i da ću dobiti novi mob, ali mi nije rekao tko će zvati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Tko daje novi mobitel? Dućan, servis? Jučer su me zvali da mi kažu da će me kroz dan dva kontaktirati i da ću dobiti novi mob, ali mi nije rekao tko će zvati... Dućan gdje si ga odnio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Tko daje novi mobitel? Dućan, servis? Jučer su me zvali da mi kažu da će me kroz dan dva kontaktirati i da ću dobiti novi mob, ali mi nije rekao tko će zvati... Servis daje novi mobitel, odnosno šalje ga u centar gdje si ga ostavio (vip, t-centar). Dobit ces ga zamotanog u nekakav papir ili foliju, kutiju punjac i papire nemaju naviku davati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Nije mi tako bilo na kraju... Iz servisa me poslali u tele 2 gdje je HOX bio kupljen, i tamo mi dali da biram kaj želim, uzeo g2, potpuno novi i dodao 300 kn... Mislim da sam OK prošao, jedino je pljuga kaj g2 radi samo na tele pa ću morati sutra do foxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Prošao si odlično, IMHO. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 jel imat tko nekoga u tom servisu, od cetvrtka još nisu ni pogledali mob!!! treba mi mob hitnoo, a njih zivo zaboli, pa koliko im treba da vide sto je sa mobitelom? jos ga ni pogledali nisu. Sto nije 2 radna dana da ga pogledaju???? kaj nemoze garancije preuzet neki drugi servis, jel ovdje vise necu ni 3310 nosit Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Polako, meni je trebalo 3 tjedna da kažu da se nemože popraviti i da ću dobiti novi... :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 ma nek se oni hebu, zajedno sa vipom. Ako netko ima nekoga bio bi zahvalan da mi to pozuri jel sam vec 5 dana bez moba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 (edited) Malo su ti prevelika očekivanja na brzinu servisa, tko zna koliko stranaka/mobitela još prije tebe čeka na servis, uzmi u obzir i to da je 7 odn. skoro 8 mjesec, godišnji i sl (manje radnika)...a i tek su 3 radna dana prošla...polako, bude Edited July 29, 2014 by Purger Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 pa sto nije rok 2 radna dana da ga pogledaju i vide sto je sa mobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now