_DEX_ Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 nos ti posran.. :lol: Nije amateru nego "Na ku*cu te nosam..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Nije amateru nego "Na ku*cu te nosam..." htio sam bit kolko tolko pristojan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 htio sam bit kolko tolko pristojan.. Onda stavis zvjezdicu ko ja i to je pristojno. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Onda stavis zvjezdicu ko ja i to je pristojno. :rofl: ugledat cu se na tebe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 i nemojte mi govorit J(ota) jer J je oznaka za tip ruba felge na koji sjeda guma a ne oznaka za širinu felge sve oznake su u colima iliti inčima nitko do sad u ovoj temi nije spomenuo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 nitko do sad u ovoj temi nije spomenuo to to ti je care PREVENTIVA baš kao Liam Neeson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 2 Fiatuno- javim ti danas za rezervoar kad pogledam dali je to taj sa slike ali ako hoces ispred zadnje osovine onda treba stavit od alfe gtv, ona ga ima tako Nikako distance, one samo unistavaju vozna svojstva. A isto tako ako stavljas drugi et felgi. ne mogu ostaviti da su mi kotaci 4cm uvuceni od ruba blatobrana sa svake strane, necu se tako igrati Moram naci neki balans izmedu lijepog i funkcionalnog Ukratko, tvornica potrosi milijune eura i testnih kilometara na ovjes, hrpa inzenjera sa dugogodisnjim iskustvom se prilicno muci da stavi felgu, geometriju ovjesa, njegovu kinematiku i rezultatne sile u odredjen odnos i onda dodje neki pametnjakovic i nabije 20 mm distance gore slazem se s tobom potpuno, ovijes nije nesto po cemu zna svatko kemijati premalo ti je to podataka za bilo kakvu ozbiljniju raspravu , trag je samo jedna od 15 mjera koja ti treba ostavi kako je ili se moras baciti u ozbiljno mjerenje i kinematiku Imas kakvu user friendly literaturu za preporuciti? Najjednostavnije za probu bi bilo napumpati prednje gume na 3.5 bara, a straznje na 2 bara i probati se voziti, pa onda prednje na 2 bara, a straznje na 3.5 bara, pa opet na voznju Sto simuliras s time? Za ove naše krame, po meni, i nije toliko bitno da si najbrži koliko je bitno da se zabavljaš APSOLUTNO svaka cast na ovome! Samo ne zelim napravit grob od auta koji ne moze normalno proci zavoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 to ti je care PREVENTIVA baš kao Liam Neeson careeeee :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Sto simuliras s time? U teoriji uzi/siri trag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ja sam uvijek jedan korak ispred!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 ja sam imao karacinu na fiatu i sada na mazdi, znam da nije dobro ali MORAM stavit jebene distance kad nema distanci, kotac ce skoro pa vrti oko svoje osi, vatis na betonu i imat ces jednu tocku iliti krug! sada kad sam stavio kocnice i morao stavit 20mm distance kotac mi se ne vrti oko osi nego ide napred nazad i nemam mali krug na podu nego nemam nikakav kotac drugacije radi i nagib i sve. e, sad tipo mi je tako bio mirniji na zavojima nekako mi je manje klizio preko haube a vise lelujala guzica a na kolotrazima je bio za popizdit bacao se ko drek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorB Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 (edited) kad nema distanci, kotac ce skoro pa vrti oko svoje osi, vatis na betonu i imat ces jednu tocku iliti krug! Sad kad veliš to puno toga se razbistrilo , kak jednostavno i očito a nit na pamet mi nije palo ......... Ustvari sve se shebe bilo sa ET-om bilo sa distancama...........najpravilnije i bilo da se felga ne dira kako bi centar okretanja ostao u vertikali sa kuglom, dakle trebalo bi u pravilu produljit vilice i onda korigirat nagibe.......barem za prednji kraj... A kaj je sa zadnjim koji ne skreče??? ili auti koji imaju kruti most??? Edited February 12, 2014 by DavorB Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 kupiš lagunu koja i iza skrece :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorB Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 kupiš lagunu koja i iza skrece :drink: Da ti baš velim prvo mi je pala na pamet stara Accordica 4WS, to mi je tak napet auto https://www.google.hr/search?q=Honda+accord+4ws&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=aG37UuGbJsSC4ATK6YG4Bw&ved=0CCUQsAQ&biw=1600&bih=785#facrc=_&imgdii=_&imgrc=qTaqYO6dCrzmdM%253A%3BbYNSgy-JP0UuzM%3Bhttp%253A%252F%252Fs7.postimage.org%252F4roia8hrf%252Fpage.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kaskus.co.id%252Fgotothread%252F208%252F1358857766%252Fnext%3B404%3B404 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Moguće da je krivi zaključak ali osjećaj je pravi I to kaj veliš, vjerojatno bi se na vremenu i logu pokazalo drugačije no meni je to najmanje bitno, bitnije mi je to kaj veli Brklja "ZABAVA" Dal preporučaš da se onda stavi ista distanca naprijed i otraga pa da se ne naruši "tvornički omjer širine traga" ? ili još bolje ....Kako poboljšati??? Baš me zanima jer sam na tvorničkom ovjesu starom 22 godine i 200 kkm ( da ispravan je ovjes i amortizeri ) siri trak definitivno znaci stabilniji taj kraj u zavoju jel je manji roll, ali je problem ovo sto ti je Alfa rekao, ne zelis imati zaprezna kola pa da ti jedan kotac kad skreces ide naprijed drugi natrag, ali je to sve pitanje velicine i probavanja, napamet je jako tesko znaci tebi se moze smanjiti roll vise nego ti se poveca scrub radius i auto ce definitivno bolje lezati po zavojima na prednjoj osovini, kad stavis odredjene distance tvornickim omjerom sirine traga se isto tako treba igrati i probavati kao sto ti je ND4SPD rekao , imas nekakva pravila i onda probavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 to sto sam napisao najvise dolazi do izrazaja na kartingu. ne bi vjerovao koliko se poboljsa ili ujebe drzanje samo ako podmetnes pod jednu felgu 5mm distancu, a kamoli 2cm, ja probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 (edited) Dakle ajmo malo teorije i prakse Ja sam opcenitno protiv distanci... Sa distancama si shebes scrub radijus Zamisli si da ti je tvornicki scrub radius recimo 20 mm i onda stavis 15 mm distance, upravo si povecao sile na upravljacu (koje se odnose na uzduzni poticaj, primjerice kocenje, neravnine, kolotrage, itd) za 75%... Postotak bubam napamet... Jos jedna stvar je ta da je na FWD autima scrub, negativan, dakle ide prema van, a kad ga s distancama bacis u pozitivu, dakle s unutarnje strane centralne osi kotaca, ode sve krasni klinac... Zato proizvodjaci pomaknu sjediste amortizera i izbace glavcinu, npr. Hiper strut je Renault imao jos na starom Meganeu RS, a ima ga i na Cliu 197/200, na novom Meganeu RS250 je mrvicu redizajniran (upotrebljuju se drugi laksi materijali) zovu ga Perfohub, Focus RS to ima - Revoknuckle. Da rezimiram sto je scrub radijus veci to su vece sile na upravljacu (i vice versa), a sa Hiper strutom/Perfohubom/Revoknuckleom je to i dalje MacPherson samo sto su s ovime odvojili nosac glavcine od prihvata amortizera i s time dobili minimalni torque steer... Na kraju krajeva sve je stvar kompromisa, znaci recimo stavis 20 mm distancu, auto ce biti siri i stabilniji, ali zahvaljujuci 20 mm duzom polugom na amortizeru, znatno meksi i manje reaktivan na volanu, vise torque steera i lezajevi ce ti prije otici... I recimo iskustvo iz prakse, frend je na autu stavio 15x7 felge umjesto 14x5,5 serijskih, jedino je osjecaj na volanu bio uzasan i varijabilne tezine... On je shebao kingpin kut, sto bi na HR bilo nagib osovinice rukavca, kut koji se zatvara izmedju osi sredista felge i osi amortizera/prihvata vilice na glavcinu iliti kuglu U principu, najbitniji je odnos sredine felge i projekcije osi upravljanja (to je crta koja ide od gornjeg centra amortizera kroz donju kuglu pa do zemlje) Ako stavis siru felgu ali imas isti ET, nece ti se to promijeniti... Sto se distanci tice, misljenja sam da do 20-25 mm jos nije bas toliko primjetno... Sigurno ovisi i od auta do auta, recimo na Fiat Multipli kaj god da napravis imati ces tup osjecaj na volanu :lol: DavorB je na dobrom putu, najbolje bi bilo staviti druga ramena i vilice, ustvari kompletan dio ovjesa, a da je napravljeno sire/uze sa odgovarajucom felgom i gumom za taj ovjes Recimo na Peugeotima 205 GTI je dosta popularno stavljanje sireg mosta sa 309 GTI (jer ima siri prednji i straznji most od 205 GTI, a pase kako se popularno kaze na saraf) i sirih prednjih vilica sa 309 GTI... Ali auto se onda totalno drugacije ponasa.. Ili se moze kombinirati jedno ili drugo sa original elementima ako se zeli napraviti nesto trece (recimo dobiti jos nervozniji auto ili nesto cetvrto)... Edited February 13, 2014 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 napokon korisni topic i primjer, frend na yugu 1.6t imao 6x13 et15, auto nevozan baca se, otima, ne lezi kurca.. stavio serijala 14 cola sa fiata auto se preporodio, drzi i lezi..... samo je razlika u kotacima bila..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorB Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 A kad se poveča scrub radius onda se događa ono kaj svi velimo da smo stavili veču felgu pa jače osječamo ulegnuča asfalta na volanu...............u stvari, nebi se ništ promjenilo da se ostavi isti ET Edit: Ili ne???? ak se poveča felga (prvenstveno mislim na širinu) onda bi za polovicu povečanja širine trebalo smanjit ET tako da "sredina" felge ostane u istom položaju ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Ne znam kako drugima, ali ja kad sam stavio 17mm distance i kasnije umjesto njih šire Ultre (19.7mm) auto je postao stabilniji (manje se naginje u istom zavoju pri istoj brzini) i upravljač je izravniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Ne znam kako drugima, ali ja kad sam stavio 17mm distance i kasnije umjesto njih šire Ultre (19.7mm) auto je postao stabilniji (manje se naginje u istom zavoju pri istoj brzini) i upravljač je izravniji. nije o tome riječ.. gleč kaj nidara4spidara piše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Pa ak idemo logicki, manji krak kotrljanja daje manji moment otpora kotrljanju kotaca kaj ne? Sa distancama ga spojebes, ok donekle ga mozes sa nagibom korigirat, ali nije to to. Ali ne utjece samo poprecni nagib kotaca na upravljanje i ponasanje auta. Ima jos barem 10ak mozda i bitnijih elemenata, budem bas iskopao skripte sa faksa pa da napravimo jedan kvalitetniji/zanimljiviji topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavorB Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Pa ak idemo logicki, manji krak kotrljanja daje manji moment otpora kotrljanju kotaca kaj ne? Sa distancama ga spojebes, ok donekle ga mozes sa nagibom korigirat, ali nije to to.Ali ne utjece samo poprecni nagib kotaca na upravljanje i ponasanje auta. Ima jos barem 10ak mozda i bitnijih elemenata, budem bas iskopao skripte sa faksa pa da napravimo jedan kvalitetniji/zanimljiviji topic. E tooo ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Pa ak idemo logicki, manji krak kotrljanja daje manji moment otpora kotrljanju kotaca kaj ne? Sa distancama ga spojebes, ok donekle ga mozes sa nagibom korigirat, ali nije to to.Ali ne utjece samo poprecni nagib kotaca na upravljanje i ponasanje auta. Ima jos barem 10ak mozda i bitnijih elemenata, budem bas iskopao skripte sa faksa pa da napravimo jedan kvalitetniji/zanimljiviji topic. kakav krak kotrljanja ? sta ti je to ? ovdje je rjec o kingpin osi i skretanju, nema nikakog kotrljanja u tom smjeru kao sto kaze ovaj osnovnoskolac upravljac mu je "direktniji", pa normalno da je, jer skreces ko zaprezna kola, ali poratna informacija vozacu na volan moze biti ocjana .... roll je svakako manji, jel je kraj veci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Da pitam nesto u vezi svojih felgi.. Stare felge su mi bile 16x6.5 ET38 Nove felge su 17x7.5 ET48, al imam distance 10mm za njih pa bi et trebao bit jednak Sad me interesira dal ce to bit priblizno kao i prije il cu poremetit sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now