Renda Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Yatour je proizvođač, probaj pronać ovak jer mi je to frend uzimao, oko 440kn je ispalo, iz Njemačke. Ovak nabrzaka nalazim dva komada, ali nisam 100% siguran da li su za AI konektor koji je na Alpine-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 ima ko neku preporuku za u roktaviu 2012 kaj ubacit? ili kakav mp3 originalni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pero. Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 Yatour je proizvođač, probaj pronać ovak jer mi je to frend uzimao, oko 440kn je ispalo, iz Njemačke. Ovak nabrzaka nalazim dva komada, ali nisam 100% siguran da li su za AI konektor koji je na Alpine-u Niš budem ga onda čupno van da vidim kakav je točno konektor, kolko sam ja gledo tu je negdje cjena al ih ima tona verzija Foldere i to klasika preko njega kontroliraš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 AI net konektor se to zove na njemu. Tu se inače changer spaja tako da se sve kontrolira kao da imaš njega spojenog. Jedino mi se čini da možeš imat max. 6 foldera, kolko i cd-a inače u changeru. Foldere moraš nazvati CD01, CD02 itd. da bi ih prepoznao. Drugo sve radi najnormalnije i kvaliteta zvuka je odlična (bolja nego kad sam pržio na mp3. Evo slika konektora: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pero. Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 AI net konektor se to zove na njemu. Tu se inače changer spaja tako da se sve kontrolira kao da imaš njega spojenog. Jedino mi se čini da možeš imat max. 6 foldera, kolko i cd-a inače u changeru. Foldere moraš nazvati CD01, CD02 itd. da bi ih prepoznao. Drugo sve radi najnormalnije i kvaliteta zvuka je odlična (bolja nego kad sam pržio na mp3. Evo slika konektora: Bravo majstore :thumbsup: Idem kopat po ebayu :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Trebam mišljenje o ovom HU, jel to ok ili ? Koliko sam skužio, nema CD, nego sam USB, preko moba i sl. http://www.alpine.hr/p/Products/digital-media-receiver-4660/ide-178bt Rabljeni, oko 1000 kn je cijena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Čitam i piše u specifikacijama da ima cd player. izgleda solidno, nije loša kupnja Ja sam ovakvog imao, jako kvalitetna završna obrada, puno opcija, isto bluetooth, samo ga je malo teže naći http://www.kenwood.eu/car/receivers/all/KDC-BT8044UY/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 (edited) Trebam mišljenje o ovom HU, jel to ok ili ? Koliko sam skužio, nema CD, nego sam USB, preko moba i sl. http://www.alpine.hr/p/Products/digital-media-receiver-4660/ide-178bt Rabljeni, oko 1000 kn je cijena. CDE-178BT - sa CD-om ide-178bt - isti radio kao i gore ali bez cd-a EDIT: ako danas kupuješ novi radio - jako dobar odabir :thumbsup: Edited January 25, 2016 by IgoRR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Nema Cd, to me najvise odbija. Ostalo djeluje ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 ako ti sve odgovara a fali cd tada si uzmi model CDE-178BT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Ja bi radije ovo http://www.njuskalo.hr/auto-mp3-cd-dvd/alpine-cda-9855r-odlicen-oglas-17805063 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 argumenti osim eventualno financija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Realno polovni 9855 vrijedi kojih 800ak kn max Za tu lovu bolje 9835...kvalitetniji, ljepsi, boljeg zvuka, bez sugavog glide toucha http://www.njuskalo.hr/auto-mp3-cd-dvd/alpine-9835r-cd-mp3-oglas-16166401 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Puno mi je dati 1000 kn za uredjaj star preko 10 godina. Nema USB, tko zna jel popravljan, a novi imaju i BT sto smatram prednošću. Ovaj koji sam naveo je rabljeni, tako da nema izbora sa iki bez CD a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Trebam mišljenje o ovom HU, jel to ok ili ? Koliko sam skužio, nema CD, nego sam USB, preko moba i sl. http://www.alpine.hr/p/Products/digital-media-receiver-4660/ide-178bt Rabljeni, oko 1000 kn je cijena. Ostanite povezani pomoću Facebook obavijesti na Vašoj glavnoj jedinici pa dokle to sranje seže?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Puno mi je dati 1000 kn za uredjaj star preko 10 godina.Nema USB, tko zna jel popravljan, a novi imaju i BT sto smatram prednošću. Ovaj koji sam naveo je rabljeni, tako da nema izbora sa iki bez CD a. Nisam mislio konkretno onaj oglas, zna se to naći dosta jeftinije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Realno polovni 9855 vrijedi kojih 800ak kn max Za tu lovu bolje 9835...kvalitetniji, ljepsi, boljeg zvuka, bez sugavog glide toucha http://www.njuskalo.hr/auto-mp3-cd-dvd/alpine-9835r-cd-mp3-oglas-16166401 ........ neznam sta vam smeta taj glide touch,ja ga nisam 3 put koristio,nastelao kako meni pase zvuk,ubacim cd ,slusam i vozim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Nisam mislio konkretno onaj oglas, zna se to naći dosta jeftinije. Da se..... jednom sam naletio na 9855 za 300 kn...... i ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Da se..... jednom sam naletio na 9855 za 300 kn...... i ode. Moj je bio 500 i mislim da je jedini razlog što je mene dočekao taj što nigdje u oglasu nije pisao model, čak je i u naslovu pisalo "Alpina", a fotografija je bila takve kvalitete da se jedva primijetilo koji je model Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ja bi za tu lovu uzeo nekaj novo i prst u uho. 1) trebaš imati dobar ostatak setup-a da taj radio krene "davati svoje" 2) radio star 10+ godina, izlizan koji ima samo radio i CD - hmmm (da se razumijemo za duža putovanja, stavim original CD izvođača koji me interesira i slušam, za ostalo je tu mp3 kovertiran iz flac-a) 3) nov radio - garancija i latest feature-i 4) 3 predizlaza imaju ti Alpinci koje spominjete. Kaj fakat ima potrebe za pojačavanje 3 kanala? 5) mogao bih još nabrajati ali nema smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ja bi za tu lovu uzeo nekaj novo i prst u uho. 1) trebaš imati dobar ostatak setup-a da taj radio krene "davati svoje" 2) radio star 10+ godina, izlizan koji ima samo radio i CD - hmmm (da se razumijemo za duža putovanja, stavim original CD izvođača koji me interesira i slušam, za ostalo je tu mp3 kovertiran iz flac-a) 3) nov radio - garancija i latest feature-i 4) 3 predizlaza imaju ti Alpinci koje spominjete. Kaj fakat ima potrebe za pojačavanje 3 kanala? 5) mogao bih još nabrajati ali nema smisla Malo si zabrazdio, nitko mu ne preporuča 10 godina stari radio za 1000+ kuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Jednostavno mislim da ako se kupuje radio za 500 - 800 kuna, nema smisla kupovati rabljeno (sam sam to radio). Danas imaš novi radio za tu lovu sa svim modernim feature-ima: npr: http://www.ronis.hr/autoradio-pioneer-mvh-x380bt-bluetooth-usb-cd-aux-in-iphoneipod/MVH-X380BT/product/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 4) 3 predizlaza imaju ti Alpinci koje spominjete. Kaj fakat ima potrebe za pojačavanje 3 kanala? Ma ti nemas pojma Uglavnom jedino to i ima smisla ako ides na neku kvalitetu zvuka, 1 i 2 kanala nemaju bas smisla osim ako hoces da Ceca dere na najjace da ceo kvart cuje 9855 radi i na stock zvucnicima bolje od vecine danasnjih uređaja, kad ga postelas tesko da ga moze koji HU stici. Nema bluetooth i USB, ali sto se tice zvuka nenadjebiv je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 9855 radi i na stock zvucnicima bolje od vecine danasnjih uređaja, kad ga postelas tesko da ga moze koji HU stici. Nema bluetooth i USB, ali sto se tice zvuka nenadjebiv je. Mene je oduševio kolika je razlika bila između serijskog Honda radija i njega kad sam ga instalirao...nebo i zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Realno ti treba 1 kanal za prednje sisteme i jedan za sub - tu je 95% zvuka u autu, ostali kanali su 5% bitni u SQ autu isto kao i u SPL autu. 1. upgrade je prednji dvosistemac ganjati posebno po kanalu. Manje bolji upgrade je staviti zadnje zvučnike na pojačalo. Tu si na 3 kanala. radio sa 4 kanala - zna se kaj to je Slažem se za zvuk, da je bolji od današnje "riže" do ~ 100€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now