Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da ali ima trade off, ak boja i strada prije lakse prespricas taj dio i vozi, a eloksiranje ak strada onda mauna moras skidat mrdat i opet nosit eloksirat, ili ce to elokrisano bit potpuno postojano hmm, pa ti budi pametan hahah...

Posted

Ja sam napravio sa svojim malo manje od 2k km i za sada se dobro drži. Ali moj je dosta duboko u braniku i iza onih rešetki, pa je ipak manje na udaru.

Posted
Meni se nakon WOT-a prva, druga, treća i puna četvrta temperatura nakon IC-a digne 15 stupnjeva u odnosu na temperaturu ambijenta. Da ga nisam "izolirao" bojom, vjerojatno bi pala ispod vanjske :lol:.

Šalu na stranu, ja sam svog lakirao jer ne želim da upada u oko, ali me niti najmanje ne brine taj tanak sloj boje.

bas to, pogotovo sad kad postaje lagano frka sa nadogradnjama bez atesta na autu :)

Posted

A zasto ne pobarfate samo dio di nisu sace? To je zapravo dio koji se vidi. Tako dobijete da se IC ne vidi, a ostane mu efikasnost kako treba.

Posted

ja imam vec duze vrijeme pofarban ali mogu reci samo da od crne nije ostalo previse toliko je pojeskaren da je to cudo ali i dalje nije uocljiv ko sta je bio prije

napravio sam vec 50tkm od kad je ic gore

Posted

Rallye dolazi u originalu crni i sa aluminijskim kapama

i dovoljno je veliki :) Tako da ja nemislim razmišljati da ga farbam

90b894c1.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...