Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rekoh ti ne zamaraj se :D

Kod mene su novi djelovi..pa isto kad je ledeno cijuce...

I to na sva 3..

Bmw je izdao upgrade spanera sa mehanickog na hidraulicki..sad dal se tamo cuje nezz

• Replies 94
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Rekoh ti ne zamaraj se :D

Kod mene su novi djelovi..pa isto kad je ledeno cijuce...

I to na sva 3..

Bmw je izdao upgrade spanera sa mehanickog na hidraulicki..sad dal se tamo cuje nezz

Da, isti problem je i na E46 modelima.

• 5 months later...
Posted

da malo bumpam.. :D

trenutno ulje u Golfu je 5w30 castrol.. pa mi dosta njih kaže da su i u servisu počeli točiti 5w40, kao manje ga troši ovo ono.. iako meni dosad nije ništa puno potrošio, max pola litre od izmjene.. dok npr. ovome sa cuprom troši više, i dao sam mu svoju rezervnu kanticu.. :D

http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=053.005.054 gledam ovaj fuchs, nebi trebao bit loš..

a onaj 10w50 nebi..

Posted
da malo bumpam.. :D

trenutno ulje u Golfu je 5w30 castrol.. pa mi dosta njih kaže da su i u servisu počeli točiti 5w40, kao manje ga troši ovo ono.. iako meni dosad nije ništa puno potrošio, max pola litre od izmjene.. dok npr. ovome sa cuprom troši više, i dao sam mu svoju rezervnu kanticu.. :D

http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=053.005.054 gledam ovaj fuchs, nebi trebao bit loš..

a onaj 10w50 nebi..

Mislim da nećeš pogriješiti sa ovim Fuchsom u usporedbi sa Castrolom 5w30.

Posted

zasto ?

100.000 km ,tj50.000 -60.000 cistog silovanja i ništa mu nije

iskreno ,nije moj auto vise pa toci kaj oces

Posted
zasto ?

Normalno da mu ništa nije kad si, umjesto ulja, mijenjao motore :lol:.

Posted
zasto ?

Pa zato jer 5w30 ne valja za seriju a kamoli 150ks preko serije.

Drzite se tih tvornickih gradacija ko pijani plota.

Posted

Gradacija propisana od tvornice je dobra za serijski motor/tolerancije, ali za nasvirani motor treba koristiti ulje sa boljim svojstvima. Castrol je konfekcija, dobar je jedino za ispiranje motora :lol:.

Posted
Gradacija propisana od tvornice je dobra za serijski motor/tolerancije, ali za nasvirani motor treba koristiti ulje sa boljim svojstvima. Castrol je konfekcija, dobar je jedino za ispiranje motora :lol:.

POTPIS KO KUCA!

Posted

Pa i ja nekako tako razmisljam.. Nije da silujem auto, ali ipak bi htio nes kvalitetnije.. :) Uzet cu taj fuchs za sljedecu izmjenu.. jos 1000-2000 km mi je do izmjene ( 7000 km interval)..

Posted

niti jedan auto koji sam imao nije ostao na serijskoj snazi i drzao sam se ulja koja tvornica propisuje ,nikada problema zbog ulja

Posted
niti jedan auto koji sam imao nije ostao na serijskoj snazi i drzao sam se ulja koja tvornica propisuje ,nikada problema zbog ulja

Normalno kada u garanciji promjenis sest motora:D

Posted

Ja dok sam tocio Seleniu koja je propisana, sve super, natocim Motula iste gradacije i kad je hladno auti mi se poceli cudno cut, vratio Seleniu sve super.

Sad tocim samo ono sto pise pod poklopcem motora i bok, niti trosi ulje, niti cudnih zvukova, nista.

istina da su snage tvornicke, al i kad chipam Alfu opet cu tocit isto ulje

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...