brba Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Bio i ja kod Tureka danas sa frendovim autom , top usluga a cijena kikiriki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Bio i ja kod Tureka danas sa frendovim autom , top usluga a cijena kikiriki Sa kojim autom? Jaguar ili? Bili smo danas i DEX i ja isto tamo...tj ja na odsmrađivanju sa ozonom, a dex na nadopunjavanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Bio i ja kod Tureka danas sa frendovim autom , top usluga a cijena kikiriki Preporuka za Iru i Dachu. Mislim da je i Dex danas bio... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Je je , ja sam kopilot jaguaru bijela majica Znam da je mazda nečija sa foruma al ono pogubio sam se vise u tim autima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Sa kojim autom? Jaguar ili? Bili smo danas i DEX i ja isto tamo...tj ja na odsmrađivanju sa ozonom, a dex na nadopunjavanju. Cuo sam da je to s ozonom vrh. Jel istina da se vise nista ne osjeti u autu nakon toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Budem ti rekao za dan/dva....danas sam odmah poslje toga tamo utrpao gume unutra pa su mi one smrdile! Sad kad se to izlufta bumo čuli dal i dalje smrdi ko prije ...vlaga i sl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Potpis. Sa svakim autom idem kod njih na kontrolu i punjenje. Sad u subotu bas idem k njima. Preporuka. A di ima radionu? Meni počelo nešto slabo hladiti :-( TUREK. ira ili dacho na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 (edited) Zapruđe. Na Google maps nađes zacas. Edited July 18, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Najbolji po meni: http://www.autoklima-hrastinski.hr/ sto se mene tice razvikano(i lose kao i sve druge djelatnosti kad se procuje kvaliteta pada) dosao s klimom koja jedva radi(punio vec prosle godine, dakle jasno da negdje curi) trazio da pregledaju cim god mogu i poprave po mogucnosti ili bar kazu gdje je problem, dobio punjenje za 250kn i izjavu da sistem drzi tlak, ako ima rupa da je jako mala(jednom godisnje napuniti). naravno klima stala opet za mjesec dana.. sisaj ovce dok ime drzi vodu:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Zapruđe. Na Google maps nađes zacas. hvala. jel znas treba se naruciti ili? ako imas kakav broj posalji mi ga na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 hvala. jel znas treba se naruciti ili? ako imas kakav broj posalji mi ga na PM. http://www.automehanicar.hr Nazoves i narucis se, najbolje i najjednostavnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Ja sam jucer u VZ takodjer mogao dobiti za 180 kn al prdnula instalacija jbg Imas kakav link, adresu nesto? Treba mi za šogija u VŽ. Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Imas kakav link, adresu nesto? Treba mi za šogija u VŽ. Tnx Nasuprot, u sklopu STP na Banfici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ira Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Hvala dečki na promoviranju autoservisa Turek... ( Hrdzo, Dex i dosta vas čije nikove ne mogu popamtit...) Cijena punjenja klime je još uvijek ista ... 150,00kn do 750g plina ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Hvala dečki na promoviranju autoservisa Turek... ( Hrdzo, Dex i dosta vas čije nikove ne mogu popamtit...) Cijena punjenja klime je još uvijek ista ... 150,00kn do 750g plina ... opa do yaya info, dođem do vas čim riješim kompresor (nakon što sam riješio hladnjak i vec 2 puta napunio sistem...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 bio danas, tj cura sa golfom. nadam se da ce raditi jer nekaj ne štima baš koliko sam čuo. kakve sam sreće krepati ce kompresor ponovno :dry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Osim Ire,jel ima jos tko? Jer su na GO do 17.8.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 I meni treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Vidi Hrastinski na Trešnjevci. Samo što se moraš naručiti prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Savska smjer jug nakon krizanja sa slavonskom.... odmah kod stanice desno , stakla kristal su tamo ,mislim da puni za 200kn i radi stvarno jako korektno... mene spasio sa kompresorom i kemijanjem oko istog Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 trebao bi punjenje klime ali sa R1234YF plinom, i provjera da li pušta negdje, ako imate koga za preporučiti cjenovno prihvatljivije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 trebao bi punjenje klime ali sa R1234YF plinom, i provjera da li pušta negdje, ako imate koga za preporučiti cjenovno prihvatljivije? Ira s foruma - AutoServis Turek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Turek definitivno, Irenaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 imaju aparat za taj plin? nisam znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 trazim preporuku za nadopunu i provjeru klime... pozeljno da je zapadni dio ZG i da nije vise od 200kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now