444IN Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Da ali ima trade off, ak boja i strada prije lakse prespricas taj dio i vozi, a eloksiranje ak strada onda mauna moras skidat mrdat i opet nosit eloksirat, ili ce to elokrisano bit potpuno postojano hmm, pa ti budi pametan hahah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Ja sam napravio sa svojim malo manje od 2k km i za sada se dobro drži. Ali moj je dosta duboko u braniku i iza onih rešetki, pa je ipak manje na udaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Da, kod tebe je super unutra je ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Meni se nakon WOT-a prva, druga, treća i puna četvrta temperatura nakon IC-a digne 15 stupnjeva u odnosu na temperaturu ambijenta. Da ga nisam "izolirao" bojom, vjerojatno bi pala ispod vanjske :lol:. Šalu na stranu, ja sam svog lakirao jer ne želim da upada u oko, ali me niti najmanje ne brine taj tanak sloj boje. bas to, pogotovo sad kad postaje lagano frka sa nadogradnjama bez atesta na autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Cijeli auto potopit u bazen sa mat crnom i miran si i kantu crne boje u gepek za svaki slucaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 A zasto ne pobarfate samo dio di nisu sace? To je zapravo dio koji se vidi. Tako dobijete da se IC ne vidi, a ostane mu efikasnost kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 ja imam vec duze vrijeme pofarban ali mogu reci samo da od crne nije ostalo previse toliko je pojeskaren da je to cudo ali i dalje nije uocljiv ko sta je bio prije napravio sam vec 50tkm od kad je ic gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Rallye dolazi u originalu crni i sa aluminijskim kapama i dovoljno je veliki Tako da ja nemislim razmišljati da ga farbam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Ja bi ljučibasti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now