marin2405 Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Gdje je najpovoljnije uzeti taj nastavak za miniwash? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Ja sam svog uzeo na aliexpressu. Potraži MJJC foam lance. Ima nabavit i rezervne dijelove i sve. Ja ga koristim čisto amaterski i meni je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Gdje je najpovoljnije uzeti taj nastavak za miniwash? Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalkhttps://ph-detailing.hr/proizvod/phd-foam-lance-karcher-series/Ili ebay ako ti se sa cekat mjesec dana Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 https://ph-detailing.hr/proizvod/phd-foam-lance-karcher-series/Ili ebay ako ti se sa cekat mjesec dana Poslano sa mog EML-L29 koristeći TapatalkPosto si vjv. isprobao dosta vise proizvoda nego mi, jel mozes napisati koji su proizvodi bestbuy ulozeno/dobiveno za vanjsko pranje.(sampon, predpranje, vosak, cistac felgi, itd) Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Posto si vjv. isprobao dosta vise proizvoda nego mi, jel mozes napisati koji su proizvodi bestbuy ulozeno/dobiveno za vanjsko pranje.(sampon, predpranje, vosak, cistac felgi, itd) Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći TapatalkFx Protect nano šampon - čudo za te novce, ima sio2 u sebi i ostavlja super zaštitu iza sebeFx iron je dobar za felge , u dolasku je opet sve je rasprodanoVosak ovisi kaj zelis i koliko novaca , Angelwax qed je brutalan detailer , enigma je jos klasu iznad Bacite oko na stranicu bas , fx proizvodi su stvarno dobri i kao brend su u porastu dosta A Angelwax je prica za sebe , svaka kuna je opravdana kvalitetom proizvoda, meni osobno daleko najjaci brend na detailing sceni Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 27, 2019 Share Posted April 27, 2019 Jel radi netko kod nas sa Swissvax-om? Kakvi su njihovi proizvodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 A dobri su proizvodi al ono , da li Gucci kratka majica vrijedi 1000kn ? Brend je takav kakav je , high class , po meni za puno manje novaca ima novijih i jednako dobrih ili boljih proizvoda Najjaca im je linija voskova koji se sad sve manje koriste osim za nekakav show , nekad je vosak.bio sve a danas zbog trajnosti su nazalost pali u peti plan Imaju svoje kupce, uvijek ima ljudi koji žele najskuplju stvar koja postoji i to je to Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Kaj nije kod nas negdje na Samoborskoj bila neka praona koja je nuda deteiling sa Swisswaxom po nekim suludim cijenama, kak mi se čini od njih ni traga ni glasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Vec dugo ih nema tamo, odma kuca pored velikog konzuma su bili nekada.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 2 hours ago, brba said: A dobri su proizvodi al ono , da li Gucci kratka majica vrijedi 1000kn ? Brend je takav kakav je , high class , po meni za puno manje novaca ima novijih i jednako dobrih ili boljih proizvoda Najjaca im je linija voskova koji se sad sve manje koriste osim za nekakav show , nekad je vosak.bio sve a danas zbog trajnosti su nazalost pali u peti plan Imaju svoje kupce, uvijek ima ljudi koji žele najskuplju stvar koja postoji i to je to Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Ovo npr izgleda ima i jedan video s crvenim ferrariem... 200ml je dosta za "vise" auta? Npr najjeftiniji vosak im je Onyx i 200ml je oko 550kn, mislim to mi se ne cini preskupo. Hocu rec, rado bi ga uzeo tu, da ga netko aplicira na auto u Hr po ljeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Ovo npr izgleda ima i jedan video s crvenim ferrariem... 200ml je dosta za "vise" auta? Npr najjeftiniji vosak im je Onyx i 200ml je oko 550kn, mislim to mi se ne cini preskupo. Hocu rec, rado bi ga uzeo tu, da ga netko aplicira na auto u Hr po ljeto Sa 200ml se napravi 30 auta Npr Angelwax enigma ceramic wax , jos skuplji od tog swisswaxa https://www.perfectlycleaned.co.uk/angelwax-enigma-ceramic-wax-250ml-11034-p.aspPrednost voska je ta dubina i wet look, ja ga vrlo rado koristim al ljudi sve vise hoce da zastita traje i traje , al vosak i dalje izgleda najboljePoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Odradili smo jos jedan autic Prije svega hvala ekipi na povjerenju što su nam ga prepustili .Poliranje sa Angelwax resurection i mf pad , angelwax regenerate plavi detailing mafia pad, angelwax redemption zuti rupes pad.Od zaštite Fx Protect B7F5, Fx Top coat , Fx Rain shield Unutrasnjost Fx Protect Apc , Angelwax heaven for leather , Angelwax angel Impregnacija tepiha i siceva u Fx Fabric coat I za kraj Angelwax Bliss za miris .Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Majku ti j...kako je dobar.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Kakva je to babaroga?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 6 minutes ago, maredo said: Kakva je to babaroga?! Prava? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Kakva je to babaroga?! Tiha , zadovoljava sve eko norme i sve ostale propise Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Brba bas fino ti udaras job!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Big bore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Zvuk je od corvettePoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Evo malo noviteta za poliranje..napokon je službeno pa smijem objaviti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Ekipa, koje sredstvo za čišćenje i održavanje crne kože (volan, sjedala, obloge vrata...) a da nije zeznuto za aplikaciju i da ne ostaje na odjeći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-heaven-for-leather-500ml/ Uzeo na @brba preporuku , - svaka pohvala! odradio 3 seta sjedala i još imam pola bočice.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rwd Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 (edited) 29 minutes ago, Coupe VD said: Ekipa, koje sredstvo za čišćenje i održavanje crne kože (volan, sjedala, obloge vrata...) a da nije zeznuto za aplikaciju i da ne ostaje na odjeći. Ja koristim od chemichal guysa cleaner i conditioner u jednom proizvodu,sad sam jos uzeo od gyeona coat za kožu s kojim cu prijeci nakon aplikacije CG-a. Imas sad stvarno dobrih setova za normalne novce.Baci oko na gyeon i colourlock setove. Edited May 30, 2019 by Rwd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 (edited) chemical guys je ok, a conditioner mirisi ko prava koza samo nemoj meguiars, bio uzeo nesto njihovo za kozu. Stari moj, nisam se mogao voziti koliko mi je roba skripala na sicu, kako da obajsnim Edited May 30, 2019 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Kao što je swordfish preporučio, angelwax heaven je extra proizvod .Za hwb standardno popust na sve na shopu Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now