matija0311 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 @brba stigel paket Sutra/preksutra pranje Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Ako imas pitanja , trebaš savjet kaj god. 098/769-567 whastapp slobodno 24/7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 lik je napravio presjek razlicitih paketa a i radi dobar posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 @brba kad ti stizu rucnici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 [mention=122]brba[/mention] kad ti stizu rucnici ?Imam jedan fecks veliki jos mogu ti ga stavit sa strane, sa weba su maknuti a dolaze krajem tjedna il pocetkom sljedećeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 8 minutes ago, brba said: 13 minutes ago, niknejm said: [mention=122]brba[/mention] kad ti stizu rucnici ? Imam jedan fecks veliki jos mogu ti ga stavit sa strane, sa weba su maknuti a dolaze krajem tjedna il pocetkom sljedećeg. Daj i meni stavi sa strane, jucer poklikao malo pa sam odustao kad sam vidio da nema rucnika Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Mozes onda Korenu taj jedan proslijediti, pa javi kad dodje nova kolicina. Uzeo bih rucnik, neku rukavicu za lim, nesto za pranje kotaca, sredstvo za kotace.. Sve po tvojoj nekoj preporuci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 @brba ajde please daj mi termin za poliranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Daj i meni stavi sa strane, jucer poklikao malo pa sam odustao kad sam vidio da nema rucnika Thx Navrati slobodno do mene pa odradimo sve uživo pa ti preporučim neke stvari.Imam 2 ručnika još Doci ce krajem tjedna il pocetkom sljedećeg 100kom jos [mention=122]brba[/mention] ajde please daj mi termin za poliranje. Kaj imamo radit , koji auto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Kaj imamo radit , koji auto ? Skoda octavia, poliranje i vosak ili keramika. Sve ovisi kaj ces reci kada vidiš stanje. Eventualno kemijsko Sent from my SM-G975F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 @brba do koliko h radis, navratio bih jedan dan da vidis kaj bi se moglo napraviti, imam na haubi dosta ogrebano od spuzve ili cetaka ili tako necega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Nestale slike@brba Auto nakon tretmana ko nov. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Skoda octavia, poliranje i vosak ili keramika. Sve ovisi kaj ces reci kada vidiš stanje. Eventualno kemijsko Sent from my SM-G975F using TapatalkA navrati najbolje pa ti dam sve neke opcije pa odlučiš kaj ti odgovara [mention=122]brba[/mention] do koliko h radis, navratio bih jedan dan da vidis kaj bi se moglo napraviti, imam na haubi dosta ogrebano od spuzve ili cetaka ili tako necegaA u pogonu sam od 7-19 , nekad i duže Uglavnom radim doma tako da sam uvijek dostupan koji god dan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 6 hours ago, brba said: Navrati slobodno do mene pa odradimo sve uživo pa ti preporučim neke stvari. Imam 2 ručnika još Doci ce krajem tjedna il pocetkom sljedećeg 100kom josKaj imamo radit , koji auto ? Ma nije mi toliko za glavu, samo da se opet ne proda sve u par dana pa opet fulam ? Mogu svratit petak popodne ili u pon ujutro...zvrcnem te Thx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Dogovoreno, stavit cu sa strane sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 3 hours ago, brba said: Uglavnom radim doma tako da sam uvijek dostupan koji god dan Zovnem koji dan prije, pa naletim Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Radno standardno plus mali dodatak na zid, ima jos posla, nije gotovo 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Ovo na zidu je brutalno dobro. Jel to tapeta? Edit vidim da nije, imas skicu na zidu. To netko opako dobro crta Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Crta se sve Jos se na fotki ne vidi tramvaj koji je brutalan a iza auta je .I lijevo jos dolazi Ban Jelacic i iznad vrata sat sa trga . Bude bas che che Za vikend bu gotovo pa postam Od jucer fotka 20 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Jedan post sa malo više slika. Audi A6 na full tretmanu , keramika Angelwax Genesis, Angelwax Legacy na kocnice i felge .Premaz sa keramikom na siceve, plastike.Sa keramikom na gume itd itd. Dolje je slika sa proizvodima i svi su korišteni (nije bolest sve sto boli ) 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 (edited) 1 hour ago, brba said: ... (nije bolest sve sto boli )... kako se pacijent nosi s prašnjavim gumama sekundu nakon izlaska iz garaže?? Edited May 9, 2020 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
krule Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 tek sad vidim ovaj topic, bio sam naručio neke detailing proizvode, između ostalog i sa PHD-a..i sve više me zanima detailing world a vidim da si normalan lik, tako da čini mi se da ću morati skočiti do tebe da te zagnjavim sa nekim pitanjima haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 kako se pacijent nosi s prašnjavim gumama sekundu nakon izlaska iz garaže? Razmišljam o tepih stazama ubuduce Treba sad asfaltirat komplet dvoriste i uredit taj parking pa bu bolje tek sad vidim ovaj topic, bio sam naručio neke detailing proizvode, između ostalog i sa PHD-a..i sve više me zanima detailing world a vidim da si normalan lik, tako da čini mi se da ću morati skočiti do tebe da te zagnjavim sa nekim pitanjima hahaUvijek o tom mogu pričat, eo otvaraju se i kafici pa mozemo ko ljudi na kavu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Bumo otišli i mi na kavu, samo uzmi onu flex polirku na baterije da mi riješiš krov ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 A nije ni auto loš 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now