Jump to content

Lpg majstroi par pitanja

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Uživaj u vožnji. Samo ga nemoj stalno gaziti na plin. Koji puta prebaci na benzin da se sve podmaže, pogotovo ako nešto ozbljnije obilaziš. Potroši malo i benzina da se injektori od benzina ne sjebu.

Koje mrtvo podmazivanje s gorivom? Pa ljudi ciste masne djelove u benzinu. I da nesto s benzinom podmazes, mora to u par cikljusa izaci iz motora.

Ja napraviop preko 30 000km bez kapi tekuceg goriva(raspala mi se tokic crijeva). I nikakvi problemi.

Koje mrtvo podmazivanje s gorivom? Pa ljudi ciste masne djelove u benzinu. I da nesto s benzinom podmazes, mora to u par cikljusa izaci iz motora.

Ja napraviop preko 30 000km bez kapi tekuceg goriva(raspala mi se tokic crijeva). I nikakvi problemi.

Možda tebi nije ali sve koje ja znam koji voze plin godinama su ili čistili ili mijenjali benzinske injektor

A slika bojlera u SMB boji? :huh:

9500kn sve...

Za injektore me nije briga imam doma kadu ultrazvucnu,svaki dan drugima cistim pa mogu i sebi :P

A i nije problem jednom tjedno ga posteno slomit na benzini

Kolko si platio ugradnju i sve?

Kad sam ja pred par god pitao za plin u A3 3.2 rekli su mi da treba ići varijanta sa podmazivanjem ventila

9500kn sve...

Za injektore me nije briga imam doma kadu ultrazvucnu,svaki dan drugima cistim pa mogu i sebi :P

A i nije problem jednom tjedno ga posteno slomit na benzini

Ja sam isto morao čistiti injektore. Ali sam se prestao voziti na plin jer nakon promijenjene 3 pumpe za gorivo više mi nema smisla jer sve šta "uštedim" ode na pumpu goriva.

tako sam i ja prošao ali sam nakon treće stavio prekidač za pumpu pa ju gasim dok je auto na plinu ;) od onda više nikad problema već 4god.

pumpe odlaze jer su vam auto sa benzinom na rezervi.pumpa stalno radi i grije se,jeste li razmišljali da se ona mora i hladiti??

zato u svaki auto koji sam imao na plinu je bilo minimalno pol tanka benzina i na nijednom nikada pumpa nije otišla jer ju benzin hladi

pumpe odlaze jer su vam auto sa benzinom na rezervi.pumpa stalno radi i grije se,jeste li razmišljali da se ona mora i hladiti??

zato u svaki auto koji sam imao na plinu je bilo minimalno pol tanka benzina i na nijednom nikada pumpa nije otišla jer ju benzin hladi

Ja nikad nisam štedio na gorivu i uvijek ga je bilo dovoljno tako da to nije sigurno. Shvatio bi da se dogodilo jednom, ali 3 puta nije slučajnost i auto nikad nije bio na rezervi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...