Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Pa napisao sam da se slazem sa time kaj je rekao (Duduse ne 100%, npr. GT3 i treba biti auto za fanatike, ogoljen, bez icega, tako da su trebali ponuditi rucni mjenjac i pdk kao doplatu... Sjeti se samo 996 GT3 RS, isli su toliko u ekstreme da je znacka bila naljepnica, sve da se ustedi tezina... Za sve ostale kupce tu je cijela ostala paleta Porsche modela) Skini pa vidi Za to postoji GT3RS. Skinuo, ali ne stignem pogledat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Nema veze s koncentracijom. Ukratko - ne dozivljavamo svi na isti nacin pojam gustanje. JA se na stazi/cesti brze vozim s dsg om nego manualcem. MENI je gust onda nesto brze (vremenski) odvoziti. Da ne pricam o saltanju na volanu po zavojitoj cesti. Manualac je zastario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Za to postoji GT3RS. Skinuo, ali ne stignem pogledat. Sumnjam da ce u novome biti rucni mjenjac... Nema veze s koncentracijom. Ukratko - ne dozivljavamo svi na isti nacin pojam gustanje. JA se na stazi/cesti brze vozim s dsg om nego manualcem. MENI je gust onda nesto brze (vremenski) odvoziti. Da ne pricam o saltanju na volanu po zavojitoj cesti. Manualac je zastario. Meni je DSG super, ali mi je dosadan Kada zelim gustati zelim rucni mjenjac Ili bar pravu sekvencijalu Stvar osobnih preferencija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Nema veze s koncentracijom. Ukratko - ne dozivljavamo svi na isti nacin pojam gustanje. JA se na stazi/cesti brze vozim s dsg om nego manualcem. MENI je gust onda nesto brze (vremenski) odvoziti. Da ne pricam o saltanju na volanu po zavojitoj cesti. Manualac je zastario. Potpis na ovo. I da dodam nismo svi profi vozaci da bi znali i mogli iskoristiti sve "prednosti" manualca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Stvar osobnih preferencija... Upravo tako. I tu svaka prica o gustanju zavrsava jer svatko ima svoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Ne drami sad i ne potenciraj nesto sto nigdje nitko nije napisao DSG/PDK je zakon, npr. 991 GT3, vrh, savrsenstvo, ali radje bi 997 GT3 4.0 RS ili Sharwerks preradu, samo zbog rucnog mjenjaca... Prica se o gustu voznje... U gušte ne ulazim i to sam jasno napisao nekoliko puta ali se ne čita kompletan post. Govorimo koji su mjenjači bolji - OBJEKTIVNO. A što se pak tiče mojih gušta - meni je veći gušt voziti auto blizu/na granici, a da mi pritom nije drama. Npr. prije koji tjedan sam probao jedan auto od frenda, kompletno počupan, brži od Clia (po ravnom) do te mjere da ga ubija, ma - masakrira - a auto pun luftova (mislim na ovjes), ne koči,...to je auto koji me masakrira na jednoj Billi - meni osobno nije bio nikakav gušt biti, a kamoli juriti u takvom autu dok je frendu Clio presterilan, ne ide nigdje itd...a na zavojitoj cesti ja drkam u autu dok ga on frče po zavojima. IMHO, auto u kojem moram raditi manje za bolji rezultat je, IMHO, bolji auto. Samim time, što sam brži to mi je veći gušt. Na motoru je druga priča - na njemu se ne tjeram toliko do granica jer nemam više muda (nemoj me krivo shvatiti - ni u autu ih nemam više) od kad sam skoro poginuo, ali baš zato jer se ne tjeram drago mi je da je totalno nepredvidljiv, robustan, eksplozivan - zato mi je zabavan. Svako ima svoje gušte. Vozač koji se ne može koncentrirat na voznju ako mora šaltat bolje da jedino kolica po shoping centrima vozi... Trebao bi ti prvo probati neki brzi auto i potjerati ga do granica negdje na stazi pa se onda javiti da li je bolji automatic ili manualni mjenjač. Posebice kad loviš sekunde. Ove babske vožnje po cesti to ne priznajem, to je kurac. To je Rene. Cim nije nesto sto on misli da je ispravno odmah treba ismijavat ekipu koja misli drukcije. Kaj je najbolje nitko nije rekao da je manualni mjenjac BOLJI od DSG-a nego da je samo nekima veci GUST vozit manualca. Ali on kao i po obicaju to ne shvaca nego samo dalje ismijava tuđe misljenje koje je drukcije od njegovog. Ja sam si super s njim, ali tu je mutav do jaja! Ti si omašio skroz sa onim što sam htio reći. Nema veze s koncentracijom. Ukratko - ne dozivljavamo svi na isti nacin pojam gustanje. JA se na stazi/cesti brze vozim s dsg om nego manualcem. MENI je gust onda nesto brze (vremenski) odvoziti. Da ne pricam o saltanju na volanu po zavojitoj cesti. Manualac je zastario. Ti si to sažeo onak, baš fino, a ja se jebem sa referatom... :thumbsup: Potpis na ovo. I da dodam nismo svi profi vozaci da bi znali i mogli iskoristiti sve "prednosti" manualca. Mi smo za guranje kolica, očito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 ne navlači vodu na mlin, jer ne pričamo o pravilnoj vožnji, a kakva god vožnja bila, koristi se mjenjač.. a ti si vozio dva auta s dsg-om, pa sad soliš pamet.. pola informacije? referiram se na napisano u threadu.. Ok a koliko si ti dsga vozio po stazi bez da si u koloni kao tipa na preztaciji auta? I jos me zanima gdje ti to treba kuplung osim da krenes stanes i promijenis brzinu. Osim za drift ali to sam tako i u startu napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Stvar osobnih preferencija... Slažem se. Evo jedan moj post još od jučer: To ti pokušavam i objasniti - svi/većina mi/nas ima(mo) RAZLIČITE preferencije i stilove vožnje i koristimo aute u različite svrhe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Ti isto s kuplungom samo mijenjas brzine?Jesi ikada popravljao understeer kuplungom? Znas li sto se dogadja kada si u oversteeru i stisnes kuplung? Kak se to radi? Ja ne podjebavam, mene baš zanima kak se to radi? Imaš negdje link gdje je objašnjeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Ja bas ne shvacam koji gust je u tome mijenjati brzine kuhacom umjesto tipkom. Mijenjanje brzina je tu samo intermezzo u gustu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Upravo tako. I tu svaka prica o gustanju zavrsava jer svatko ima svoje Tako je Iako bilo bi zanimljivo napraviti u ovom threadu dva polla pa neka svatko glasa, jedan poll za auto koji se vozi svaki dan i staviti tri opcije, klasicni automatski mjenjac sa pretvaracem momenta, dsg/pdk/kako ga tko vec zove, mjenjac sa dvije spojke i klasicni rucni mjenjac... A u drugi poll staviti vikend auto za gust i te iste tri opcije... Vidjeli bi kako forum "dise" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Najveci problem je to da su ljudi postali prekomotni Moje misljenje je da sva ta elektronika u autima zaglupljuje ljude. Parking senzori, esp, abs.. I onda osoba koja iz takvog svog auta mora sjest u prijateljičin "običan" da ju odveze doma (npr. jer se ova napila) i ne zna krenut ili se sparkirat U autosprotu je druga situacija jer se gledaju stotinke ali ako je problem stisnut kuplung u zagrebačkim gužvama(koje nisu baš tak strašno velike) onda kao sto je netko rekao, sjednite na bus ali nemojte se onda javljat sa nekim guštom jer na DSG -u ne treba stisnut kuplung. Za to je neka druga tema ako se mene pita. mozda je naslov ovdje loše napisan jer to nije bila tema rasprave u početku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 U autosprotu je druga situacija jer se gledaju stotinke ali ako je problem stisnut kuplung u zagrebačkim gužvama(koje nisu baš tak strašno velike) onda kao sto je netko rekao, sjednite na bus ali nemojte se onda javljat sa nekim guštom jer na DSG -u ne treba stisnut kuplung. Za to je neka druga tema ako se mene pita. mozda je naslov ovdje loše napisan jer to nije bila tema rasprave u početku O, pizda ti materina, dam ti Combo pa ti dnevno napravi 120-160km u gradu. Još je on super jer ima "mekan" kuplung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 U gušte ne ulazim i to sam jasno napisao nekoliko puta ali se ne čita kompletan post. Govorimo koji su mjenjači bolji - OBJEKTIVNO. A što se pak tiče mojih gušta - meni je veći gušt voziti auto blizu/na granici, a da mi pritom nije drama. Npr. prije koji tjedan sam probao jedan auto od frenda, kompletno počupan, brži od Clia (po ravnom) do te mjere da ga ubija, ma - masakrira - a auto pun luftova (mislim na ovjes), ne koči,...to je auto koji me masakrira na jednoj Billi - meni osobno nije bio nikakav gušt biti, a kamoli juriti u takvom autu dok je frendu Clio presterilan, ne ide nigdje itd...a na zavojitoj cesti ja drkam u autu dok ga on frče po zavojima. IMHO, auto u kojem moram raditi manje za bolji rezultat je, IMHO, bolji auto. Samim time, što sam brži to mi je veći gušt. Na motoru je druga priča - na njemu se ne tjeram toliko do granica jer nemam više muda (nemoj me krivo shvatiti - ni u autu ih nemam više) od kad sam skoro poginuo, ali baš zato jer se ne tjeram drago mi je da je totalno nepredvidljiv, robustan, eksplozivan - zato mi je zabavan. Svako ima svoje gušte. Sa objektivnog se uvijek dodje na subjektivno Hoces od vrste kruha i pive, pa sve do mjenjaca Kako smo vec rekli, svatko ima svoje guste i to je to... Pocupan auto koji ide jako na ravnome, ali ima luftova, ne koci, po tvom pisanju ocito i ne drzi bas u zavojima, to po meni nije kompletan auto... Da se slozi da ide na ravnome, da koci, da drzi u zavoju, onda dalje mozemo pricati... Ali sad smo vec krenuli u digresiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Rene radim dosta velku kilometrazu po gradu svaki dan bez brige... ali evo zbog tog sam napisao da je krivi naslov teme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Pocupan auto koji ide jako na ravnome, ali ima luftova, ne koci, po tvom pisanju ocito i ne drzi bas u zavojima, to po meni nije kompletan auto... Da se slozi da ide na ravnome, da koci, da drzi u zavoju, onda dalje mozemo pricati... Ali sad smo vec krenuli u digresiju... Njemu je jeben, pravi vozački auto, a Clio je bezveze. I njemu je OK. Ni ne kuži (valjda) luftove. Tu se opet vraćamo na "preferencije" i tko je što vozi(o) i kakve kriterije ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Po mom gusti bi bio megane sa 2.0 tfsi cca 350ks i dsg-om. To bi mi bila jebena kombinacija i za ring i za ujutro odvesti maloga u vrtic pa do puzanja u koloni Edited October 2, 2014 by gmajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Rene radim dosta velku kilometrazu po gradu svaki dan bez brige... ali evo zbog tog sam napisao da je krivi naslov teme Bitno je i gdje te u koje doba dana...ja popizdim na 1-2-1-2-3-1-2-1-2-3-1 šatanje...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Nisam probao dsg, ali smatram da su takvi mjenjaci za uzivanje u brzoj voznji. Dok je manualni mjenjac za uzivanje u voznji, relaksaciju, gustanje u samom autu i cesti, a ne u panici dal ce te auto ubit na cesti. Tako da se po meni uziva u oba svijeta, ali su po mom misljenju to dva totalno razlicita svijeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Njemu je jeben, pravi vozački auto, a Clio je bezveze. I njemu je OK. Ni ne kuži (valjda) luftove. Tu se opet vraćamo na "preferencije" i tko je što vozi(o) i kakve kriterije ima. To je to, glavno da je njemu dobar i da on uziva u njemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Ja ne podjebavam, mene baš zanima kak se to radi? Imaš negdje link gdje je objašnjeno? Mislim da se referirao na to da kad si u underu stisnes kuplung da rasteretis prednji kraj da ponovo uhvati grip i pokusas se postaviti za over ili proc zavoj kak spada. U overu kad kuplungiras ustvari vracas zadnji kraj u normalnu putanju - sa sperom vise bez vrlo malo. Edited October 2, 2014 by frx1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Mislim da se referirao na to da kad si u underu stisnes kuplung da rasteretis prednji kraj i ponovo se pokusas postaviti za over ili proc zavoj kak spada.U overu kad kuplungiras ustvari vracas zadnji kraj u normalnu putanju - sa sperom vise bez vrlo malo. Stari moj, ti ako si u underu u jebenoj špani/na rubu i stisneš kuplung, ma, dovoljno je samo pustiti gas - zapravo si rasteretio zadnji kraj i ode guzica (govorim o FWD). Znam, iz iskustva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Nisam probao dsg, ali smatram da su takvi mjenjaci za uzivanje u brzoj voznji. Dok je manualni mjenjac za uzivanje u voznji, relaksaciju, gustanje u samom autu i cesti, a ne u panici dal ce te auto ubit na cesti. Tako da se po meni uziva u oba svijeta, ali su po mom misljenju to dva totalno razlicita svijeta. Mislim da je kontra... dsg ga usalta u 7mu vec na 70-80kmh i kruzas lagano a iz auspuha brunda... naidjes na kamion prije senja gas u pod on je drugoj, pa treca, cetvrta i pustas gas opet je u sedmoj... i tako dalje. Ugl meni... super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Stari moj, ti ako si u underu u jebenoj špani/na rubu i stisneš kuplung, ma, dovoljno je samo pustiti gas - zapravo si rasteretio zadnji kraj i ode guzica (govorim o FWD). Znam, iz iskustva... Stisnut kumplug i pustit gas su različite stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Stari moj, ti ako si u underu u jebenoj špani/na rubu i stisneš kuplung, ma, dovoljno je samo pustiti gas - zapravo si rasteretio zadnji kraj i ode guzica (govorim o FWD). Znam, iz iskustva... Davno sam vozio fwd, govorim o rwd-u. Mislim da to ovisi i koji auto vozis, kolko kuzim clio (vozio sam samo 182) voli bacit zadnji kraj, moja honda to nije radila - u istim uvjetima na stazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now