Marco Polo Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Gledam farove za Polo i u Intercarsu imaju Depo, Valeo, TYC i Magneti marelli i cijene od 400-800 kn komad i neznam sta bi uzeo. Na mojim orginalnim je pisalo Valeo neznam jel taj valeo svaki isti ili ima razlika u njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 TYC nemoj uzimati....iz mog iskustva sa Cliom nakon godinu dana se zamute i požute kao Hella ili Valeo koji budu 7-8 godina na autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Ako možeš najbolje ih je usporediti jedan do drugog. Tako sam ja napravio u Magdiću. Definitivno postoje razlike u kvaliteti izrade. Cijena zamjenskih je cca. 500 i nešto kn za far sa motorićem i maglenkom. Probaj Depo, Valeo, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 depo je kvalitetan sigurno.. mislim da je valeo isto tako.. hella je vjerojatno najskuplji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 hella i valeo su kao prva ugradnja, znatno skuplji, od ovih zamjenskih depo je bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted December 13, 2012 Author Share Posted December 13, 2012 Hellinih nema u intercarsu. Uzet cu onda depo ili valeo mislim da je depo i jeftiniji nego valeo. Zvao i dojkic orginal su 1400kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 ni jedni nisu ko original.meni se depo manje maglio nego in.pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Što se toga tiče i neki original farovi se magle i to na ne tako povoljnim autima (E60 do 2006.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka2 Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 TYC nemoj uzimati....iz mog iskustva sa Cliom nakon godinu dana se zamute i požute kao Hella ili Valeo koji budu 7-8 godina na autu. Potpis. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) Što se toga tiče i neki original farovi se magle i to na ne tako povoljnim autima (E60 do 2006.) Vidio ja zamagljene i na Astonu DB9. To je čisto pitanje (ne)sreće po meni, nažalost... Meni jedan originalni far na Ibizi svaki put nakon 3godine pozeleni tj. apšisa plastika unutar fara pa izgleda zelenkasto. Mijenjao sam ih već jednom i opet isto i na istoj strani - valjda na tu stranu više pada sunce kad se parkam prek ljeta u ulici. I to me živcira i moram opet kupovat farove... :doh: Edited December 13, 2012 by Renda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Dal se mogu farovi otvorit, ocistit i ponovo zadihtat? Jer meni isto magle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Što se toga tiče i neki original farovi se magle i to na ne tako povoljnim autima (E60 do 2006.) burazu se magle na najnovijoj a8 i nemogu to rjesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Na Jetti isto tako i poprilično iritira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 srećom u vožnji ne gledam kroz farove Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Dizem jedan stari thread al je slicne tematike pitanje koje imam. Ne radi se o zamjenskim farovima vec o zamjenskom braniku. Citam po forumu al ne nalazim adekvatne odgvore niti slicne teme. Zanima me kupovina zamjenskog branika (prednjeg) za Forda Connecta. Nazalost moj je pukao, trazim zamjenski i trebam info u kojoj trgovini su ti karoserijski dijelovi najpovoljniji? Ako ima netko na forumu, slobodno moze ovdje a moze i PM. prednji branik, Connect Ford, 2012 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Ako se tvoj da spasiti... odfuraj ga da ga povare...Zamjenski pogledaj tokic, anet , ciak.... iako ja u katalogu vidim samo da imaju za model od 06. na gore...E sad ne znam jel takav i na tvojem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) Zamjenskih branika ima u Inter Carsu. Od cca. 300-tinjak kn pa do 1.000 kn. proizvođač je Poliplast. @Zivac2 gledaj pod Tourneo Connect. Mislim da se o tom modelu radi... Edited July 24, 2020 by Silvester Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) Meni je najjeftiniji ispadao Silux, kad smo staroj rješavali auto nakon jednog manjeg sudara. I imali su sve, za ne baš čest auto (Colt CZ3). I Reneko ( @Raptor6767 ) može dobaviti, mislim da mi je on dobavljivao dijelove kad je stari Fiestu malo tresnuo naprijed. Pa evo, dodaj i Silux i Reneko u listu za tražit ponudu.... Edited July 24, 2020 by msporis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Jel ovakav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted July 25, 2020 Share Posted July 25, 2020 Hvala svima. Pogledati cu sve redom. Tocno Zivac, takav je moj, samo ima otvore za maglenke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Vidi u DE-MI auto, Velika Gorica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Pošalji mi na info@reneko.hr podatke o autu pa da vidim kaj se da riješiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now