Hrdzo Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 54 minutes ago, Bubi said: baš sam se sad po tvojoj preporuci zaletio u lidl, ali sve je rasprodano. sutra ću usput probati ubosti onu bušilicu od 350kn. nisam previše razmišljao o aku verzijama jer nisam ni vidio išta ispod 1000 kn Ali ova sada kaj će biti ti je 16V... slabija od ovih 20V... osim ako ti to ne igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 vidio sam, mislim da mi to nije neka velika razlika, bušiti ću uglavnom drvo/mediapan. važno mi je samo da baterija ne rikne nakon pola sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 koje debljine drvo? Moja DeWalt na bateriju 20V, 5000mAh radi rez u 5cm drvu(smreka) duzine cca 30m i onda je mrtva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 2-3 cm max, možda se nisam dobro izjasnio, ne mislim vrtiti 30 min u komadu, to sam rekao onako bez veze, kao primjer kratkog vremenskog razdoblja, nisam mislio da po toj računici ova iz lidla od 2000 mAh izdrži 10 min u biti mi je važnije da ju nakon nekorištenja imam spremnu, a ne da se sama od sebe isprazni do sad sam koristio neku makitu od punca i ta je 7-8 dana bila spremna bez da sam ju punio, uz povremeno korištenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 kupi dvije baterije, nakon koristenja na punjac i miran si i preporuka, gledaj modele sa litijskim baterijama ima einhell nesto crvenog alata takvog, nesto skuplje,ali nisu losi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Lidlove litijske bateriuje drže stvarno dugo, mislim na samopražnjenje, znaju i po mjesec dana stat da ne radim ništa s njima, uštekam bateriju u alat i vozi. Bitno je samo otpojit bateriju na kraju dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 baterija se drži dobro... radi jedno 10-15 min bez problema... puni se 1 sat... može se uzeti dodatna baterija preko lidl servisa... mislim da je 150-200 kn A što snage tiče, pili bez problema štafle.... u principu je limit duljina pilice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 (edited) sad sam uzeo ovu aku "udarnu" bušilicu od 20V i 48 Nm koja je trenutno u prodaji za 500kn, pa ću probati nabaviti i njihovu pilu, jer su baterije kompatibilne Edited April 16, 2018 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Imaš toga po njuškalu poslije akcija, ali u pravilu 50 do 100 kuna više nego u dućanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 ma nek odjebu vidio sam cijene, čekam da moj jugo-švabo iz minhena krene na more, pa ću mu nakrcat bunker https://www.lidl.de/de/parkside-x-20-v-team/c19968 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Jučer oko 7 u lidlu u jelkovcu bilo po barem 5 komada od svega u košari. Pa si još pogledaj malo okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Jučer popodne sam u Gorici vidio još jedno 5-6 pila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 19 hours ago, Bubi said: ma nek odjebu vidio sam cijene, čekam da moj jugo-švabo iz minhena krene na more, pa ću mu nakrcat bunker https://www.lidl.de/de/parkside-x-20-v-team/c19968 A jesi isto tako vidio da cirkular i ubodna u ovoj ponudi dolaze bez baterije i punjača što ti je još 25€ gori. Uzmi ovu aku ubodnu u lidla i ne filozofiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 @Rockatanskyvidio sam, ali ko zna kad će biti u ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Pa sad ti je. Ako nema kod tebe, ako oćeš uzet ću ti ja pa mi pošalji pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 (edited) evo ako nekoga zanimia štafla 8x5 se prepili za 6 sec sa ovom mojom pilom - to je podešeno na max njihanje i gruba pilica.... S time da je moja malo starija sa 18V akumulatorom Edited April 23, 2018 by Risbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 Odvrce felge bez vecih problema , osim ak je vulkanizer nije ubio na milijun sa svim ostalim sarafima se igra Kod zatezanja ima opcija 3 jacine , za te novce mrak stroj Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 On 4/17/2018 at 2:43 PM, Rockatansky said: Pa sad ti je. Ako nema kod tebe, ako oćeš uzet ću ti ja pa mi pošalji pare. tek sad sam ovo vidio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Vidio sam da netko na forumu moze nabaviti alat Gledam neki set za amatersku upotrebu po autu nekaj tipa ovo TOP TOOL slusam preporuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Pitanje je sto smatras pod amatersku upotrebu? Ovo ti je i za vise od amaterskoga sto se tice marke, Toptul je odlican alat, ja koristim najvise njihov alat, samo sto ti je cijenovno dosta skuplji od onih hobi setova, ali sa njime nemozes fulati Smatram osobno da se uvijek vise isplati uloziti u bolji tako alat i onda to traje a svakako nemas problema u vecini slucaja da ces spoglodat matice sa okastim kao sto to bude slucaj sa svima didu lidu kljucevima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Ja imam iz Lidla praktički sve i nikad problema... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Imam viska set alata, sve na broju skoro da i nije koristen200knSent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Imam viska set alata, sve na broju skoro da i nije koristen200knSent from my YAL-L21 using TapatalkJel valja icemu? Da nije baš za jednokratnu upotrebu kao oni iz Peveca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 1 hour ago, semper said: Jel valja icemu? Da nije baš za jednokratnu upotrebu kao oni iz Peveca Par puta koristen nista nije puklo ni izlizalo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Par puta koristen nista nije puklo ni izlizalo seAj uzet ću ja da imam u autu. Zovem te sutra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now