Raptor6767 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 ok, znaci opet homokineticke...mozete mi onda reci koji su best buy? Pošalji mi podatke o Golfu pa ti saznam koliko koji koštaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Otišao si u OT. Opet. Tresnja pri ubrzavanju na Golfu (moguc kvar dvomasenog zamasnjaka) i procamo o zamasnjacima. Kak je to OT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 (edited) moj glas za poluosovinu, da nemas onaj uteg na poluosovini pa se on razljepio, neznam dali je moguce promjenit homokineticke, i odnest poluosovinu na balansiranje ovima kaj balansiraju kardane imam dvije poluosovine...na prvoj sam stavljao zamjenske koje su ubrzo dale svoje nakon autoputa, ali to sam onda prepisao tome sto je zamasnjak toliko u kurcu bio da je vjerovatno vibracije prenio na njih koje su ionako radi spustanja opterecene i jos k tome sam tada uzeo neke jeftine...onda sam opet na toj polusoovini izmjenio homokineticke s nekim drugima koje takodjer nisu dugo trajale nakon toga sam uzeo drugu poluosovinu sa homokinetickima ali rabljeni i nedugo nakon toga promjenio zamasnjak...no et, i one su isto kratko trajale... ja cu najvjerovatnije promjeniti sve homokineticke i na lijevoj i na desnoj pa nek si jebe mater nakon toga...samo me zanima koje da uzmem da su ajmo reci najbolji omjer cijene i kvalitete... edit: rene, poslao Edited July 15, 2014 by BaGy Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Provjeri si obavezno i poluosovine, kad si vec vise puta mijenjao kineticke, ali ti nije pomoglo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Provjeri si obavezno i poluosovine, kad si vec vise puta mijenjao kineticke, ali ti nije pomoglo. gdje mogu provjeriti poluosovine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 gdje mogu provjeriti poluosovine? Nisam vidio post gore. A pretpostavljam da ce ti majstor to znat Ne znam kak je na Vagenima, ali slobodno me pitaj zasto mrzim ovjes na svojoj Alfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Nisam vidio post gore. A pretpostavljam da ce ti majstor to znat Ne znam kak je na Vagenima, ali slobodno me pitaj zasto mrzim ovjes na svojoj Alfi Bome da. Zato ja sad idem na Strongflex/powerflex selene, pa ko ga jebe. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Bome da. Zato ja sad idem na Strongflex/powerflex selene, pa ko ga jebe. :rofl: To je najmanji problem meni. Retardirane salice koje su samo na 2.4mjet, 400Nm momenta i talijani koji ne znaju napraviti materijal da traje. Sve potrga, od lezajeva, kinetickih, salica, nosaca... No bitno da pogoni iz Dedre drze 500% vise momenta, a dok ovi na Alfi ne mogu ni OEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 15, 2014 Author Share Posted July 15, 2014 Nisam vidio post gore. A pretpostavljam da ce ti majstor to znat Ne znam kak je na Vagenima, ali slobodno me pitaj zasto mrzim ovjes na svojoj Alfi budem vidio s majstorom tnx svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Dvomaseni zamasnjak nema sanse da izdrzi 250 tkm! Ja osobno ne znam nikog kome je izdrzao vise od 100.000 km i to ako se zbilja normalno vozi. :huh: Audi A3 od cure zamijenjen prvi puta prije par dana na 199tkm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 bmw 523 97 nedavno mjenjano kvacilo na satu preko 450 tisuca km, kvacilo original, zamasnjak takoder, trese nekad pri laganom kretanju,kod gasenja i u voznji nista. i mislim da nemoze zamasnjak u toj mjeri ostetit homokineticke, ja bi probao odnest poluosovinu kod ovih kaj rade kardane da vide jel u balansu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 pa ja sam dvomaseni mijenjao na 245 000km, na svom passatu 1.9 tdi 96kw pogledaj da ti nije koji prednji ležaj u banani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 homokinetički zglob je 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 i vi koji ste mjenjali dvomasene.....koja je cifra...uzeli ste OEM ili zamjenske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurić Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 i to unutarnji zglob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurić Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 luk zamašnjak za vw cca 2400kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 i vi koji ste mjenjali dvomasene.....koja je cifra...uzeli ste OEM ili zamjenske? Za 1,9 TDI 130 ks (Seat Alhambra), mislim da je Luk-ov set (lamela, korpa, potisni lezaj i zamasnjak) bio, kostao je oko 4600 kn sa popustoom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Vi ste još na zamašnjaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Pa kolega je pitao koliko kosta. Ako sam mu na krivom mjestu odgovorio slobodno obrisi moj post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Evo imas mene. 205000 i dalje vozi bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 gdje osjetiš vibracije? auto vibrira ili ih osjetiš na volanu/papučicama? na jednom autu smo imali problem trešnje/vibracija, također su bacali dijagnoze od homokin. do zamašnjaka, na kraju se ispostavilo nosač motora, pa usput baci oko na njih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 ako sam ja shvatio njemu volan trese Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Homokonetički ili poluosovina po meni. Meni je golf u podu, lomio sam već dvije desne poluosovine zbog struganja i jedan homokinetički baš na toj ljevoj strani kako se tebi čuje, slični su bili simptomi pred raspad. S time da je homokinetički bio glasniji i škljocao kod motanja. Auto ima 260tkm i nikad nije mjenjana ni lamela a kamo li zamašnjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 nutarnji homokineticki . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 ee kad smo već kod zamašnjaka.. :lol: ja sam na 190 i dalje vozi bez problema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now