Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ti si bolestan covijek. Odi se lijeci.

Pojma o materijalima nemas.

Još jedan koji sve zna... :lol:

Očemo se okladiti u 200kn da ja imam original opelove matice od bakra na usisnoj grani? :drink:

Posted
Još jedan koji sve zna... :lol:

Očemo se okladiti u 200kn da ja imam original opelove matice od bakra na usisnoj grani? :drink:

Ma mozes ti na svojoj grani imati i od plastike sto se mene tice.:drink:

Posted

Moram provjeriti velicinu jer nisam siguran da li je original ili je mjenjano nesto. Nevjerujem da je M8, prije M10, samo treba jos vidjet da li je 1.25 ili 1.50.

Posted
Mr-g probaj tu tvoju maticu "bakrenu"približit magnetu pa ćeš se uvjerit šta je.

Samo je presvučena bakrom.

ajde probati ću... :)

Posted

na "mom" autu su ti ušarafljeni novi šarafi.

prije stavljanja grane je došao tokar kod Caje i trebali su ić brezoni ali je on nešto proborao postojeće rupe i ušarafio veće te šarafe.

pogledaj koje su matice na kraju, prije je bila gedora 14 sad je 17 to znam ali ne kužim se točno koji je to Mx..

Posted
na selu se i inox proba magnetom :lol:

Tocno i onda se "a2" "hrom" ne stavlja na brod jer to nevalja i ruzinat ce, a "a4" ufffff :)

Posted

O tome ja pricam,znaci 1.25 nije garant jer nasim tokarima je lakse napravit vecu rupu i stavit neki svakidasnji navoj. Da covjek poludi s njima. Tako sam dosao kod jednog da mi ureze navoj za neki vrag pa mi je reko da zavarim to jer je cudni navoj.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...