pacey Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 trebao si prekidač "sakriti".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 ma vrhunski..sad je to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 punjenje ispod poklopca rezervoara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 Ma neka prekidac je bas na prakticnom mjestu...gustam sada sa potrosnjom ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Svetogrđe za takav auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 To je to, sada si na pravoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Uživaj u vožnji. Samo ga nemoj stalno gaziti na plin. Koji puta prebaci na benzin da se sve podmaže, pogotovo ako nešto ozbljnije obilaziš. Potroši malo i benzina da se injektori od benzina ne sjebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Uživaj u vožnji. Samo ga nemoj stalno gaziti na plin. Koji puta prebaci na benzin da se sve podmaže, pogotovo ako nešto ozbljnije obilaziš. Potroši malo i benzina da se injektori od benzina ne sjebu. Koje mrtvo podmazivanje s gorivom? Pa ljudi ciste masne djelove u benzinu. I da nesto s benzinom podmazes, mora to u par cikljusa izaci iz motora. Ja napraviop preko 30 000km bez kapi tekuceg goriva(raspala mi se tokic crijeva). I nikakvi problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 ak je dobro poštelano možeš ga gazit kolko hoćeš i na plin. jedino će faliti par konja al teško da će se to osjetiti na takvom autu sretne i jeftine kilometre želim :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 Motorni Tocenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 Tocenje nisam htio gore kod goriva jer znaju pucat plastike kad se objesi pistolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 Znaci tocenje je u difuzoru zadnjeg braniks ispod poklopca za vuču..a mogu i vuć Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Ja sam Meganea 2,0 16V gazio 20.000 km na plin, a vjerojatno i vlasnik prije mene i nista. Nisam bas osjetio neku preveliku razliku u snazi između plina i benzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 U 8 mjeseci sam napravio 20000km sa 1.8t na 200ks+.. Istina kad se ganjam je na benzinu, al redovno prestizem i vozim se živo na plin. Za sad nikakvih problema Lijepo su to posložili, želim ti puno jeftinih km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 A slika bojlera u SMB boji? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Kolko si platio ugradnju i sve? Kad sam ja pred par god pitao za plin u A3 3.2 rekli su mi da treba ići varijanta sa podmazivanjem ventila Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Koje mrtvo podmazivanje s gorivom? Pa ljudi ciste masne djelove u benzinu. I da nesto s benzinom podmazes, mora to u par cikljusa izaci iz motora. Ja napraviop preko 30 000km bez kapi tekuceg goriva(raspala mi se tokic crijeva). I nikakvi problemi. Možda tebi nije ali sve koje ja znam koji voze plin godinama su ili čistili ili mijenjali benzinske injektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Možda tebi nije ali sve koje ja znam koji voze plin godinama su ili čistili ili mijenjali benzinske injektor upoznaj mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Ja sam isto morao čistiti injektore. Ali sam se prestao voziti na plin jer nakon promijenjene 3 pumpe za gorivo više mi nema smisla jer sve šta "uštedim" ode na pumpu goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 A slika bojlera u SMB boji? :huh: 9500kn sve... Za injektore me nije briga imam doma kadu ultrazvucnu,svaki dan drugima cistim pa mogu i sebi A i nije problem jednom tjedno ga posteno slomit na benzini Kolko si platio ugradnju i sve?Kad sam ja pred par god pitao za plin u A3 3.2 rekli su mi da treba ići varijanta sa podmazivanjem ventila 9500kn sve... Za injektore me nije briga imam doma kadu ultrazvucnu,svaki dan drugima cistim pa mogu i sebi A i nije problem jednom tjedno ga posteno slomit na benzini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Ja sam isto morao čistiti injektore. Ali sam se prestao voziti na plin jer nakon promijenjene 3 pumpe za gorivo više mi nema smisla jer sve šta "uštedim" ode na pumpu goriva. tako sam i ja prošao ali sam nakon treće stavio prekidač za pumpu pa ju gasim dok je auto na plinu od onda više nikad problema već 4god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor-tdi Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 pumpe odlaze jer su vam auto sa benzinom na rezervi.pumpa stalno radi i grije se,jeste li razmišljali da se ona mora i hladiti?? zato u svaki auto koji sam imao na plinu je bilo minimalno pol tanka benzina i na nijednom nikada pumpa nije otišla jer ju benzin hladi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 pumpe odlaze jer su vam auto sa benzinom na rezervi.pumpa stalno radi i grije se,jeste li razmišljali da se ona mora i hladiti?? zato u svaki auto koji sam imao na plinu je bilo minimalno pol tanka benzina i na nijednom nikada pumpa nije otišla jer ju benzin hladi Ja nikad nisam štedio na gorivu i uvijek ga je bilo dovoljno tako da to nije sigurno. Shvatio bi da se dogodilo jednom, ali 3 puta nije slučajnost i auto nikad nije bio na rezervi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor-tdi Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 al vjerojatno nije bio ni na pol tanka.bio je vjerojatno malo iznad rezerve što je premalo za hlađenje pumpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 ja sam stalno na oko 1/4 tanka ako ne i manje i prešao tako debelo preko 50 000, nikad pumpa rikla očito ovisi i od auta do auta tj.pumpe do pumpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now