Jump to content

Recommended Posts

Posted
  KIMI_1.8T said:
Do 500ks .......GTX3071R .

GT2871R daje 38lbs/min tako da nema sanse da na 1.8T da vise od 400 i nesto sitno konja i to u neefikasnom podrucju (citaj, kratkog vijeka)

kak su onda ovo izveli ? digli tlak u iber ?

GTX je puno bolja od GT3071 ? kak je sa spoolom u odnosu na 28icu ?

• Replies 138
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

pitanje, 1.9TDI turbo za 300+ks ajmo rec

posto sam kupio sjebanu turbinu moram traziti drugu, ali ova kkkbv50 ili gtb2260vk njima je vec maks maks tih 300ks ajmo rec pa vjerojatno i nebi dugo drzale

sad mene zanima sta ima vece od toga, a opet da spool nebude samo 2000 okretaja pred blokadu?? ili hibrid dat slozit od ove kkk bv50 sto trenutno imam? ima tko iskustva s tim??

naletio sam na ovo, nova neka verzija 2260 sa kuglicnim lezajevima, sad pitaj boga gdje to nabavit za ok novce, a i jel daje sta vise tlaka od obicne?

Posted (edited)
  Petar001 said:
evo imam i ja pitanje ;)

1.8T sad je gore GT28RS T25 cca 330ks na 1,5bar

šta stavit da je do 500ks a da mi nije spool 1000okr kasnije ?

znaci da ima isti spool ko i 28ica ili ranije ako je moguce

Gt2871 je do 450ks ali spool puno kasnije i do 4500 ima stalno manje konja i Nm od 28rs što mi se ne sviđa

dali ić na gt30 ili nešto drugo ?

Ja bi na tvoj mjestu napravio stroker na 2.0 motor(nije nesto skupo). Radio takav jedan stroker s gtx3076 ts i vec na 3000rpm je bilo 0.5bar boosta, sto je po mome za 600+turbo odlicno.

LaCroix: daj napisi za koji tocno motor te zanima turbo.

Edited by fire
Posted
  fire said:
Ja bi na tvoj mjestu napravio stroker na 2.0 motor(nije nesto skupo). Radio takav jedan stroker s gtx3076 ts i vec na 3000rpm je bilo 0.5bar boosta, sto je po mome za 600+turbo odlicno.

LaCroix: daj napisi za koji tocno motor te zanima turbo.

blok na 2.0 i Gtx30 ili da ostavim gt28 ?

Posted

stavis efr 6258 i imas 400, stavis 6758 i imas 450 sigurnih. t25, nasrafis na granu. imas odmah bov, boost controler i vrhunski wg. A spool ko 2860. To neces postici s nijednom drugom turbinom. Isprobana u praksi.

Posted (edited)
  Hic said:
stavis efr 6258 i imas 400, stavis 6758 i imas 450 sigurnih. t25, nasrafis na granu. imas odmah bov, boost controler i vrhunski wg. A spool ko 2860. To neces postici s nijednom drugom turbinom. Isprobana u praksi.

ovo mi je zanimljivo

pusti mi cijenu na PM

EDIT:

fire gledo sam usporedne gt2860rs i gt2871 r

i ova ima puno kasniji spool ima više konja na višim okretajima ali do 4500 ili 5000 je cijelo vrijeme slabija manje konja i mane momenta i onda BAM

Edited by Petar001
Posted

KKK K03. Ima jih puno.

LaCroix said:
Prije nego se nagomila svega i svačega, koja je po vama najbolja turbina za 1.5 motore, DD auto, po bara max, da otvara od nekih 2000 okr. ?
Posted
  Petar001 said:
ovo mi je zanimljivo

pusti mi cijenu na PM

EDIT:

fire gledo sam usporedne gt2860rs i gt2871 r

i ova ima puno kasniji spool ima više konja na višim okretajima ali do 4500 ili 5000 je cijelo vrijeme slabija manje konja i mane momenta i onda BAM

nemoj gledati 2871r, bolje 3071r gledaj ako gledas tu staru seriju turbina.

Posted
  Josey said:
GT2871

daje 44lbs

450ks+ sigurnih, dokazano 100x

Istina.:thumbsup:

Gledao krivi flow diagram od slabije verzije GT2871R sa Trim.48 na kompresorskoj strani.

Ovaj:

z4LhI.jpg

Gt2871R sa Trim.56 daje 45 lbs/min i moze bez problema dati 450ks.

Posted
  LaCroix said:
1.5 SOHC 12V, Hyundai Accent

Ako dobro vidim 92HP motor, s max momentom na 2900rpm. S 0.5bar ne mozes na tom motoru dobiti 150HP, pogotovo ne s turbinom koja puni na 2000rpm.

Posted
  Jandro said:
pitanje, 1.9TDI turbo za 300+ks ajmo rec

posto sam kupio sjebanu turbinu moram traziti drugu, ali ova kkkbv50 ili gtb2260vk njima je vec maks maks tih 300ks ajmo rec pa vjerojatno i nebi dugo drzale

sad mene zanima sta ima vece od toga, a opet da spool nebude samo 2000 okretaja pred blokadu?? ili hibrid dat slozit od ove kkk bv50 sto trenutno imam? ima tko iskustva s tim??

naletio sam na ovo, nova neka verzija 2260 sa kuglicnim lezajevima, sad pitaj boga gdje to nabavit za ok novce, a i jel daje sta vise tlaka od obicne?

Za sada nema takve turbine koju trazis. Ja bi isao na varijantu kompresor+ neki turbo koji trpi 3bara boost-a(koji ne varijabilu).

Posted
  fire said:
Za sada nema takve turbine koju trazis. Ja bi isao na varijantu kompresor+ neki turbo koji trpi 3bara boost-a(koji ne varijabilu).

znaci ova verzija nova 2260 kao s filmica isto nista??

a varijanta da se hibrid slozi neki?

Posted
  Jandro said:
znaci ova verzija nova 2260 kao s filmica isto nista??

a varijanta da se hibrid slozi neki?

Zoki sada sprobava nesto slozeno, pa cemo vidjeti kako to funkcionira.

Posted
  fire said:
Zoki sada sprobava nesto slozeno, pa cemo vidjeti kako to funkcionira.

vidio jesam i mogu rec da mi se svida jako po velicini

al vjerojatno ce pretjerat opet pa nebude ni ta dugo :D

Posted (edited)
  KIMI_1.8T said:
Istina.:thumbsup:

Gledao krivi flow diagram od slabije verzije GT2871R sa Trim.48 na kompresorskoj strani.

Ovaj:

z4LhI.jpg

Gt2871R sa Trim.56 daje 45 lbs/min i moze bez problema dati 450ks.

ajd hvala bogu da se oko neceg slazemo

i da mislio sam na gt2871r trim 56 (to sam ja imao na svom autu na 2bar i auto je vukao skroz nisko)

uz 3071 dosta dobro pogodjen turbo za dd 2.0 motor

2dario

al ti ne spula od 2krpm neg od 4 (vjerojatno i visocije)

Edited by Josey

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...