Jump to content

Hed Power Tuning

Elmin OPC

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

ti se ne računaš sa još 100ks više :)

serijski ED30 sa dobrim ovjesom i R32 setupom kocnica ,moze se 500% bolje vozit od renfaulta R26,cupa i slicnih proljeva,kad sam imao serijsku mapu ,pa to je bilo predobro za vozit ,sad je vec ekstrem jer ima previše snage :D

Malo OT: Vi sa FWD autima i 300, 350+ KS, kakav vam je prijenos snage na podlogu, pogotovo ako je recimo mastan izlizani asfalt ili kad pada kisa, snijeg?

Nemam nekih problema osim po snjegu treba biti njezniji s gasom, ali sve se dozira. Ali ja imam samo 340Nm.

serijski ED30 sa dobrim ovjesom i R32 setupom kocnica ,moze se 500% bolje vozit od renfaulta R26,cupa i slicnih proljeva,kad sam imao serijsku mapu ,pa to je bilo predobro za vozit ,sad je vec ekstrem jer ima previše snage :D

i sta je onda tu serijsko na tom autu ? nema veze sa temom, i ne provociram... ali ova logika mi nema smisla, znaci serijski auto, sa KW v3 minimum (2000 eura) i nekim Big Brake Kitom..... vise manje to kad napravis na svakom autu, je 500% bolje

2 Elmin> daj mi reci:

1. da li se može čok na hladno malo produljiti, meni onak traje 10 sec, ja bi ga stavio na 20sec barem

2. da li se može poboljšati odaziv na gas? Nekako mi se čini da je auto dosta trom sa odazivom na nižim okretajima, ili je to možda zbog RS4 injektora pa se ni neda poboljšati? Ja imam fuel na 9, možda je zbog toga, iako mislim da je to samo za ful gas. Inače postavke su mi 9,3,9

Evo još jedna novost u našoj radioni. Iz REVA nam je stigao njihov REVO SPX. Proizveli su vlastiti alat za sve vagove koji su zaštičeni,zaključani ili ti antituning, osim za 1.6TDI a to če biti dostupno početkom 5mj. Znači imamo mogučnost raditi sve aute od 2010 pa dalje. Dostupni su 2.5 TFSI MED9,3.0 TSI S4,S5, 3.0TSI A6,A8, S4,S5 2012 god, 3.0TDI,2.0TDI,2.0TSI,1.4TSI,1.4 Twincharger itd.... Slike stavimo naknadno.

Evo još jedna novost u našoj radioni. Iz REVA nam je stigao njihov REVO SPX. Proizveli su vlastiti alat za sve vagove koji su zaštičeni,zaključani ili ti antituning, osim za 1.6TDI a to če biti dostupno početkom 5mj. Znači imamo mogučnost raditi sve aute od 2010 pa dalje. Dostupni su 2.5 TFSI MED9,3.0 TSI S4,S5, 3.0TSI A6,A8, S4,S5 2012 god, 3.0TDI,2.0TDI,2.0TSI,1.4TSI,1.4 Twincharger itd.... Slike stavimo naknadno.

još niko nemože tunirat simos PCR2.1 kaj je u 1.6tdi, ima neku rsa enkripciju, možeš pročitat čip al nemožeš editirat

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...