Patrik Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 aj kad vec ides raskapat i imas dvije na lageru jos bi uzeo i gumu, keder od gepeka, znaci ona diht guma sto ide po rubu rupe gepeka, poslikam ak treba... ima koja kozni cetverokraki volan? i dal imaju armrest, trebam samo poklopac, onaj dio sto se dize ako je u dobrom stanju... da podsjetim za volan i armrest imaju kakve felge te dvije accordice? aj ak su neke zanimljive(16" ili 17") poslikaj da vidim.. btw, postoje s 4 vrata i 5 vrata, meni treba za 4 vrata da se ne zajebes za keder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovar Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Jel ima koja integra i civic (96-00)type r Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 nema type R-ova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 daj pripazi na skyline-a jel bude koji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 jel ima za seat leon 1P (>2005.) naslon za ruku? ovakav: http://i39.photobucket.com/albums/e170/b44fy/IMAGE_063.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 nema ni jednog leona 1p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 (edited) Zanima li koga Bang&Olufsen sistem iz Audija ? Ako sam dobro izbrojao 12 ili 14 zvucnika ima ( nemojte me uzet za rijec ) . 700 eur Nadalje, netko je spomenuo xenone za Fikusa, evo jedan ST je u igri. Nosac je pukao, mislmi da svaki plasticar moze to rjesiti. Ovo je donor za B&O zvucnjake :lol: i ak nekom treba motoric.. :whistling: Ovo je sto ima od smartija.. Edited November 23, 2011 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Nadalje, netko je spomenuo xenone za Fikusa, evo jedan ST je u igri. Nosac je pukao, mislmi da svaki plasticar moze to rjesiti. Ja ali to ti je focus mk1 dok mene zanima za mk2 Znači jel' ima šta ovakvih (ovakav je baš moj) A ovo ti je redizajn Dakle bilo kakve stvarčice iznutra od kakve jače opreme i kakvi nestandardni dodaci (lipovi) na branicima i tako u tome stilu. Jel' ima uopće takvih focusa (vidio sam na onim prvim slikama da ima ali si rekao da su svi socijalni i da nemaju ništa posebno od opreme, meni svejedno dal' je karavan/cabrio...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 trebao bi komande volana za astru h / gtc ali da su ovi gumeni kolutiči rebrasti ( znaci cin mobiji ) moji su skroz potrošeni morala bi biti ova boja http://imageshack.us/photo/my-images/383/dscf1947rezolucijaekranfh3.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 E kita onda, nema novih Fikusa. Ovo je jedini ne serijski Fikus u zadnjih par mjeseci. Astri nema nazalost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 si pogledao akordice za volan, armrest i felge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Za fabiu rs zadnji spoiler? Zadnji branik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 nema skodi RS. Kod hondi ima antena i kvake. armresta nema kao ni felgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 (edited) ima koja ibiza cupra?prednje čeljusti ap recing četveroklipne? Edited November 23, 2011 by danijel bedex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 nissan 300 zx zadnje lampe i sredina ( isto kao lampe ali ne svijetli) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 300zx-a nema. Sto se tice skode, kao sto sma rkeao nema RS modela osim jedne Roktavije koja je imala tkaninu. U Fabiu bi ti trbeala pasat sjedala iz Golfa 4 recaro ako te zanima. Ima i kozni interijer za novi Audi A3 ako nekog zanima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 (edited) U Fabiu bi ti trbeala pasat sjedala iz Golfa 4 recaro ako te zanima. aj saznaj cijenu Edited November 23, 2011 by danijel bedex Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Pita jedan forumaš koli oni xenoni za focusa ovog šta si slike stavio? Također ga zanima i okvirna cijena za komplet ST mašinu (ali nekako čisto sumnjam da išta od toga pošto to ipak nije sistem šaraf-dva)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 300zx-a nema. Sto se tice skode, kao sto sma rkeao nema RS modela osim jedne Roktavije koja je imala tkaninu. U Fabiu bi ti trbeala pasat sjedala iz Golfa 4 recaro ako te zanima. Ima i kozni interijer za novi Audi A3 ako nekog zanima.. fabija ima 2 skije, golf 4 3 nosaca. daleko od toga da se neda pripasat, ali da je P&P, nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 jel ima kozni interijer za e klasu 2000 godina i koliko para ,dal ima u vise boja...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 (edited) jel ima kozni interijer za e klasu 2000 godina i koliko para ,dal ima u vise boja...... Ima okana. Ako se sjecam sivi ima. Provjerit cu za svaki slucaj. Ali nisu u nekom bajnom stanju odmah da ti kazem.. fabija ima 2 skije, golf 4 3 nosaca. daleko od toga da se neda pripasat, ali da je P&P, nije. Znam da su Recaro slicni, ako kazes da nisu ok moja greska. Pita jedan forumaš koli oni xenoni za focusa ovog šta si slike stavio? Također ga zanima i okvirna cijena za komplet ST mašinu (ali nekako čisto sumnjam da išta od toga pošto to ipak nije sistem šaraf-dva)? Ksenonke su 160 eura oba fara sa zaruljama Btw ima jedan Civic R Type onaj 2004- neznam koje godine..onaj prije ovog svemirskog i mazga RX8 ako nekog zanimaju ona sjedala unutra, hladnjaci ulja, bmw 1ice ima kolko hoces al nis pametno u njima, socijalni E90, interijer od Boxstera i Carerre ( volani, satovi i sve ostalo ) Imam jos jedne Rambo celjusti 4klipne, aksijalni prihvat za disk kocione povrsine 55mm Edited November 23, 2011 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
white Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 koža ...i u kojoj boji ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Stražnje lijevo svijetlo za Nissan Almeru 2000-2002 ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 (edited) U Mercedes Vitu imam ovakav volan bez komandi. Jel ima takav KOŽNI volan (bez airbaga jer to imam) i kožnu ručicu mjenjača? Edited November 23, 2011 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 U Fabiu bi ti trbeala pasat sjedala iz Golfa 4 recaro ako te zanima. ne pasu.. Pasu na saraf u Octaviu. Imas neke slike tih Recaro-sa ? i cijenu neku.. (budi blag ) fabija ima 2 skije, golf 4 3 nosaca. daleko od toga da se neda pripasat, ali da je P&P, nije. Tako nekako... ali ako se ima znanja i volje sve se da pripasat :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now