Raptor6767 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Nije ni to (ne)znanja oko automobila već o voditeljskim (ne)sposobnostima. IMO.
J.J Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 A da ne pricamo da im je ton na intervjuima prelos...ko da se djeca zajebavaju...
Alfaludak Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 To ti žena svaki put nakon seksa kaže, a? Ko se jos seksa doma... sa vlastitom zenom???
_DEX_ Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Ko se jos seksa doma... sa vlastitom zenom??? To se ne broji! :rofl:
Alfaludak Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 to samo rene broji, na godisnjicu i na rodjendan
Raptor6767 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 to samo rene broji, na godisnjicu i na rodjendan Ja ne znam brojati tako puno pa ne brojim. DEX je spomenuo brojanje. Lako je vama. Na prste jedne ruke izbrojite.
Alfaludak Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 rene nemora ni brojat kad nema sta brojat
Raptor6767 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 rene nemora ni brojat kad nema sta brojat Da, ja množim.
Alfaludak Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Tebe i mene zbrojimo, odjeću oduzmemo, noge dijelimo, pa se množimo.
Pekx Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Neki tjuneri hodaju po nekakvim cudnim utrkama.
Dario Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 (edited) meni je najveci cirkus kako je ova ekipa pljuvala po BiŽ.. da nemaju pojma, da je ekipa shifta daleko tehnicki potkovanija, da to dolazi bum od emisije.. hahaha ma show... od 25 min kolko traje emisija gledao sam ju mozda 7 min i to samo reportazu o Sljemenu (koja isto nije bila nesto).. Decki, radije se drzite style evenata a emisiju prepustite nekome tko ipak malo manje zna o autima od vas, jer ocito da previse znanja daje kontra efekt a pogle 4tu epizodu ,3 min na preskokce sam izdrzo ,katastrofa Edited January 20, 2014 by Raptor6767
Ljubicic D. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Bila je, Brzi i žestoki, pa je neslavno završila B&Ž kad krene ce biti kakva je i bila, mrvicu i bolja, a ovo nije nastavak toga. Ovo je izdrkavanje Vladimira Zereca koji hoce pokazati nama da unatoc tome sto je sve prevario koga je sreo u zivotu da i dalje moze raditi emisiju i da ce uvijek nac nekoga tko zeli s njim raditi za 100kn. Bez uvrede deckima koji rade za njega al toplo se nadam da nakon 200 ljudi sto je nasamario na osnovu emisije i svojih projekata kao i njegovog biznisa, da nece i oni biti nasamareni od sitnog prevarantića. Zao mi je sto Kiki I Gluhak koji imaju toliko iskustva mogu raditi bilo sto i bilo gdje, spadaju na Vladimira Z. Nadam se samo da ce prema njima biti fer ijako vec sad mogu rec da neće, al eto.. Nada umire posljednja.
Puh Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Zao mi je sto Kiki I Gluhak koji imaju toliko iskustva mogu raditi bilo sto i bilo gdje, spadaju na Vladimira Z. Nadam se samo da ce prema njima biti fer ijako vec sad mogu rec da neće, al eto.. Nada umire posljednja. Evo, da gledaš ovu renomiranu emisiju znao bi da Gluhaka nema već 2 epizode .. ccc, idete na kafu i ne spomenete si frednića.. strašno
Puh Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Ljubčiću samo se ti vrati u punom sjaju! Sjaji se on svaki dan .. On ti sad nema vremena, bacio se na organizaciju nekakvog plesnog natjecanja u gorici u svibnju.
Ljubicic D. Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Evo, da gledaš ovu renomiranu emisiju znao bi da Gluhaka nema već 2 epizode .. ccc, idete na kafu i ne spomenete si frednića.. strašno Znam da ga nema i to mu je najpametniji potez otkad ga znam a znam ga 11g :lol: tigar_87 : Bit ce i malo bolje nego sto ocekujete p.s. Puh, ne kvarimo kavu sa pricama o nekvalitetnim ljudima -lol
Nicol Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 alergična sam na ovo njihovo zapinjanje videa, zgubim volju za gledat čim pokrenem filmić. voditelj isto odličan...
WD40 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 od osme ostatak katastrofa.... Ovo je dobro metnit na motori.hr to bi se njima svidilo valjda
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now