killercivic Posted July 23, 2014 Share Posted July 23, 2014 @prvi post: a jel imas tog aditiva koji auto usprica u dpf za regeneraciju? to ti je u biti pišalina od svinje, obojana u plavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Procitao sam oba topica od DPFa, pa mi kod ove moje Toyote nesto nije jasno... Trenutno ima 27kkm, sljedeci servis je na 30kkm, bilo mi receno da su intervali za ciscenje DPFa jednom u 30kkm, pretpostavljam da bi to moglo sada biti, e sada, kako znati da auto mozda i nije vec zapoceo neku regeneraciju, ali je nije odradio do kraja, pa da se nebi sam od sebe prebacio u safe mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 ja doma imam kemiju takvu koju kad ulijem u dpf neznam kasnije jel sam kupio novi ili ocistio stari eto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Joe, regeneracija se moze raditi i vise puta u tih 30tkm jer ovisno o voznji i postotku zacepljenosti filtera... u novim automa obicno neskuzis da se to odvije. kod mene je bilo grugacije. provjeri dali tvoj auto ima posebni tank gdje uljevas onu specijalnu tekucinu za automatsko ciscenje dpf-a. neki imaju a neki ne.... ako mozes, rijesi se tog glupog izuma. ako je pod garancijom onda nis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Kod mene je najbolje čišćenje bilo kad smo ga ispilili van.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Auto je pod garancijom, tak da piljenje/kemijanje ne dolazi u obzir... Ne znam je li se moze softwaerski otkriti da li he auto ikada pokrenuo regeneraciju... Vise manje sam stalno u gradu, tak da se to sigurno nece tam dogoditi, a kad sam i na autoputu onda je opet 6ta i 130km/h, a to je cca 2k rpm... Kak ga "natjerati" da to odradi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Pa na 2000 se najbolje regenerira... Kolko Lastovčić uzima za skidanje filtera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 2 Joe, nije to kemijanje. softwerski se moze viditi dali je pokrenuto. ja sam siguran da je vec desetak puta radilo ali nisi skuzio. problem zna bit kad se pokrene automatska regeneracija a ti taman parkiras auto i ugasis ga u pol procesa. kasnije ga upalis a on nekrene dalje regenerirat i skupljat cestice pa se zna zastopat i nemas snage i prdne turbina. 1. varijanta softwerski pristekas u servisu na obd i ocitas 2. varijanta endoskop kamerom udji pred sami dpf (odsarafis injektor koji ubrizgava) i pogledas kak izgleda, dali je "karmeliziran" ili vidis strukturu kao katalizatora... 3. varijanta ono kaj sam reko ali posto je pod garancijom, jos nista. 2 toc; Lastovcic samo fizicki/mehanicki to skida. citius radi softwarski dio. mos kod njega sve dogovorit. meni napravio to u roku jednog prijepodneva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Prati trenutnu potrošnju. U leru ti digne okretaje i troši bar 1,5l/h a u vožnji sumnjivo puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 2 Kevin: bum vidio na servisu.... Zar se nebi trebala neka lampica uplatii kad krene ta regeneracija.... bas zbog toga da ga se ne ugasi u pola procesa... 2 TT: Sad mi je to nemoguce, jer je opet hladnije, grijanje radi i on u leru stalno drzi okretaje na 1k rpm, dok se ne zagrije, pa cak i onda, to sam vec prijavio u servisu i rekli su da je to sasvim normalno... Da trosi vise, pripisujem tome, ali i to je opet normalno jer je samo gradska voznja i nize temparature... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Kod mene na aurisu nije bilo lapice Samo primjetis da ostavljas dimnu zavjesu iza sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 2 Kevin: bum vidio na servisu.... Zar se nebi trebala neka lampica uplatii kad krene ta regeneracija.... bas zbog toga da ga se ne ugasi u pola procesa... koliko ja znam, na novim generacijama dpf-a se nepali. npr moj brat na novom passatu se nije upalila a ima 30kkm provjeri u servisu na diagnostici. btw, na toj diagnostici oni mogu preko obda i manualno pokrenuti regeneraciju i u stajanju je obaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Boze mili koja hrpa gluposti je ovdje napisana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Može lock, killer je rekao da pišete gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Boze mili koja hrpa gluposti je ovdje napisana kao npr??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Lampica se upali samo kada zaista radi ono temeljito ciscenje - servisno. To se recimo meni nikada nije dogodilo jer se vozim dosta po autoputu, ali ljudima koji guse auto to bi se moglo dogoditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 kao npr??? Pa previse da bi se uopce moglo ista vise razjasnit. Najbolje ko sto je rene reko obrisay thread i ispocetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 kako si konstruktivan :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Pa previse da bi se uopce moglo ista vise razjasnit. Najbolje ko sto je rene reko obrisay thread i ispocetka Otvori onda topic sa DIY ili FAQ o uklanjanju DPFa, mislim da to jako puno ljudi interesira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 to bi svakog trebalo interesirat ko ima DPF filtar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Ja ga iskljucim u elektronici i vi ga otpilite. Kraj price. Cijena od 200€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 ^^ I to se može izvesti za sve aute? Htio bi blindirati egr i skinuti fap, a uz to ga čipati? KOja je cijena za to, može na PM... Tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 ^^ I to se može izvesti za sve aute? Htio bi blindirati egr i skinuti fap, a uz to ga čipati? KOja je cijena za to, može na PM... Tnx. Vise manje za sve aute. Samo je za neke kompliciranije(npr mazda), neke jednostavnije(vag koncern). Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Vise manje za sve aute. Samo je za neke kompliciranije(npr mazda), neke jednostavnije(vag koncern). koje točno mazde? mene zanima za 6 2.2 dizel (2009).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Prati trenutnu potrošnju. U leru ti digne okretaje i troši bar 1,5l/h a u vožnji sumnjivo puno opel mvj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now