Jump to content

VM-Racing aka Rvacki Tjuning

TomiTraktor

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Kako se svi nađu uvrijeđeni.

Ova dopisivanja preko e-mail-a su potpuno nepotrebna i nevjerovatno mi je da netko ima tolko slobodnog vremena u životu.

Nazoveš pitaš ima, nema, cijena i bok, koje rastezanje, užas.

Po meni je lik (kupac) nastupio ko seronja od samog početka.

Lijepo mu je rečeno da uplati pola i tako naruči siceve, a ako mu se ne svide kad dođu....

U slucaju da sicevi nisu ono sto si ocekivao garantiramo 100% povrat novca bez obaveza prema nama.

Znači i to mu je naglašeno....

I lik je rekao da će doć pogledat siceve (nije platio niti lipe za njih) i kao trebali su mu ih čuvat:huh:

Ma gle ako ja prodajem nešto i imam ograničenu količinu tko prvi njegova djevojka.

Ako ih hoćeš zakaparit plati bar 10% i čuvam ti ih do dogovorenog roka.

Ako 10 minuta nakon isteka roka netko dođe po siceve s lovom nosi ih sa sobom i to je amen....

Jedina stvar je ta da bi ja u tom slučaju vratio tu kaparu.

Većina ne bi ni to....

Nije da ga branim (dost je on velik da se sam brani :lol:) al samo jedno pitanje, vama bi bilo drago da vas neko jebe i nateze 3-4 ili kolko vec mjeseca?

Ne, naravno. Tak je a3m drkao s isporukom i čekalo se više od par mjeseci preko roka za robu, zato i imam sada sve najgore za reći o njima.

Uvijek kada se isporuka nemože točno definirati ili je velika mogućnost da kasni ne govori se točan datum.

Kažeš npr. isporuka je 3-6 tjedana (tako ja u firmi radim), znači može doći za tri ali i za 6 tjedana, preko toga ne !

Al opet kažem ne kužim kaj se on sada uvrijeđen nalazi.

Mogao je nazvati telefonom i pitati kada dolaze, ovaj mu veli...nazovi me kada stignu molim te, ok i bok.

Ako mu se ne javi onda su debili.

Pa ja tako i s gabrekom npr radim. Nekaj trebam, nazovem Hrvoja (onaj s ružnim gey leonom): Imaš to ? Ne, dolazi za 2 mjeseca, 2 godine, whatever. Dobro čujemo se tada i bok.

Nije da ga branim (dost je on velik da se sam brani :lol:) al samo jedno pitanje, vama bi bilo drago da vas neko jebe i nateze 3-4 ili kolko vec mjeseca?

Sorry ali dok sam čitao kompletnu prepisku mailova bez da sam vidio komentare uopće stekao sam dojam da on jebe njih i to bez gumice.

Lik mu je cijelo vrijeme maksimalno pokušavao izać u susret.

U prijevodu.

oni:

Niste naručili siceve od nas ali nudimo vam da ih pogledate pa da znate šta očekivat kad naručite jednog dana.

on:

Ne ne zanima me samo vas malo zajebavam....

Uostalom nit je platio nit je naručio siceve.

Znači nitko ga nije jebao...

Po meni ova firma posluje poštenije od nekih koje su proslavljene i kod kojih platiš cijeli proizvod, a ne pola kao kod ovih i čekaš ga jednako dugo ako ne i duže....

Edited by Kegalj

Meni su recimo već dva mjeseca papiri na carini za jedan uvoz na koji mi je špedicija obračunala i platila pdv a nije trebala (neoporeziva roba).....čekam ispravak tj. povrat novca špediciji od države da mi mogu dat papire pa da konačno ulaz napravim. I kaj sad ja mogu kad je birokracija u ovom kupusu od države takva, a tih primjera imaš masu.

Možda se i njima desi nešto takvo pa sve kasni, a to kaj neki glume pametnjakoviće, odma rade teorije zavjere i razapinju ljude po forumima....to ne da mi je debilno nego turbo retardirano.....

Najlakše je drkat za tipkovnicom, firme, uvoze takvih stvari pa možda i shvatite da to nije baš tak........evo ja naručio i sad to stiže za tri dana, et minuta i 42 sekunde....e točno tad.

Još mi nije jasno kak neko može tolko drkat oko dva sica koja nit je platio nit ništa, a s druge strane ljudi čekaju cijeli auto po 5-6 mjeseci koji naravno treba doći za dva u prvom razgovoru i nikom niš

Edited by Medic

Ja u ovom slučaju ne mogu bit 100% objektivan, ali ću reć sljedeće: Vedran iz VM-a je moj frend i mogu dat samo pohvale za tog čovjeka....koliko se samo lomio da li da krene u taj biznis ili ne i na kraju je riskiro i on i frend svoju lovu i krenuli su s robom koja većinom kod nas i nije bila dostupna....dečki se stvarno trude, njihova firma je tek u razvoju i ne možete od njih u ovom trenutku očekivat da imaju lager od 100.000 EUR i sve dobavljivo odmah....koliko sam informiran dosta stvari su prodali Hondašima i nisam čuo nijednu zamjerku....što se tiče isporuke imajte na umu da stvari nabavljaju iz Japana i Amerike(mislim), i nemaju zasad veliko iskustvo pa stoga u nekim slučajevima i ne mogu točno procijeniti rok isporuke koji usput dosta ovisi o brojnim okolnostima na koje oni i ne mogu utjecati....A3M nije mogo iz Europe poštovat rokove, a od njih se očekuje da u dan pogode....dalje, naravno da će uzet kaparu za nešto što vrijedi 500 EUR, 1000 EUR i slično.....naravno da je kapara sad tolka kolka je i da će vjerojatno kad se biznis proširi ta kapara bivat sve manja ili je možda i neće bit....dečki nisu u ovom trenutku još tolko financijski jaki da bi mogli riskirat sa skupim narudžbama, a onda popljugat jer se Hrvati tradicionalno često predomisle i odustanu.....

ovaa lamentiranja o CD-u iliti Dinku su mi smješna....kaj Vedran zna ko je Dinko Cepak i koliko su ozbiljne njegove namjere da kupi robu? VM Racing mu je pristupio kao svakoj drugoj mušteriji ko što je i red....I naravno da su prodali siceve drugom jer je dao kaparu....Da je rekao puno mi je dat ,kaj ja znam, pola love, mogu vam dat npr. 20% , vjerujem da bi mu izašli u susret....Moram priznat da se u Dinkovom tonu osjeti doza bahatosti, u stilu "kaj bi ja vama davo kaparu, pa znate vi ko sam ja"...

Vrijeme će pokazat da nisu muljatori i lažovi, samo im dajte priliku, nemojte ih u startu satrat....ponavljam dečki su realno još uvijek u razvoju, uhodavanju, sazrijevanju....kad nekoga zahebu za lovu, ne vrate mu kaparu i slično kao neki eminentni tuning dućani onda recite i pljujte, ja ću u tom slučaju prvi Vedrana popljuvat i to uživo, ne prek foruma...

black je sve rekao, ako ne možeš garantirat za rok isporuke koja je onda njegova svrha? kažeš ne znam i bok...o ostalom nisam kompetentan komentirati jer nit sam poslovao s njima, a ovo je samo jedna negativna opaska, treba vidjeti koliko je pozitivnih iskustava u svemu tome jer je nemoguće svima ugoditi...

svi vi koji smatrate da se ovako treba raditi, zavrjeđujete sve probleme koji vas snađu prilikom kupovine bilo čega... nećete se boriti za vaša prava? pa ne morate.

Onda čekajte robu 2 mjeseca izvan ugovorenog termina,lovite prodavača da vam vrati kaparu ili da dogovoreni popust.

To što je naša tuning scena na razini ispod latvijske i rumunjske...djelomično smo si krivi i sami . Jer bitno da je jevtino i fino, a kad netko traži novce za svoju kvalitetnu uslugu onda je taj skup i bahat....

I da , na krivog su se namjerili , Dinko to sigurno neće prešutiti

Edited by v.d.

pa eto ja sam u A3M-u naručio farove za Golfa pa sam ih čekao više od dogovorenog roka.

U tom vremenu nitko nije ni nazvao da kaže kasnit će.

A ovi momci kreću tek.

I trude se oko kupaca.

Čak su se trudili oko lika koji nije kupac i koji ih je na kraju stavio na net...

Di su neugodna iskustva onih koji su kupili i platili naručeno?

Jedno je kupnja novog, drugo je kupnja polovnog.

Ako je naćin trgovanja određene firme, s polovnim stvarima ovakvo kako je u postu opisano normalno, onda i ja odma otvaram firmu di ču uvozit polovne aute, vi ćete reći koju marku auta želite, kaparate mi i ja vam to dovedem.

Svi se prave pametni kada imaju tuđe novce, svako može sagradit zgradu ako unaprijed dobije 50% cijene svakog stana.

Triba biti frajer pa riskirat sa svojim novcima, a ne sa tuđim.

Tko zna možda su ova odgađanja pošiljke ništa drugo nego samo čekanje kapare, da se može kreniti u posa.

mislim da bi bilo sasvim ok da kopiram kaj je Vedran rekao na sve to...

c/p sa go-drifta:

"S obzirom da nemam acc na go-drift i da sam ja vodio ovaj cijeli kosmar, smatram se odgovornim i pozvanim da napisem nekoliko rijeci na ovaj cijeli meni osobno vrlo nemili dogadaj.

Ovako, vidio sam da je Zax na go-drift formu napravio paralelu izmedu nas i autohrvatske. Ja bih htio reci da u analogiji nema nikakve razlike izmedu nas i autohrvatske, mi smo registrirana, 100% legalna firma, placamo carinu, pdv i sva ostala davanja koja drzava od nas potrazuje. Imamo maticni broj, ziro-racun i sve ostalo sto ima i svaka druga d.O.o. tvrtka. Svi kupci dobivaju sluzbenu ponudu, sve je vrlo transparentno i trudimo se da bude jos i vise.

Mlada samo tvrtka jos nam niti godina dana nije, pa se sa mnogim nedacama koje ovaj svijet donosi suocavamo po prvi put. Lagao bih kada bih rekao da nikada sa nikime nismo imali poteskoca u poslovanju, no nije me sram niti sakrivam takve dogada. Obavili smo puno prodaja i puno ljudi je bilo zadovoljno sa nasom uslugom, znate kako ide dobar glas se daleko cuje a los jos dalje. Nesporazuma je bilo na svu srecu manje nego sto ima prstiju na jednoj ruci i niti jedan koji je ovako eskalirao, niti blizu tako, jednom je bila potskoca sa xxxxxx oko cijene selena a drugi je bio sa jedim deckom iz SLO oko H22 masine jer je on krivo procitao oglas na nasoj web stranici. Sto je po mojoj slobodnoj procjeni za 9 mjeseci rada previse ali opet prihvatljivo. Ono sto je u srzi naseg poslovanja je zelja da nasim klijentima ponudimo najbolju mogucu cijenu i najbolje moguce uvjete koje mozemo kako bismo ostavili sto bolji moguci dojam kod kupca jer on nam je najbitniji. Nikako nismo klasicna tvrtka u kojoj imate pult i prodavaca, mi smo inovativni i imamo neke svoje vizije kako trgovina treba izgledati te kakav odnos prema kupcima treba biti. Jer mi nismo slucajno upali u ovu pricu, vec je ova prica/tvrtka posljedica dugogoisnje ljubavi prema automobila osobito JDM sceni.

Ok, sada kada sam vas do neke granice upoznao sa nama, zelim reci nesto o ovom dogadaju. Kao prvo, zelim reci da nam je svaka konstruktivna kritika pozeljna i ako je clan CeeDee ovo postao kako bi nas prikazao u negativnom svijetlu. Ja njega i dalje cijenim kao i svaku drugu osobu. Vjerujem da kroz vase komentare i misljenja mozemo postati bolji i kvalitetniji nego sto smo to bili do sada. Iskreno priznajem da nismo savrseni, da imamo mana i da i bez necije intervencije sastrane znamo koje sve segmente treba popraviti.

Meni je izuzetno zao sto je prica sa CeeDee-om ovako zavrsila, no stvari su za mene vrlo jednostavne. Imali smo set Bride siceva na prodaju, on je pokazao interes, na to sam mu odgovorio i predlozio prodaju. Njemu nije bilo prihvatljivo da ih kupi prije nego sto ih vidi, sto je i meni sasvim razumljivo i prihvatljivo. Pa sam mu predlozio da ih dode pogledati kada sicevi stignu. Nisam to tada rekao, to je moja prva greska, ali pretpostavio sam mu je jasno da su sicevi i dalje na prodaju te ako dode netko tko ce ih kupiti odmah da cu toj osobi dati prednost.

Zatim je dosla ta osoba, tu je nastala moja druga greska, sada shvacam da sam trebao odmah kontaktirati clana CeeDee i javiti mu da imam kupca za siceve te da cu ih prodati. Vjerujem da sam to ucinio da ne bi doslo do ovakve eskalacije ljutnje na mene i nas kao tvrtku.

Uglavnom, kupac je odlucio zakapraiti siceve prije nego sto su stigli u HR ja sam pristao na taj dogovor i sa time onemogucio CeeDee-u da ih kupi.

Isto tako bih zelio reci da tako kao je CeeDee-u bilo neprihvatljivo da uzme nesto bez da to osobno pogleda, postoji puno ljudi koji su to spremni napraviti, koliko ljudi toliko cudi. Ja bih bio najsretnija osoba na svijetu kada bih svima mogao ugoditi jer bi to bili dobro za mene i dobro za posao.

No kao sto se dalo iscitati iz ovog teksta, mi smo nekovencionalna mlada tvrta i sa time se ponosimo, te smo uvijek otvoreni na dialog i prijedloge, nije da samo jednom za nase kupce, doslovno izmisljali metode kupnje kako bi na im na neki nacin izisli u susret koliko je to moguce. Ili vracali novac u slucaju kada bismo krivo izracunali trskove neke robe ili spustali cijenu kada bi se tecaj promjenio. Znali smo ponekada i podici cifru ako bi nastala veca promjena u tecaju, ali nikada nismo podizali cijenu nakon sto je novac uplacen. Uvijek smo se trudili ostati posteni do kraja i tako mislimo raditi i u buducnost.

Ovim putem bih jos jednom CeeDee-a pozvao ako zeli da ude u dialog sa nama kako bi se uvjerio da nama je kupac na prvom mjestu i kako mi vjerujem da je kupac u pravu, te ako ima dodatnih zelja da mu ih mi ako je to u nasoj moci ispunimo. I slazem se sa CeeDee-om da je velika greska to sto pise da je roba na skladistu, no zbog nekih tehnickih rijesenja na webu nam tako vise odgovara, evo sada smo to maknuli. A siveci su jos uvijek prikazani jer je to dio ponude koju zbilja mozemo nabaviti.

Zbog toga svega mi sebe ne volim nazivati trgovcima vec pruzateljima usluga i kao svaki pravi pruzatelj usluga imam sluha za mozebitno nezadovoljstvo nasih klijenata.

I jos jednom ponavljam, ali drugacijim rijecima, malo slobodnijim ako smije. Mlada smo tvrta tek u nastajaju, nemojte nas stavljati na kriz jer mi smo isto kao i vi obicni decki koji vole svoje aute. Kao i svi imamo nase vrline i mane te ako imate zelje i volje, dajte nam savjete o tome kako biste vi zeljeli da se prema vama odnosi kao prema kupcima, kako biste vi zeljeli kupovati. A mi cemo sve sto je u nasoj moci uciniti da ispunimo vase zelje.

Mogao bih ja jos puno pisati ali sam nazalost ogranicen sa vremenom a ova cijela prica mi je odluzela puno vremena u danima koji mi se cini da traju 8 sati a ne 24. Vrlo uskoro nam dolazi prvi konteiner i na to smo jako ponosni, ali prije nego sto slavlje pocne ima jako puno posla kojeg moram dovrsiti kako bi nasi klijenti dobili robu na vrijeme, kada to ovisi o nama onda je lako jer mi smo spremni raditi 24 sata na dan da to postignemo, a uz sve vas vjerujem da mozemo postici i puno vise.

Eto pisite, kudite nas, recite nam sto mozemo bolje, to cemo i napraviti, ali nemojte nas unaprijed osudivati jer mi se tek trebamo dokazati."

Edited by figor

jos sam jedno detaljnije procitao prepisku :)

VM Racing je napravio pogreske:

1. odmah prelazak na TI u sluzbenom mailu, wtf, ako mi je nesto balkanski i jadno onda

je to odmah trgovac koji je samnom na ti i skupa smo krave pasli i nogice u govnu

grijali dok su rudonja i pisava zvakali djetelinu

2. CeeDee prihvaca rules of engagement i kaze da nije velika steta ako ih netko uzme

prije njega sto se na kraju i dogadja, neki XXX lik daje kaparu prije nego sicevi dolaze

i za sada je sve OK u trenutku kada ovaj i javlja da su NEDOSLI sicevi prodani na sto

Dinko odgovara pomirbeni ali malo zajedljivim mailom (da ce kupit sam):

Dinko Cepak to Info

show details 12:22 AM (14 hours ago)

Reply

Hvala na obavijesti...

Nemam nista od gledanja tudjih siceva tako da cu probati uloviti neke Bride na netu i dopeljati...

e tu nastaje 2. pogreska firme gdje trgovac govori o svojoj super firmi sa super odnosom

prema kupcima i nudi super ustede i losim trgovackim taktikama

osobno, tu bih zbrisao mail i narucio si kaj god ocu s interneta u moderno doba 21.

stoljeca, kreditnih kartica, UPS-a i FedExa,te se nebi sjecao te firme osim u rijetkim

trenucima dok me zaboli kurac za citav svijet jer dalje nakon gore c&p maila

je sve samo tjeranje maka na konac IMHO :)

svi vi koji smatrate da se ovako treba raditi, zavrjeđujete sve probleme koji vas snađu prilikom kupovine bilo čega... nećete se boriti za vaša prava? pa ne morate.

Onda čekajte robu 2 mjeseca izvan ugovorenog termina,lovite prodavača da vam vrati kaparu ili da dogovoreni popust.

potpis

kao da je njemu bio problem narucit siceve iz vana...

nije da branim ikoga, al opet postavljam pitanje, da ocete kupit nesto sto treba doc za dva tjedna i to na kraju dode za 2-3mj. nebi pizdili? mos si mislit kak ne...

Kako se svi nađu uvrijeđeni.

Ova dopisivanja preko e-mail-a su potpuno nepotrebna i nevjerovatno mi je da netko ima tolko slobodnog vremena u životu.

Nazoveš pitaš ima, nema, cijena i bok, koje rastezanje, užas.

eto...to je to...black ženin te

c/p sa go-drifta: ....CeeDee....

nakon pročitanih svih postova mislim da je ovdje trgovac pošteno postupio. sa nekim sitnim greškama što ste i sami skužili i napisali :sly:

ali kad sam pročitao ovo ime.....sve mi govori :doh:

jao jao jao... bilo kakva neverbalna komunikacija sa CeeDee-om ne može donijeti ništa dobrog. žao mi je ali sjećam se njegovih postova još iz vremena crotuninga;)

Ja u ovom slučaju ne mogu bit 100% objektivan, ali ću reć sljedeće: Vedran iz VM-a je moj frend i mogu dat samo pohvale za tog čovjeka....koliko se samo lomio da li da krene u taj biznis ili ne i na kraju je riskiro i on i frend svoju lovu i krenuli su s robom koja većinom kod nas i nije bila dostupna....dečki se stvarno trude, njihova firma je tek u razvoju i ne možete od njih u ovom trenutku očekivat da imaju lager od 100.000 EUR i sve dobavljivo odmah....koliko sam informiran dosta stvari su prodali Hondašima i nisam čuo nijednu zamjerku....što se tiče isporuke imajte na umu da stvari nabavljaju iz Japana i Amerike(mislim), i nemaju zasad veliko iskustvo pa stoga u nekim slučajevima i ne mogu točno procijeniti rok isporuke koji usput dosta ovisi o brojnim okolnostima na koje oni i ne mogu utjecati....A3M nije mogo iz Europe poštovat rokove, a od njih se očekuje da u dan pogode....dalje, naravno da će uzet kaparu za nešto što vrijedi 500 EUR, 1000 EUR i slično.....naravno da je kapara sad tolka kolka je i da će vjerojatno kad se biznis proširi ta kapara bivat sve manja ili je možda i neće bit....dečki nisu u ovom trenutku još tolko financijski jaki da bi mogli riskirat sa skupim narudžbama, a onda popljugat jer se Hrvati tradicionalno često predomisle i odustanu.....

ovaa lamentiranja o CD-u iliti Dinku su mi smješna....kaj Vedran zna ko je Dinko Cepak i koliko su ozbiljne njegove namjere da kupi robu? VM Racing mu je pristupio kao svakoj drugoj mušteriji ko što je i red....I naravno da su prodali siceve drugom jer je dao kaparu....Da je rekao puno mi je dat ,kaj ja znam, pola love, mogu vam dat npr. 20% , vjerujem da bi mu izašli u susret....Moram priznat da se u Dinkovom tonu osjeti doza bahatosti, u stilu "kaj bi ja vama davo kaparu, pa znate vi ko sam ja"...

Vrijeme će pokazat da nisu muljatori i lažovi, samo im dajte priliku, nemojte ih u startu satrat....ponavljam dečki su realno još uvijek u razvoju, uhodavanju, sazrijevanju....kad nekoga zahebu za lovu, ne vrate mu kaparu i slično kao neki eminentni tuning dućani onda recite i pljujte, ja ću u tom slučaju prvi Vedrana popljuvat i to uživo, ne prek foruma...

Koliko god da firma ima novaca i veliki lager, NIKADA nije pametno nekome raditi narudžbu bez pologa... NIKADA. Ja na stanju imam takvih govana koja se nikada neće prodati (tipa kromirani anti-roll bar za Fiat Barchettu i sl. za 5000 kn) a to su novci od firme koji su se več mogli okrenuti i iskoristiti 100 puta i donijeti doprinos. Mi smo imali polog od 30% do prije par mjeseci...i ne bi ste vjerovali koliko ljudi čak sa tolikom kaparom odustaju...pa smo sada povečali na 50% pologa. 30% pologa mogu ostaviti samo oni za koje ću izravno ja garantirati... A onda se zna da sam ja i odgovoran ako odustanu!

Sada si zamisli situaciju u kojoj ti stranka naruči KW ovjes (tipa za Audi 80) od 12 000 kn i ostavi ti 3.600 kn i nikada ne dođe po njega. Uz taj polog firma još ima zakopano u tom ovjesu još 2 puta iznos kapare što nije malo novaca. I sada uzmi da je to recimo 1000 Eura koje si mogao negdje drugdje uložiti i napraviti profit...

Žalosno je što se jako malo ljudi zna staviti u položaj trgovca ili firme...

Moj savjet tvome prijatelju je da nikada ne odustaje od pologa!:thumbsup:

To si ne može niti jedna tvrtka dopustiti!

Koliko god da firma ima novaca i veliki lager' date=' NIKADA nije pametno nekome raditi narudžbu bez pologa... NIKADA. Ja na stanju imam takvih govana koja se nikada neće prodati (tipa kromirani anti-roll bar za Fiat Barchettu i sl. za 5000 kn) a to su novci od firme koji su se več mogli okrenuti i iskoristiti 100 puta i donijeti doprinos. Mi smo imali polog od 30% do prije par mjeseci...i ne bi ste vjerovali koliko ljudi čak sa tolikom kaparom odustaju...pa smo sada povečali na 50% pologa. 30% pologa mogu ostaviti samo oni za koje ću izravno ja garantirati... A onda se zna da sam ja i odgovoran ako odustanu!

Sada si zamisli situaciju u kojoj ti stranka naruči KW ovjes (tipa za Audi 80) od 12 000 kn i ostavi ti 3.600 kn i nikada ne dođe po njega. Uz taj polog firma još ima zakopano u tom ovjesu još 2 puta iznos kapare što nije malo novaca. I sada uzmi da je to recimo 1000 Eura koje si mogao negdje drugdje uložiti i napraviti profit...

Žalosno je što se jako malo ljudi zna staviti u položaj trgovca ili firme...

Moj savjet tvome prijatelju je da nikada ne odustaje od pologa!:thumbsup:

To si ne može niti jedna tvrtka dopustiti![/quote']

:thumbsup::thumbsup:

• 4 weeks later...
Guest crossfire

Puno se tu pisalo i svasta se napisalo, pa mislim da je sada pravi trenutak da i ja napisem svoje glediste na stvari. Necu ici u rukavicama vec otvoreno ono sto mislim.

1. Imao sam pogreski u komunikaciji sa CDom, otvoreno to priznajem, ja se nisam rodio kao trgovac i voditelj ozbiljne tvrtke, vec kako nailazim na poteskoce, pokusavam ih rijesiti na obostrano zadovoljstvo.

2. Svi pricaju o kasnjenju robe, VM Racing je kriv jer roba kasni. Dajte molim vas malo razmislite o tome. Dati cu vam konkretnu situciju, imate vlastitih 400 tisuca kuna u robu i ta roba vam stoji na drugom kraju svijeta. Niti ju mozete prodati niti mozete izvuci svoj novac van, zar mislite da bi itko sa imalo pameti htio da mu toliko love stoji toliko dugo, ljudi moji dragi, sigurno ste culi za izreku vrijeme je novac. I ta izreka to 100% tocna, sto prije ja dobijem robu u svoje ruke, to prije cu ju prodati to prije cu okrenuti lovu i to prije cu ici po novu robu ili prosirivati svoje poslovanje.

3. Ova komunikacija izmedu CDa i mene nije potpuna, fali jos 6 zadnjih mailova. U kojima se vidi da sam cinio apsolutno sve sto je u mojoj moci da pokusam izgladiti situaciju i da se ispricam za nesporazum koji je mojom greskom nastao. Na sto je CD svaki put reagirao sve burnije, odnosno stekao sam dojam da njegova rijec mora biti zadnja. Mislim da je moja glavna pogreska to sto nisam CDu na vrijeme javio da imam kupca i da je on zakaprio siceve. I mogu shvatiti njegovu ljutnju ali ne mogu shvatiti da nas je zbog toga isao pribiti na kriz, niti znam tko je CD, ne vidim niti razloga zasto bi to trebao znati, za mene svatko covjek. A ako se netko osjeca bitnijim od drugog, zbog love, znanja ili neceg drugog, to je njegova osobna stvar i mislim da to ne bi trebao prenostiti na druge, jer ja ljude prvenstveno cijenim po tome koliko imaju veliko srce. Ta tek onda dolaze neke druge manje bitne stvari. Isto tako vodim o ovu tvrtku, najbolje sto znam, kao sto sam gore napisao ucim u koracima. I sa vjerom da ako ulozim jako puno da ce mi se nesto od toga i vratiti.

Eh da i za kraj, decko koji je trebao uzeti siceve je odustao, financijski mu to sada ne odgovara. Pa su opet u prodaji, za sve one koji misle da smo zadnje svinje pokvarene, info, decku smo vratili kaparu. I da bez ikakve ljutnje sa moje strane CD ako zeli moze doci pogledati siceve i uzeti ih, jer su u bezprijekornom stanju. Iako ne vjerujem da ce to napraviti.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...