Darko Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 to je od bivšeg relijaša -frenda dobro...i???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 bio jucer i ok je,samo sta su me nazivcirale oni debilni zetoni,nije nikak htio prihvatit glupi automat...guba je ona za felge tekucina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 bio jucer i ok je,samo sta su me nazivcirale oni debilni zetoni,nije nikak htio prihvatit glupi automat...guba je ona za felge tekucina... pa kaj guras eure kad prima kune lol koji zetoni btj, sve ide na kovanica :rofl::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zac Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 pa kaj guras eure kad prima kune lol koji zetoni btj, sve ide na kovanica :rofl::lol: hhahahah ko zna kaj je on guro i kamo hahahaha :doh::doh::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 (edited) pa kaj guras eure kad prima kune lol koji zetoni btj, sve ide na kovanica :rofl::lol: .... hhahahah ko zna kaj je on guro i kamo hahahaha :doh::doh::rofl::rofl::rofl: nebi ti bio u kozi,pa da se pitam kam sam i kaj guro...hahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: ju idiot! :doh: :lol: Pa kad mjenjate novcanice tulipani jedni,onda ti izbaci zetone,a ne kovanice :doh: :doh: :doh: Edited December 26, 2008 by drahic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 meni isto 3 min od kvarta... ja odoh sada oprat aute...:cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazo Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 .... Pa kad mjenjate novcanice tulipani jedni,onda ti izbaci zetone,a ne kovanice :doh: :doh: :doh: To mi je jedina zamjerka,ajmo rec..Sve drugo super!Odmah poslje je i dosao rally-as:D pitat kak sam zadovoljan,jel sve ok itd..:punk:Svaka cast..rekao sam mu da ce se obogatit,eto:cool: Drahy-i ja sam imao probleme,kuzim te..a ovo su ti lovasi,imaju vec spremne pune djepove kovanica:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 :lol: ma stavljam ja uvijek sa strane po 20-30kn u kovanicama za prat auto al nisam imo i izludio sam dok sam uguro onaj zeton glupi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 :lol: ma stavljam ja uvijek sa strane po 20-30kn u kovanicama za prat auto al nisam imo i izludio sam dok sam uguro onaj zeton glupi :lol: ja sam od frenda nekidan "kupio" 400kn u kovanicama od 1, 2 i 5 kn :cheer::cheer::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Ja sam sinoć bio i nisam zadovoljan Super sam ga opraoali jutros mi se Noj posrao na haubu. Jebem ti sreću. Pije 4 dana ga operem i krenem na sljeme di sam zapao u blato i ublatio cijeli auto odmah, i danas ovo. Neću ga ni prat više:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Odlična autopraonica, super su programi, odličan pritisak, sve super... Prao sam ga danas, sjaji se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 jebeno...!:thumbsup: sutra idem tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Bio sam danas tamo, skužio sam da se ovo skoreno blato sa prednjeg dijela auta neda skinut samo tako Sve u svemu fora, baca šampona u izobilju, pritisak na "jako" je fakat odličan, sve pohvale! Jedino što sam došao oko ponoć pa nije došao relijaš da pita jel sve ok, al vračam se sutra sa spužvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
HCC-R Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Već sam par puta bio i sve je bilo ok do danas.. Danas mi je ukrao 15 kuna kad sam pokušao oprati auto... ubacim 15 kn i nemogu odabrat niti jedan program jer se sranje zaledilo... više neidem tamo kad je hladno :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Već sam par puta bio i sve je bilo ok do danas.. Danas mi je ukrao 15 kuna kad sam pokušao oprati auto... ubacim 15 kn i nemogu odabrat niti jedan program jer se sranje zaledilo... više neidem tamo kad je hladno :lol::lol: to se meni jučer dogodilo, a počne odbrojavat.. onda sam ga samo isprao Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 bijah i ja i dojajno to je bas trebalo mom dejvu-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashBack Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 (edited) Zamrznula im se jučer i ona pipa di si pereš kožu:D Inace, ok je praona. Spas za NovoZagrepčane. Edited January 4, 2009 by FlashBack Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 najgora auto praona ...dao sam joj sansu 3 puta i vise neidem tamo..... ždere lovu dok ubacujes unutra...... izmedju programa prebacuje 15sec a sad kad je smrznuto pojelo mi skoro 10 kn jer su svi gumbi smrznuti nemres stisnut nis a lova curi... i onda umjesto da gospon kaj tam radi i vidi to kak mi zdere pokloni zeton ili nes previ se blesav..... katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashBack Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ja sam skuzio da ždere najvise kod pranja (šampon). Vise nego u ostalim praonama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 (edited) ja sam stavio onaj jebeni vosak , 2 puta ga isprao, i sve šajbe su mi bile masne , katastrofa edit: i kad sam išao mjenjati žetone onaj me stari iz kučice tlačio s vremenskom prognozom i snijegom i glupostima nekim :doh: :lol: Edited January 4, 2009 by scuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizz Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 meni je isto bezveze... jedino sto ima dobar pritisak , al ono, malo jaki, malo slabi, neke sheme. meni je u kujcu, radije na miramarsku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 meni je isto bezveze... jedino sto ima dobar pritisak , al ono, malo jaki, malo slabi, neke sheme. meni je u kujcu, radije na miramarsku.. same here, nije me se dojmilo baš Pevec bez pjene rulz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HCC-R Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 same here, nije me se dojmilo baš Pevec bez pjene rulz ) Točno, iza peveca je jako dobra praona samo što je često prevelika gužva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Ja danas u Zaprudu oprao auto za 17 kn i meni je najbolja od svih selfservice autopraona. Prvo samo naspricas sa šamponom i onda isperes sa toplom vodom, ostao sam iznenaden kako je dobro opralo auto i jos kad sam skuzio da sam potrosio samo 17 kn, meni je super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrvica Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Meni je mrak, vec sam par puta tamo oprala auto i fakat nemam prigovora, jedino kaj je u subotu tip stao iza mene i gleda me zivcanim pogledom budes vise gotova?! Znaci ljudi moji, ako ste dosli oprati auto i ako je guzva, pa pricekajte malo!!!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now