Koren Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Ja sam postavio pitanje prije nekoliko strana koje se izignoriralo. Nije dobro proveden pokus jer nije u pitanju serijski auto na serijskom ovjesu vec golf na gewindama koje je Štef ili tko vec postavio kako je htio - dakle nije serijski fwd. A sad - vi tupite i dalje ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 to je jedna od tih stavaka koje me zanimaju a nemaju veze sa statikom, zato sam i pitao... onda po tvojoj tvrdnji (za koju ne kazem da nije tocna) opet nema smisla spustit prednji kraj vise od zadnjeg zar ne? fire je to spominjao u kontekstu 402m...sad procitas svoje napisano i bit ce ti jasno zasto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 to je jedna od tih stavaka koje me zanimaju a nemaju veze sa statikom, zato sam i pitao... onda po tvojoj tvrdnji (za koju ne kazem da nije tocna) opet nema smisla spustit prednji kraj vise od zadnjeg zar ne? Ovisno sto zelis? Uglavnom ovjes je dosta komplicirana stvar, nije samo tako jednotavno. Slobodno pitaj kaj te tocno zanima. Ja sam s ovom okladom htio samo dokazati da se jedna licnost lazno predstvlja kao strucnjak, a zapravo je na razni potrosene kurve bez zubiju od 80godina koja prica kak je prije bilo i jos pritom laze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 (edited) aaa, ok, imamo razlicite pojme "utrkivati" definitivno nisam mislio na 402 zanima me utjecaj visine auta (tj. razlika u visini npr. prednjeg kraja) na samo ponasanje auta na utrci sa zavojima za 402 me iskreno ne zanima nis Edited February 19, 2014 by Newbie Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Sve postoji zasto, ali ako nesto tvrdis onda to vrijedi u svim uvjetima. Onda dalje tvrdis sto je bolje ili ne u nekim drugim uvjetima. ALi uvjek posto obrazlozenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Ovisno sto zelis? Uglavnom ovjes je dosta komplicirana stvar, nije samo tako jednotavno. Slobodno pitaj kaj te tocno zanima.Ja sam s ovom okladom htio samo dokazati da se jedna licnost lazno predstvlja kao strucnjak, a zapravo je na razni potrosene kurve bez zubiju od 80godina koja prica kak je prije bilo i jos pritom laze. Degenerik poput tebe ne zna ni izvagati auto,kao ni izmjeriti ga na kocnici ,al otkriva novu fiziku a alatom kojim ne zna rukovati dobiti ces pravilno izvagan auto s istim ovakvim slikama, pa onda vidi s francuzom kak si ga zajebao kao i sve kojima prodajes maglu, al sami su si krivi .... jer vjeruju u tvoje svjetske rekorde na netu :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Sve postoji zasto, ali ako nesto tvrdis onda to vrijedi u svim uvjetima. Onda dalje tvrdis sto je bolje ili ne u nekim drugim uvjetima. ALi uvjek posto obrazlozenje. tako je, ali problem je sto ti ne znas koji su to uvjeti, sto si pokazao ovim pokusom, a vjeruj da ces to morati sam otrivati a zalosno je sto ovdje stvarno nitko ne razumije sta se dogadja s autom kako si ga ti vagao, a sve lijepo pise , al na zalost nitko ne zna procitati, a najmanje ti, a eto po 100 put se dokazalo da ne znas objasniti ono sto dobijes pokusom i zato ti je sve uvjek krivo, a to je odlika ultra losih inzenjera , jer to nisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Clio je vjerojatno tako postavljen jer kad dode do zavoja usporava, a tada se prednji kraj spusti, i ovjes se taman namjesti da drzi kako treba.Ili je tail happy ili je takva staza di misli vozit ili ovo ili ono nije tak jednostavno, uglavnom nije za 402 postavljen sigurno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Ja i dalje vjerujem u teoriju ZAVJERE po kojoj su Dominik i Fire super frendovi (možda su čak i kumovi), a na forumu bezveze kuhaju frku i uzimaju ekipi pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Uglavnom plati i shvati da o ovjesu kurca ne znas. Bitno je da je netko dokazao da o ovjesu kurca ne kuzi. Uglavnom oklada bila dobro definirana, tocno po okladi mjerili i dokazali da dominik kurca nema pojam o ovjesu. Ajde da je fulao postotke(iako mislim da taj srednjoskolac niti nezna sto su postoci), ali on i smjer fulao. To je fakat zalosno za takvog kak se on naziva strucnjakom. Ja sam s ovom okladom htio samo dokazati da se jedna licnost lazno predstvlja kao strucnjak, a zapravo je na razni potrosene kurve bez zubiju od 80godina koja prica kak je prije bilo i jos pritom laze. Na stranu oklada, ali iz samo par zadnjih postova, cini mi se (mozda sam to samo ja), da ti KURAC poprilicno viri iz usta.... Za zamislit se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 (edited) na razni potrosene kurve bez zubiju od 80godina koja prica kak je prije bilo i jos pritom laze. Warn, a nažalost i automatski ban na 24h. Degenerik Warn...... Sljedeći? Edited February 20, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 nije automaski ako si manualno stisnuo ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 nije automaski ako si manualno stisnuo ban... Nakon 3 warna automatski ide ban. Tako je namješteno na forumu. Kad su blesavi - umjesto da se nadmeću sa nekim znanjem/dokazima (OK, ovdje definitivno prednjači Fire koji je konkretniji dok Dominik puno priča, a ne kaže ništa), oni se časte kojekakvim pridjevima i razjebu dobar topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 ... treba malo pročistiti topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 (edited) Onda cekamo sad Dominika da izmjeri ili? ok, zakaj onda na ovakvim autima prenji kraj nije nizi od zadnjeg? Tesko je po ovoj slici to procijeniti, tesko je uopce po slici procijeniti... Recimo ovdje dolje djeluju iste visine prednji i straznji kraj... Sad cu ja opet kao iz pastete iskociti sa Evolutionom, ali recimo na EVO IX je straznji kraj snizen za 5 mmu odnosu na EVO VIII, zbog toga da smanje utjecaj na AYC i ACD... Koliko kuzim povecali su mehanicki grip na gumama, tako da se AYC i ACD ne ukljucuju bezveze... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RJJHeQhip0s#t=277 taj dio pocinje na 04:37 Edited February 20, 2014 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 (edited) E Rene, jel ovo za warn? Na stranu oklada, ali iz samo par zadnjih postova, cini mi se (mozda sam to samo ja), da ti KURAC poprilicno viri iz usta.... Za zamislit se... JER ako je samo za warn - mogu li i ja napisati da i - tebi kurac poprilično visi iz usta? :rofl: I pazi ovo: ako napišem "svima visi kurac iz usta", da li je to automatski npr. 1000 warn-ova (jer imamo npr. 1000 članova) i da li je to onda ban na 1000 / 3 = 333 dnevni ban, ako su 3 warna 1 ban? :haha: Edited February 20, 2014 by francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Kvotaj me u SLT-u, ovdje je offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Ma ovo je postao offtopic čim su počeli dizati slike Renaulta Clia :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 E Rene, jel ovo za warn? JER ako je samo za warn - mogu li i ja napisati da i - tebi kurac poprilično visi iz usta? :rofl: I pazi ovo: ako napišem "svima visi kurac iz usta", da li je to automatski npr. 1000 warn-ova (jer imamo npr. 1000 članova) i da li je to onda ban na 1000 / 3 = 333 dnevni ban, ako su 3 warna 1 ban? :haha: Ma, to je više kao neka zajebancija jer još nisu pale teške riječi. I da, možeš mi napisati da mi viri kurac iz usta kad spomenem kurac više od 3 kurčeva puta u jednom kurčevom postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Ja sam samo primjetio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 BTW: ND4SPD, ako ćemo biti konkretni, a da ne gledamo po slikama: Ovo su tvornička podešavanja za gore navedeni auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 (edited) BTW: ND4SPD, ako ćemo biti konkretni, a da ne gledamo po slikama: Ovo su tvornička podešavanja za gore navedeni auto. Simoxmino Bravo, dobro si se sjetio Edited February 20, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 (edited) Simoxmino Bravo, dobro si se sjetio Ne nego je to screenshot iz Clio Cup Racer manuala kojeg imam. Edited February 20, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Jel to opet Clio? Valjda ne može niti jedan `ćunerski topic proći bez slike / manuala / grafikona tamo-nekakvog-Renaulta-Clia. Ubit ću se ko` siroče! :samoubica2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Kad su to dirkalna vozila... Nisam ja počeo - sad će ND4SPD dobiti warn za OT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now