Jump to content

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
bio jucer i ok je,samo sta su me nazivcirale oni debilni zetoni,nije nikak htio prihvatit glupi automat...guba je ona za felge tekucina...

pa kaj guras eure kad prima kune lol

koji zetoni btj, sve ide na kovanica :rofl::lol:

Posted

hhahahah ko zna kaj je on guro i kamo hahahaha :doh::doh::rofl::rofl::rofl:

Posted (edited)

....

hhahahah ko zna kaj je on guro i kamo hahahaha :doh::doh::rofl::rofl::rofl:

nebi ti bio u kozi,pa da se pitam kam sam i kaj guro...hahahahahhahahahaha :lol: :lol: :lol:

ju idiot! :doh: :lol: :D

Pa kad mjenjate novcanice tulipani jedni,onda ti izbaci zetone,a ne kovanice :doh: :doh: :doh:

Edited by drahic
Posted
....

Pa kad mjenjate novcanice tulipani jedni,onda ti izbaci zetone,a ne kovanice :doh: :doh: :doh:

To mi je jedina zamjerka,ajmo rec..Sve drugo super!Odmah poslje je i dosao rally-as:D pitat kak sam zadovoljan,jel sve ok itd..:punk:Svaka cast..rekao sam mu da ce se obogatit,eto:cool:

Drahy-i ja sam imao probleme,kuzim te..a ovo su ti lovasi,imaju vec spremne pune djepove kovanica:lol:

Posted
:lol: ma stavljam ja uvijek sa strane po 20-30kn u kovanicama za prat auto al nisam imo i izludio sam dok sam uguro onaj zeton glupi :lol:

ja sam od frenda nekidan "kupio" 400kn u kovanicama od 1, 2 i 5 kn :cheer::cheer::cheer:

Posted

Ja sam sinoć bio i nisam zadovoljan :D

Super sam ga opraoali jutros mi se Noj posrao na haubu.

Jebem ti sreću.

Pije 4 dana ga operem i krenem na sljeme di sam zapao u blato i ublatio cijeli auto odmah, i danas ovo.

Neću ga ni prat više:rofl:

Posted

Bio sam danas tamo, skužio sam da se ovo skoreno blato sa prednjeg dijela auta neda skinut samo tako :D

Sve u svemu fora, baca šampona u izobilju, pritisak na "jako" je fakat odličan, sve pohvale! Jedino što sam došao oko ponoć pa nije došao relijaš da pita jel sve ok, al vračam se sutra sa spužvom :D

Posted

Već sam par puta bio i sve je bilo ok do danas.. Danas mi je ukrao 15 kuna kad sam pokušao oprati auto... ubacim 15 kn i nemogu odabrat niti jedan program jer se sranje zaledilo... više neidem tamo kad je hladno :lol::lol:

Posted
Već sam par puta bio i sve je bilo ok do danas.. Danas mi je ukrao 15 kuna kad sam pokušao oprati auto... ubacim 15 kn i nemogu odabrat niti jedan program jer se sranje zaledilo... više neidem tamo kad je hladno :lol::lol:

to se meni jučer dogodilo, a počne odbrojavat..

onda sam ga samo isprao :)

Posted

najgora auto praona ...dao sam joj sansu 3 puta i vise neidem tamo.....

ždere lovu dok ubacujes unutra...... izmedju programa prebacuje 15sec

a sad kad je smrznuto pojelo mi skoro 10 kn jer su svi gumbi smrznuti nemres stisnut nis a lova curi... i onda umjesto da gospon kaj tam radi i vidi to kak mi zdere pokloni zeton ili nes previ se blesav.....

katastrofa

Posted (edited)

ja sam stavio onaj jebeni vosak , 2 puta ga isprao, i sve šajbe su mi bile masne , katastrofa

edit: i kad sam išao mjenjati žetone onaj me stari iz kučice tlačio s vremenskom prognozom i snijegom i glupostima nekim :doh: :lol:

Edited by scuka
Posted

meni je isto bezveze...

jedino sto ima dobar pritisak , al ono, malo jaki, malo slabi, neke sheme. meni je u kujcu, radije na miramarsku..

Posted
meni je isto bezveze...

jedino sto ima dobar pritisak , al ono, malo jaki, malo slabi, neke sheme. meni je u kujcu, radije na miramarsku..

same here, nije me se dojmilo baš :/ Pevec bez pjene rulz :))

Posted
same here, nije me se dojmilo baš :/ Pevec bez pjene rulz :))

Točno, iza peveca je jako dobra praona samo što je često prevelika gužva...

Posted

Ja danas u Zaprudu oprao auto za 17 kn i meni je najbolja od svih selfservice autopraona. Prvo samo naspricas sa šamponom i onda isperes sa toplom vodom, ostao sam iznenaden kako je dobro opralo auto i jos kad sam skuzio da sam potrosio samo 17 kn, meni je super

Posted

Meni je mrak, vec sam par puta tamo oprala auto i fakat nemam prigovora, jedino kaj je u subotu tip stao iza mene i gleda me zivcanim pogledom budes vise gotova?! Znaci ljudi moji, ako ste dosli oprati auto i ako je guzva, pa pricekajte malo!!!! :P:P:P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...