Jump to content

Pranje / poliranje / čišćenje auta - DIY

Recommended Posts

https://ph-detailing.hr/proizvod/phd-foam-lance-karcher-series/

Ili ebay ako ti se sa cekat mjesec dana

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

Posto si vjv. isprobao dosta vise proizvoda nego mi, jel mozes napisati koji su proizvodi bestbuy ulozeno/dobiveno za vanjsko pranje.
(sampon, predpranje, vosak, cistac felgi, itd)

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

• Like 1

Posto si vjv. isprobao dosta vise proizvoda nego mi, jel mozes napisati koji su proizvodi bestbuy ulozeno/dobiveno za vanjsko pranje.
(sampon, predpranje, vosak, cistac felgi, itd)

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Fx Protect nano šampon - čudo za te novce, ima sio2 u sebi i ostavlja super zaštitu iza sebe

Fx iron je dobar za felge , u dolasku je opet sve je rasprodano

Vosak ovisi kaj zelis i koliko novaca , Angelwax qed je brutalan detailer , enigma je jos klasu iznad

Bacite oko na stranicu bas , fx proizvodi su stvarno dobri i kao brend su u porastu dosta
A Angelwax je prica za sebe , svaka kuna je opravdana kvalitetom proizvoda, meni osobno daleko najjaci brend na detailing sceni

A dobri su proizvodi al ono , da li Gucci kratka majica vrijedi 1000kn ?

Brend je takav kakav je , high class , po meni za puno manje novaca ima novijih i jednako dobrih ili boljih proizvoda smile.png

Najjaca im je linija voskova koji se sad sve manje koriste osim za nekakav show , nekad je vosak.bio sve a danas zbog trajnosti su nazalost pali u peti plan

Imaju svoje kupce, uvijek ima ljudi koji žele najskuplju stvar koja postoji i to je to

2 hours ago, brba said:

A dobri su proizvodi al ono , da li Gucci kratka majica vrijedi 1000kn ?

Brend je takav kakav je , high class , po meni za puno manje novaca ima novijih i jednako dobrih ili boljih proizvoda smile.png

Najjaca im je linija voskova koji se sad sve manje koriste osim za nekakav show , nekad je vosak.bio sve a danas zbog trajnosti su nazalost pali u peti plan

Imaju svoje kupce, uvijek ima ljudi koji žele najskuplju stvar koja postoji i to je to emoji1360.png

Ovo npr izgleda :) :) :) 

ima i jedan video s crvenim ferrariem...

200ml je dosta za "vise" auta?

Npr najjeftiniji vosak im je Onyx i 200ml je oko 550kn, mislim to mi se ne cini preskupo.

Hocu rec, rado bi ga uzeo tu, da ga netko aplicira na auto u Hr po ljeto :) 

Ovo npr izgleda    

ima i jedan video s crvenim ferrariem...

200ml je dosta za "vise" auta?

Npr najjeftiniji vosak im je Onyx i 200ml je oko 550kn, mislim to mi se ne cini preskupo.

Hocu rec, rado bi ga uzeo tu, da ga netko aplicira na auto u Hr po ljeto  

Sa 200ml se napravi 30 auta

Npr Angelwax enigma ceramic wax , jos skuplji od tog swisswaxa
https://www.perfectlycleaned.co.uk/angelwax-enigma-ceramic-wax-250ml-11034-p.asp

Prednost voska je ta dubina i wet look, ja ga vrlo rado koristim al ljudi sve vise hoce da zastita traje i traje , al vosak i dalje izgleda najbolje

• Like 4

Odradili smo jos jedan autic :) Prije svega hvala ekipi na povjerenju što su nam ga prepustili .

Poliranje sa Angelwax resurection i mf pad , angelwax regenerate plavi detailing mafia pad, angelwax redemption zuti rupes pad.

Od zaštite Fx Protect B7F5, Fx Top coat , Fx Rain shield

Unutrasnjost Fx Protect Apc , Angelwax heaven for leather , Angelwax angel

Impregnacija tepiha i siceva u Fx Fabric coat

I za kraj Angelwax Bliss za miris .

93d690ce6fb39be6e0bf98ed342f8e92.jpg2b68e0309e44120046414febd048fa33.jpg70ab23ee280d262e9acbffc615727347.jpg07adc96c2286d54811811dd3caee79bb.jpg744d5b00469f41e697267a13e787a992.jpgc5cc9a0e2d454bd7abf5fa6b1cb04d26.jpg9616ed1b81e8fbba8d4845dab02c0fe4.jpga765e6025da8b57ba58b5cb22a42613b.jpg4f6d3531ace2da0047a162ace54ef218.jpg

• Like 21

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
29 minutes ago, Coupe VD said:

Ekipa, koje sredstvo za čišćenje i održavanje crne kože (volan, sjedala, obloge vrata...) a da nije zeznuto za aplikaciju i da ne ostaje na odjeći.

Ja koristim od chemichal guysa cleaner i conditioner u jednom proizvodu,sad sam jos uzeo od gyeona coat za kožu s kojim cu prijeci nakon aplikacije CG-a.

Imas sad stvarno dobrih setova za normalne novce.Baci oko na gyeon i colourlock setove.

Edited by Rwd
  • Like 1

chemical guys je ok, a conditioner mirisi ko prava koza

samo nemoj meguiars, bio uzeo nesto njihovo za kozu. Stari moj, nisam se mogao voziti koliko mi je roba skripala na sicu, kako da obajsnim

Edited by Gabre

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...