Jump to content

5. Rally show Santa Domenica - 29.-30.11.2014.

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Nisam 100% siguran da idem jer sam u subotu (sutra) kum na krstenju...

Daj dodji da upoznamo micua i kozija :) + ja cu Obrijat bradu i ostavit dirty sanchez brkove sto je uvijek interesantno za vidjet :D

Posted
Daj dodji da upoznamo micua i kozija :) + ja cu Obrijat bradu i ostavit dirty sanchez brkove sto je uvijek interesantno za vidjet :D

:lol:

Ako budem mogao svakako dodjem...

Posted
Ko dodje u boks bez cokse, neke cuge - picka

ak nitko ne naleti s cugom naleti ti na okrijepu tam na onaj zavoj dolje koji je kod onih kuća blizu boksa i onog parkinga di se prikolice ostavljaju... :thumbsup::D

Posted
ak nitko ne naleti s cugom naleti ti na okrijepu tam na onaj zavoj dolje koji je kod onih kuća blizu boksa i onog parkinga di se prikolice ostavljaju... :thumbsup::D

Pa ak me medic zabije ili nam duplici ubiju auto, vidimo se :)

Posted
Pa ak me medic zabije ili nam duplici ubiju auto, vidimo se :)

tam di vidiš drveni stolić i stolce, tačke s naljepnicom santa domenica pune vina(crnog i bijelog), mineralne i cole, e tam smo mi ...

pa nebuš valjda žedan ostal :rofl:

Posted
neznam dal da idem ili ne,nočna sam a htel bi vidjeti malo rallyja :confused:

Ja cu ti rec iz svog iskustva. Stvarno nanpun k rallya sam isao u austriju, mađarsku, sloveniju, italiju itd. Ali rallya koji je veci gust za gledat ne posotji na ovom djelu europe.

Posted
Se isplati doć poslije cca 2? Isto sam noćna pa dok se otelim i pojedem nekaj.

Da... meni je popodnevni smjer cak i zanimljiviji. :)

Posted

10659060_908120029199789_7730501466015318302_o.jpg

Šoderica vam je ova elipsa ispod jezera u sredini slike, a ovo kaj GT Boca priča je malo ispod toga kružić di se dvije plave ceste spajaju.

Posted
Ajde da mi je to netko drugi rekao al TI....!!!! :cool:

Ja ti nemam pojma nis o tim trkama, ne znam kaj ti je to obilazak staze i te kerefeke :) ja baba :)

bitno da znaš se zaletavat po parkingu na billi i nabrijavat se na međugas.:drink:

Posted
bitno da znaš se zaletavat po parkingu na billi i nabrijavat se na međugas.:drink:

Ja se zaletavam na billi? S kojeg si ti planeta pao? :-D

I sorry kaj mi se auto gasi pa ga moram drzat na gasu u leru....ja se ispricavam... Hahahahahah koji lik.

Posted

Ja sam došel od Savrščaka i bil na super mjestu (mostić) prilazak s ravnice, dvije šikane i odlazak u dugom desnom zavoju...dobro su terali...Nissan terenac ima zvuk za usrat se :cool:

Posted

Dado tj decko s kojim smo dijelili auto potrgo kiler i ubili motor... super sve, staza, Medic(ako moj vozac koji me djirao) ukratko - vracamo se iduce godine jos jaci

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...