mr_G Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ti si bolestan covijek. Odi se lijeci.Pojma o materijalima nemas. Još jedan koji sve zna... :lol: Očemo se okladiti u 200kn da ja imam original opelove matice od bakra na usisnoj grani? :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Još jedan koji sve zna... :lol: Očemo se okladiti u 200kn da ja imam original opelove matice od bakra na usisnoj grani? :drink: Ma mozes ti na svojoj grani imati i od plastike sto se mene tice.:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ma mozes ti na svojoj grani imati i od plastike sto se mene tice.:drink: Pa koliko se vozi i mogao bi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Moram provjeriti velicinu jer nisam siguran da li je original ili je mjenjano nesto. Nevjerujem da je M8, prije M10, samo treba jos vidjet da li je 1.25 ili 1.50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 je, ziher je na japancu 1.50, pa prije ce se pakao smrznut jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Na japancima koji su prosli hrvatske mehanicare svasta mozes vidjeti nazalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Mr-g probaj tu tvoju maticu "bakrenu"približit magnetu pa ćeš se uvjerit šta je. Samo je presvučena bakrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Mr-g probaj tu tvoju maticu "bakrenu"približit magnetu pa ćeš se uvjerit šta je.Samo je presvučena bakrom. ajde probati ću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Deformed thread nut, vijci kranjec. Te ja imam i napokon sam riješio odvidavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Deformed thread nut, vijci kranjec.Te ja imam i napokon sam riješio odvidavanje. Kak se to zove na njihovom web shopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Kak se to zove na njihovom web shopu? X2 Trebat će i meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 ne znam hrvatsko ime, nazovite pa pitajte. ja sam osobno kupovao tamo. http://www.google.hr/search?q=deformed+thread+lock+nut&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=hr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=9NoVT9zCIYbdsgbiw_gd&biw=1880&bih=1284&sei=99oVT5vkFNitsga8_6D0DQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 ducan u Dubcu u ZG-u ima ovakve (http://www.rmeuropean.com/Part-Number/Lock-Nut-%28Split-Collar%29-8-X-125-mm-12-mm-Hex-Copper-Plated-Steel-__19217_AUV_671A15F4.aspx) matice po par kuna komad.. ja sam ih stavljao na 3 auta i nikad nisam imao problema! Doggy - ako hoces mogu ti kupit pa ti posaljem ili ako imas nekog u zg-u da preuzme pa ti preda. Samo mi javi dimenziju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 A, jel Jurkovic probao da li "lovi" magnet na "copper plated steel", ili su jos uvijek, ........bakrene??:drink::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 :lol: jjjkkokokč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Jurkovicu je tvrd ko bakar, pitajte malu, zato ga i nema na netu :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Meni ne lovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 na selu se i inox proba magnetom :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 na "mom" autu su ti ušarafljeni novi šarafi. prije stavljanja grane je došao tokar kod Caje i trebali su ić brezoni ali je on nešto proborao postojeće rupe i ušarafio veće te šarafe. pogledaj koje su matice na kraju, prije je bila gedora 14 sad je 17 to znam ali ne kužim se točno koji je to Mx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 na selu se i inox proba magnetom :lol: Tocno i onda se "a2" "hrom" ne stavlja na brod jer to nevalja i ruzinat ce, a "a4" ufffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 O tome ja pricam,znaci 1.25 nije garant jer nasim tokarima je lakse napravit vecu rupu i stavit neki svakidasnji navoj. Da covjek poludi s njima. Tako sam dosao kod jednog da mi ureze navoj za neki vrag pa mi je reko da zavarim to jer je cudni navoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now