Jump to content

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dogovoria sam s njim opruge po mojoj želji i uređivanje amortizera, za zaista super cijenu. Sve smo lako dogovorili, javim dojmove nakon slaganja na auto

Edited by M.P.
Posted
onaj OCC na slici, koliko je ml? 500ml?

Konkretno ovaj sa slike je fi100mm visine 120mm, ali napravi ti on kakvu god želiš. Može biti i četvrtasta posuda.

Posted

da li moze napraviti nesto poput ovoga?

polirano mi treba, promjer cca 17cm

DSC01462_resize.jpg

i ovako nesto, duzina cca 20cm, visina cca 3 cm(2 komada) i duzina cca 110cm visina cca 3 cm(1k kom)

DSC09958_resize.jpg

Posted
sad sam zvao lika,

i kaže da mi može napravit distance adaptere ali čelične s obzirom da idem na 15mm naprijed i 20mm iza (alu je premekan valjda) sa imbus vijcima i šarafima za cijenu 100kn po centimetru

naručujem odmah s obzirom da su mi tu neki sa foruma više se ne sjećam tko i neki lokalni meštri u i oko zg tražili preko 1000kn a eibach i hr su oko 300eur

ne zna koliko stoji ta priča sa mekanim aluminijem kada Eibach možeš naručiti 15mm...

Posted

Kontam da ovisi o specifičnoj tvrdoći i tim pizdarijama...Gledao sam po specifikacijama da eibach radi takve stvari od legure avijonskog aluminija koji ima specifičnu tvrdoću i pizdarije...Sigurno je takav materijal nama nedostupan te skup :)

Posted

i dalje si gruntam ove Oil catch tankove i cackam po stranim forumima i dosta ljudi je frka da s ove metalne "spuzve/mrezice" iliti špene nebude uvucena u usis/turbinu, jel ima neka membrana ili nest...

kaj vi mislite?!

24662349851338349328248.jpg

Posted

Može biti OCC i bez toga...Iovako većina china OCC-ova su bez toga :) ...Postoji membrana...Taj OCC sa slike je kod kolege na Seat Ibizi Cupri 2001 godina...1,8 T već par mjeseci i nema nikakvih problema

Posted
i dalje si gruntam ove Oil catch tankove i cackam po stranim forumima i dosta ljudi je frka da s ove metalne "spuzve/mrezice" iliti špene nebude uvucena u usis/turbinu, jel ima neka membrana ili nest...

kaj vi mislite?!

24662349851338349328248.jpg

Motor koji treba ovakav OCC je,.............. za smece.:rofl:

Posted

kaj vi mislite?!

Pa spoji OCC da ti motor nemoze usisati, tj u atmosveru.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...