Jopa Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Imam jedan problem, boost controller mi ne reagira na podrazaj :lol: Zatvorim ga do kraja tlak je 0.8, otvorim ga do kraja tlak je 0.7-0.8, nikako da dodjem do ciljanih 1.2. trenutno je spojen da je izmedju kompresora i wastegate-a stavljen t komad i to je ulaz u mbc, izlaz je pusten u usis prije turba. Kad sam bio stavio da je cijev iz kompresora ulaz u mbc a izlaz je isao na wastegate imao sam vrlo losu kontrolu tlaka, tj ogroman overboost.. Vjerovatno je povezana situacija i s ovime, naime na 3.5-4k rpm auto cukne par puta i lagano pucketa na auspuh? mbc nije na kuglicu nego je "klipni". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 Dobio sam kontrolu tlaka s boost controllerom izmedju kompresora i wastegatea, problem je bio u boost leaku na vakumima.. sad jos da rijesim trokiranje... probat cu sutra dopeljat direktno napajanje pumpe goriva pa cu vidit kaj bu se desavalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 pazi na klipove Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 probaj sa 0.8bar u drugoj brzini kak serijski chip ima slozeno, tek trecu i cetvrtu pusta 1bar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 on nema EBC Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 zar ecu ne daje goriva za 0.8bar samo ako je mapa takva, a ima mbc-om kontroliran fiksan tlak na 1+bar ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 2, 2012 Author Share Posted June 2, 2012 meni je bilo bitno da mbc funkcionira, opet sam ga nastimao na 0.8 dok ne slozim trokanje. Do tad cu vec slozit svoj komp i gtech1 i tek onda 1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 bez WB sonde nemoj ni pokusavati nastelati jer je tanka granica voznje i pucanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 2, 2012 Author Share Posted June 2, 2012 netreba wb, 1.2b i gtech1 chip su odavno poznata i sigurna kombinacija, pol engleske ako ne i pol europe se vozi na tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 I kad ti 1.2 bara postane premalo (a postat će...za 5-6 dana) onda ćeš se opet poigrati s mbc-om i...doviđenja. Moje mišljenje je da se to odvidavanje/zavidavanje turbine odnosno "varanje" wastegate-a radilo prije 10-15 godina kad nisu postojala (ili nisu bila dostupna) rješenja koja danas postoje. Slično kao što se prije svaki-drugi spušten auto spuštao grijanjem/pilanjem opruga...a sad se ne sjećam kad sam zadnji put čuo da je netko to napravio na autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 coupevd: stvar je u tome da su serijski EBCi na tim autima jako losi i svi do jednog krepavaju.. MBC je tad jeftinija solucija, a ne zato da Jopa odvrce kak mu se da.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 2, 2012 Author Share Posted June 2, 2012 I kad ti 1.2 bara postane premalo (a postat će...za 5-6 dana) onda ćeš se opet poigrati s mbc-om i...doviđenja. Moje mišljenje je da se to odvidavanje/zavidavanje turbine odnosno "varanje" wastegate-a radilo prije 10-15 godina kad nisu postojala (ili nisu bila dostupna) rješenja koja danas postoje. Slično kao što se prije svaki-drugi spušten auto spuštao grijanjem/pilanjem opruga...a sad se ne sjećam kad sam zadnji put čuo da je netko to napravio na autu. Koje je to rijesenje da precizno stelam tlak turba a da je u cijenovnom rangu mbc-a? i kako je Niknejm napisao, ja ne zelim varat wastegate, ja ga zelim kontrolirat.. previse je mene para kostao taj motor da bi ga isao razjebat jer mi je za par dana postalo "preslabo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 netreba wb, 1.2b i gtech1 chip su odavno poznata i sigurna kombinacija, pol engleske ako ne i pol europe se vozi na tome je da samo neka mala nijansa tipa nešto slabiji tlak goriva,malo zaštopani injektori ili nešto slično ti može sve sjbat!!! nije isto jer neki SW rađen na auto od 10t km i 110t km ja sad na Lancia-i vozim faktički serijala sve ali čisto zbog nekih starih dijelova na autu ga ne želim upalit bez Vems VB i EGT sonde Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Neznam kako i dalje mozete vozit na tim cipovima, koji su svi od reda radeni onako odokativnom metodom da zadovolje "slicne" a ne identicne modifikacije, i siri krug motora jer nijedan nije isti. @coupevd: A koje su to danasnje metode za stelanje tlaka? Kupio sam novi turbo od Garretta,stavio na auto, probao auto i turbo je puhao 0.1bar. Kojom drugom metodom sam ja trebao dignut tlak na onoliko koliko meni treba? MBC i EBC rade istu stvar, samo sto na EBC-u klikas po displayu, a na mbc dignes haubu i okreces rucno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 rijesio sam trokanje.. na 1. cilindru puknuta keramika svjecice (ngk bkur6et-10) WTF??? kaje to normalno? svjecice su nove! vratio stare bkur6et (bez 10) i auto radi odlicno! i sta znaci ovo "10" na kraju modela svjecice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Zazor na elektrodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 pa ko jos koristi te svijecice??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 Alfa objasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 sve te fancy svijecice s vise elektroda su se pokazale losije od obicnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 bcr8es bkur6et imani jako jako malo prostora između keramike i kucista i dovoljno je jednom da ti malo vise zalije i mozes ih bacit. meni je trokirao na preko 1.2bara na njima. stavio bcr8es i to je to, svijecica koja pouzdano radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 3, 2012 Author Share Posted June 3, 2012 fala na objasnjenju, ja sam kupio tvornicku specifikaciju a i koliko sam kopao po internetu 20vt najvise voli bas njih, ako cu ikad imati problema probat cu s bcr8es Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 nemoj 8, rade bcpr7es . 8 ti je prehladno za taj boost i stock ecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 nemoj 8, rade bcpr7es . 8 ti je prehladno za taj boost i stock ecu. Tak je. Ako bas hoces kvalitetnu i pouzdanu svjecicu, onda Bosch F5DPOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now