Jump to content

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Evo da je ja pohvalim danas.. Bio u praoni i mislav se potrudio i tako fino oprao auto izgleda ko nov.. Vratila se osmoza :D

Još da mi se dočepati negdje onakve krpe od mikrofibre s čim je mislav brisao auto :lol:

Posted

otkrio sam najbolju ručnu praonu u svemiru :)

evo par slika.

i nije kao kod nas u šugavom zagrebu di ne smiješ spužvom na auto.

ovdje ti oni daju spužvu i sve potrebno da si nakon pjene još natrljaš auto..

Sve u svemu toliko je dobro da sam iz Ciste Velike samo radi pranja išao u Split:thumbsup:

mikv9t.jpg

2f0d1u8.jpg

Posted

ovo vam je na Brdima u Splitu.

Postupak je slijedeći: (naravno pošto se radi o splitu za sve imaš vremena i nitko te ne požuruje iako je gužva. zavidim im na ritmu života sve polako :) )

Prvo pošpricaš auto sa tekućinom za mušice.

Zatim ide ova pjena koje toliko ima da u jednom momentu ne vidiš auto od nje i savršena je.

Kada naneseš pjenu na cijeli auto imaš običnu spužvu s kojom prođeš felge i nekakav super močo s kojim prođeš cijeli auto.

Nakon toga ide ispiranje, pa vosak i osmoza.

I jedna jako dobra stvar.

Kada stisneš stop na praoni ostaje ti preostalo vrijeme koje možeš potrošit na idući program.

Npr žeton je 5 kn.

Ti na pjenu potrošiš 4 kn i stisneš stop.

Uzmeš drugi pištolj za ispiranje i ako ga isperež za preostalu kunu to je to.

Daklem nema trošenja u ništa...

Ma sve u svemu savršen o ;)

Tko je u ST neka obavezno proba ;)

Posted
Takva praona je i u virovitici tamo s guštom operem auto :D

Pa da .. to je ista ovakva i točno vrijedi isto ovo što je napisano i za tu u splitu, ono za felge i mušice je zakon, jedino zguta 5 kn za čas ... ja sam bio sad za vikend, kola krasna nakon tog, skoro sam ih i prodo odma :D

Uopće ni ne perem u Zg više jer sam tam u Zapruđu zadnji put kad sam došo vidio pol gumbi preljepljeno s duck tapeom, ogromna tabla "zabranjeno korištenje spužvi.." i sl ...

Posted

...hm, to je takozvani snowfoam, imam ja doma taj pištolj koji spojiš na miniwash, ali nikako nije dobro trljati spužvom po tome, to je čisto da se ostavi 5-8 min i ispere sa jakim mlazom i onda normalno pranje spužvom....evo primjera..http://www.youtube.com/watch?v=oJovmHejwo0

• 4 weeks later...
Posted

Prošlu nedjelju sam bio ponovno u praoni u zapruđu, nakon što mi je kolega sven poslao pm... I popravili su se... Gušća je i pjena i vosak, i ne ostaju brutalne fleke od vode kao prije...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...