Jump to content

MBC Custom Parts

goran-gti

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

sad sam zvao lika,

i kaže da mi može napravit distance adaptere ali čelične s obzirom da idem na 15mm naprijed i 20mm iza (alu je premekan valjda) sa imbus vijcima i šarafima za cijenu 100kn po centimetru

naručujem odmah s obzirom da su mi tu neki sa foruma više se ne sjećam tko i neki lokalni meštri u i oko zg tražili preko 1000kn a eibach i hr su oko 300eur

ne zna koliko stoji ta priča sa mekanim aluminijem kada Eibach možeš naručiti 15mm...

Kontam da ovisi o specifičnoj tvrdoći i tim pizdarijama...Gledao sam po specifikacijama da eibach radi takve stvari od legure avijonskog aluminija koji ima specifičnu tvrdoću i pizdarije...Sigurno je takav materijal nama nedostupan te skup :)

i dalje si gruntam ove Oil catch tankove i cackam po stranim forumima i dosta ljudi je frka da s ove metalne "spuzve/mrezice" iliti špene nebude uvucena u usis/turbinu, jel ima neka membrana ili nest...

kaj vi mislite?!

24662349851338349328248.jpg

i dalje si gruntam ove Oil catch tankove i cackam po stranim forumima i dosta ljudi je frka da s ove metalne "spuzve/mrezice" iliti špene nebude uvucena u usis/turbinu, jel ima neka membrana ili nest...

kaj vi mislite?!

24662349851338349328248.jpg

Motor koji treba ovakav OCC je,.............. za smece.:rofl:

kaj vi mislite?!

Pa spoji OCC da ti motor nemoze usisati, tj u atmosveru.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...