Alfaludak Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Dakle, na Mazdu Mx5 1.6 je stavljen ACT kompletan set (zamasnjak, lamela, korpa, potisni) od mazde Mx5 1.8. Razlika je samo u promjeru lamele. Glavni i pomocni cilindar su isti na oba auta. Kod normalne voznje je sve super, lijepo se salta, kuplung najnormalnije odvaja i sve funkcionira besprijekorno. Problem je u tome sto kad se motor zavrti preko 6000 nema teoretske sanse ubaciti iz prve u drugu ili iz druge u trecu dok god okretaji ne padnu ispod 5500. Kao da rucicu guram u zid. Probao sam produljiti za pola centimera osovinu pomocnog cilindra - nikakve promjene osim vislje papucice kuplunga, probao sam jos pola cm i onda nije dobro jer osjetim podrhtavanje papucice kad hocu spisnut papucicu do kraja. Vratio sam sve na orginal. Prije toga auto je imao fidanza zamasnjak i xtd kuplung set i saltao se auto na 7500 savrseno i bez ikakvog problema (osim sto se pojela korpa i zamasnjak pa je stavljen ACT) Po logu gledanona 7000 kad saltam u drugu cekanje traje po sekundu i pol da uskoci u drugu, iz druge u trecu cekanje traje 1.2-1.3 sekunde, treca u cetvrtu oko sekundu i tako je u cetvrte u petu. Jednostavno dok pkretaji ne padnu nemoguce je ubacit! Kao da kuplung ne odvaja kako treba ali kad dignem zadnje kotace na dizalicu upalim, stavim u prvu i drzim kuplung kotaci se ne okrecu, tj okrecu se nesto sitno ali mozes ga drzat jezikom tako da nije u tom problem. Isti problem ima i Dario na Golfu i jos nekoliko ljudi na forumu... Sta bi mogao biti problem? Ja vise nemam ideju Ulje u getribi je tvornickih specifikacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 sinkroni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Govno od kuplunga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Isti problem ima i Dario na Golfu i jos nekoliko ljudi na forumu... Dario i ja pričali jer i mene je mučilo u treću pa sam ponovno uštelo sajle i onda je treca bila bolja ali mi je druga jednom zapela inače imam spec stage 3 korpa lamela i alu zamajac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Ja dok sam na type R-u imao act kuplung i zamasnjak stalno sam imao problema sa saltanjem,a punim gasom se uopce nije moglo presaltat. Skinuo to dolje stavio serijski kuplung i zamasnjak i nikad vise problema,uvijek punim gasom i nikad vise nisam fulo brzinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Ja dok sam na type R-u imao act kuplung i zamasnjak stalno sam imao problema sa saltanjem,a punim gasom se uopce nije moglo presaltat.Skinuo to dolje stavio serijski kuplung i zamasnjak i nikad vise problema,uvijek punim gasom i nikad vise nisam fulo brzinu ali najzanimljivije je da svi koji su imali "tuning saltung" uvijek neko sranje, a sa serijalom se preporode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted May 28, 2012 Author Share Posted May 28, 2012 Ne bi rekao da su sinhroni u pitanju. mislim da je to do kuplunga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 stavi serijalu pa probaj a kad sam ti ja rekao da se tesko salta, onda si me gledao i rekao da ima SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted May 28, 2012 Author Share Posted May 28, 2012 ti su saltao dok je ugasen auto nema SS, pomjesao sam sa zelenom, ovo je serijala getriba. probao bi da serijski kuplung drzi 250 konja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 jebat ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Govno od kuplunga? Dariov nije smeće pa opet ista stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 A kakvi su vam nosaci motora i getribe? Ja nisam mogao ubost brzinu dok nisam stavio tvrđe nosace da se neljulja sve to, od tada upada kako god hoces Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 (edited) 2 alfa: Competition Clutch ukoliko je do korpe/lamele btw: pošalji mail Dominic-u na tech@competitionclutch.com neka da savjet Edited May 28, 2012 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Govno od kuplunga? helix i sachs(dxd) i isti problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Mozebiti....govno od getribe onda? Ili auta? Ili los saltac? Ili los kuplung, ponovo? Nesto je lose! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 (edited) sve je novo i zupcanici i sajle i birac i one nosace motora imam i nema napretka edit: kad se vrati serijski kuplung,salta se ko putar u bilo kojem rev range-u Edited May 28, 2012 by Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 (edited) Svi ti kuplunzi su sranje za brzo šaltanje, najbolja je serijala sam kaj ona kliže. Nema tu ovaca i novaca, na žalost niti s jednim tuning kuplugom. Dok sam imao stock kuplung, nije niti jednom zakrčao a kamoli da sam fulao brzinu. Edited May 28, 2012 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Ne bi rekao da su sinhroni u pitanju. mislim da je to do kuplunga ACT na mom GTI-u dok je bio FWD atmo na 9kRPM-a se šaltao fenomenalno. Sad na turbaku u blokadi na 7k RPM-a i AWD EVO getribi isto radi besprijekorno, i šalta se preverzno dobro. Samo mala napomena, ja koristim ACT normalnu organic lamelu, korpa je heavy duty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 nema to veze sa mjenjacem. kad stois na mjestu i auto je u brzini stisnuto kvacilo stisni ga u blokadu i vidices da ti auto krene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 nema to veze sa mjenjacem.kad stois na mjestu i auto je u brzini stisnuto kvacilo stisni ga u blokadu i vidices da ti auto krene. Šta misliš da ne odvaja dobro ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted May 29, 2012 Author Share Posted May 29, 2012 ovdje nema sajli, cuda isusa ili nesto trece kad je rucica drito na getribi los saltac? LOL daj pliz niga pa nije ovo prvi auto u koji sam sjeo zasto se onda sa serijskim ili kineskim XTD salta brutalno na 7500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Zamijeniti gumene lajtunge teflonskima na oba cilindra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 2 alfa: kažem ti pošalji mail Dominic-u na tech@competitionclutch.com i objasni problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 sam si si dao odgovor u prvom postu. ako se saltao sa starim kuplungom bez problema onda nije ocito do getribe. novi kuplung stavljen i problem se javio kod saltanja. nema tu bas nekakve tople vode. ako je ozracen sistem i ako je sve dobro poslozeno unutar kuplung seta ocito je do kuplunga. glupo pitanje, ali cak sam i to vidio jednom, jesi lamelu okrenuo na pravu stranu hehe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted May 29, 2012 Author Share Posted May 29, 2012 kimi - mazda ima na glavnom cilindru drito zaserafljen metalni lajtung do getribe, gumena cijevcica cca 5cm i dalje je opet na getribi metalni koji ide na pomocni tako da nema napuhavanja ni nicega pele -ovu lamelu nemozes okrenut naopako kad ima istureno srce Kad se vozis do 5000 mozes ga presaltat divljacki brzo nema problema ide savrseno, ali problem se javi kad predjes 6000+ onda jednostavno neide dok RPM ne padnu ispod 5000-5500 ovisi kako koja brzina lamela je 6 krakova sa federima. jel moze neko prevest sta ovaj kaze? http://forums.evolutionm.net/evo-engine-turbo-drivetrain/136006-read-me-act-clutch-review.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now