matija0311 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 pošto za mog pola lowtec nema gewinde u ponudi scorpion mi je ponudio gewinde od v-maxx-a...ako je netko čuo kaj o njima neka napiše..iskustva i to.. inače gotovo sam siguran da ću ih uzet al eto zanimaju me mišljenja..o gewindama ima više na http://www.v-maxx.co.uk
zizz Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 u svakom slucaju bolje nego opruge na serijski amortizer tako da kupuj a i vidio sam riseov "spusteni" polo tako da uzmi one -8 do -12 da auto izgleda spusteno
matija0311 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 oko 2900kn idu od -4 do -8cm tak da mi se ovih -8 čini dovoljno da auto bude u podu
dcrnic Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 O majku ti poljubim, pa još malo pa će plačati ljudima da stave gore gewinde... Za tu lovu nemožeš kupiti ni serijske sachs amortizere :lol:
matija0311 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 ajde jebemu ja bum pokusni kunić i uzel to nadam se da budu dobre
zizz Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 e vidio sam polo na -12 i nije bio u podu lol... navodno da je na -20 u podu
matija0311 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 (edited) znači s ovim bum mogo na rizole se pentrat još http://www.v-maxx.co.uk/viewproduct.asp?id=86&m2=117 ovak izgleda... 2god garancija i ima TUV znači nemam previše za razmišljat... KONI i sl stvari budem stavljal kad budem imal love Edited January 9, 2009 by matija0311
zizz Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ma meni je bilo sumnjivo tih -12 ali opet kad pogledas kak je "onaj polo" s hraweba spusten, cini se ko da je ipak tih -20 taman za njega
dcrnic Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 2 matija: ako bude dobro i ja ću sebi uzetti... :haha:
Dario Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 50% decki sa engleskog seat foruma vozi na njima i nemaju nekih problema ,a i cijena je super
matija0311 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 pusti sad cijenu kud ste zapeli za to
Lim@ RS Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja se vozim na njima, uzeo prije vise od godinu dana u SLO Za sada nema prigovora, da opet kupujem opet bi kupio. Jedino sta su dole na max, ali i auto je na max nisko.
Fran_Zgb Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 u svakom slucaju bolje nego opruge na serijski amortizer tako da kupuj a i vidio sam riseov "spusteni" polo tako da uzmi one -8 do -12 da auto izgleda spusteno prelool . isto vrijedi i ak imate mazdu 323, treba -10 ici da to zgleda kak spada
Mexx Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 pratim vw vortex godinama a na tom forumu svi hvale i dizu u nebesa v maxx...
Scorpion Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Da se i ja javim, Kako osim njemačkih vozila na našim cestama voze i dr. morali smo tražiti kvalitetnog dobavljača za ostala vozila. Kako več nekoliko godina pratim vw vortex ali i dosta UK foruma, tražili i dobili potpisivanje ugovor o zastupništvu v-maxx za Hrvatsku. Ugovor je potpisan i ovjeren, sad slijede promotivne aktivnosti i ostale sitnice Cjenik je već pr kraju kod izrade, tako da ćete biti obaviješteni o svemu na vrijeme. Naravno, kao i za LowTec tako će i za V-Maxx biti potuna podrška s naše strane kao uvoznika i distributera, dakle od ostvarivanja prava jamstva, dobivanje (ako se izgubi) TÜV-a do minimalnog roka isporuke od 10-12 dana. Ako ima još nekih pitanja, slobodno mi se obratite!
Lim@ RS Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja nemogu svoje dizat u nebesa, nisam probo nista drugo. Mogu samo rec da mi zao nije sta sam se odlucio na podosta jeftiniju varijantu. I na briskoda se dosta spominje v-maxx. Doduse ne kao KV, ali nisu niti za uspoređivat.
Scorpion Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nije da ih dižem u nebesa, neke stvari se ne mogu uspoređivati. Ovdje je priča o odnosu dobiveno/uloženo. Za cijenu koju košataju, s 2 godine jamstva, i mogučnostima koje daju mogu parirati za osobu koja želi nešto više od serijskog automobila, za neke druge stvari tu su high-end proizvodi, ali ti i koštaju, te svaki pojedinac sam mora znati što želi i koliko je za to spreman izdvojiti.
Bubi Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ako sam dobro skužio, tu je samo podešavanje visine, ne i tvrdoće. da li postoji izbor tvrdoće opruga ili se isporučuju u samo jednoj?
Scorpion Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ako sam dobro skužio, tu je samo podešavanje visine, ne i tvrdoće. da li postoji izbor tvrdoće opruga ili se isporučuju u samo jednoj? Nažalost sve pojedinosti za V-Maxx još nemam, pod time mislim na odabir tvrdoće opruga, kupovinu samo zasebnih dijelova dakle samo rednjih,samo zasnjih, samo prstenova i sl...to ću znati kroz idućih 10-tak dana.... dok kod lowtec postoji opcija odabira tvrdoće same opruge i odabir stupnja "rebounda" kod amortizera (trenutno se ne mogu sjetiti jednostavnijeg opisa) dakle može se ići na individualnu izdradu seta, samo što se na njega onda čeka kojih 15-20 dana dok se izradi!
DRAGON Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja ih narućija i čekam ih već misec ipo, valjda če uskoro doći.:rofl: za GT-a cijena oko 4000kn.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now