cyberphere Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Budem ja njega odmah zaposlio da mu ne bude dosadno :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Evo da je ja pohvalim danas.. Bio u praoni i mislav se potrudio i tako fino oprao auto izgleda ko nov.. Vratila se osmoza Još da mi se dočepati negdje onakve krpe od mikrofibre s čim je mislav brisao auto :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 otkrio sam najbolju ručnu praonu u svemiru evo par slika. i nije kao kod nas u šugavom zagrebu di ne smiješ spužvom na auto. ovdje ti oni daju spužvu i sve potrebno da si nakon pjene još natrljaš auto.. Sve u svemu toliko je dobro da sam iz Ciste Velike samo radi pranja išao u Split:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Ti mater... Gdje je ova praona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Takva praona je i u virovitici tamo s guštom operem auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 hebeno debeli :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 ovo vam je na Brdima u Splitu. Postupak je slijedeći: (naravno pošto se radi o splitu za sve imaš vremena i nitko te ne požuruje iako je gužva. zavidim im na ritmu života sve polako ) Prvo pošpricaš auto sa tekućinom za mušice. Zatim ide ova pjena koje toliko ima da u jednom momentu ne vidiš auto od nje i savršena je. Kada naneseš pjenu na cijeli auto imaš običnu spužvu s kojom prođeš felge i nekakav super močo s kojim prođeš cijeli auto. Nakon toga ide ispiranje, pa vosak i osmoza. I jedna jako dobra stvar. Kada stisneš stop na praoni ostaje ti preostalo vrijeme koje možeš potrošit na idući program. Npr žeton je 5 kn. Ti na pjenu potrošiš 4 kn i stisneš stop. Uzmeš drugi pištolj za ispiranje i ako ga isperež za preostalu kunu to je to. Daklem nema trošenja u ništa... Ma sve u svemu savršen o Tko je u ST neka obavezno proba Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Kak super... Kod nas je slozeno da ti novci cure na vrijeme a ne na potrosenu vodu tj spricanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 takva pjena ima i u Rijeci odn Marinići/ Viškovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Takva praona je i u virovitici tamo s guštom operem auto Pa da .. to je ista ovakva i točno vrijedi isto ovo što je napisano i za tu u splitu, ono za felge i mušice je zakon, jedino zguta 5 kn za čas ... ja sam bio sad za vikend, kola krasna nakon tog, skoro sam ih i prodo odma Uopće ni ne perem u Zg više jer sam tam u Zapruđu zadnji put kad sam došo vidio pol gumbi preljepljeno s duck tapeom, ogromna tabla "zabranjeno korištenje spužvi.." i sl ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Meni je to prva stanica svaki put kad dođem u viroviticu.. Prvo auto operem auto pa onda u 4M na pizzu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 No pa da ... to valjda tak mora bit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 ...hm, to je takozvani snowfoam, imam ja doma taj pištolj koji spojiš na miniwash, ali nikako nije dobro trljati spužvom po tome, to je čisto da se ostavi 5-8 min i ispere sa jakim mlazom i onda normalno pranje spužvom....evo primjera..http://www.youtube.com/watch?v=oJovmHejwo0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Prošlu nedjelju sam bio ponovno u praoni u zapruđu, nakon što mi je kolega sven poslao pm... I popravili su se... Gušća je i pjena i vosak, i ne ostaju brutalne fleke od vode kao prije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now