vjeko Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Joj oprosti previdio sam ovoMislim da ima kesten i bagrem cijena za litru je mislim 50kn moze jedan bagrem cisto da ti pojednostavim onda bum prek tebe zel med pa to resimo skup sa sirom ak ti odgovara. drugi put onda mozda od hrge zemem da sad ne gubis vreme dok se nadjete itd.. placanje pri preuzimanju ili ak hoces sibni mi na pm iban da ti uplatim odmah Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Naručio sam ti med. Kad preuzmeš platiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Momci ima ko domaceg cesnjaka i limuna za prodat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) ovo "limuna" i mene zanima ako netko ima za prodati... a za med ako kome treba, rodijak moj iz dalmacije drzi pcele, ja uzimam u njega vec godinama. med je bolesno dobar. klinki mladjoj caj med i limun i nikad bolesna, doslovno... https://www.facebook.com/pcelarstvomarunica http://www.maticna-mlijec-marunica.com Mexx poznaje covjeka... . Edited January 2, 2016 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Fox dobro je za znat i definitivno cu narucit od tvog rodjaka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Momci ima ko domaceg cesnjaka i limuna za prodat? Bio je prije par dana stand na ulazu u supernovu na buzinu, drzali su domace proizvode sa peljesca ukljucujuci ovo kaj trazis. Ne znam da li su jos tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Evo ga . Našao sam.opet dobar izvor. Nešto manji ali puno ukusniji i cca 30% bolje sušen Dimljeni i ne dimljeni 70kn komad Ljudi se raspituju. Tako dajte ponovno narudžbe da složim čovjeku. Molim Vas da kad naručite odgovarate na sms i poruku ( desilo se da par ljudi nije pokupilo...neznam koji više nisu-mislim ovaj sir nije problem utopiti dalje ali mi se ne da zajebavati sa sazivanjem ljudi hoćeš sir) PM sa količinom i brojem moba UZ TO SAM NAŠAO IZVOR DO SVJEŽE KONJETINE/ŽDREBETINE I KONJSKIH KOBASICA. Ko je zainteresiran neka mi se javi ovdje u topic pa ćemo slagati narudžbu i za to. Cijene ću znati idući tjedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Ako ima sa paprikom, uzimam jedan nebitno o cijeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Takvi sirevi vrhunski u Varaždinu na placu od Šantića: dimljeni, paprika, sa vlascem, ne dimljeni po 40 Kn kolut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Ja mogu sredit hobotnice ako netko hoce, jednom tjedno, svjeze iz Zd podrucja Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted January 29, 2016 Author Share Posted January 29, 2016 Ja sam za hobe, kolko penez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 I mene zanimaju hobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Ako ima sa paprikom, uzimam jedan nebitno o cijeni! Nema s paprikom To je mali OPG. A ovo za Varaždin ako kaže čovjek da su tamo 40kn mislim da bi onda bilo bolje da nam on donese. Ja nisam uspio nigdje baš domaći nabaviti jeftinije. Mogu gnjaviti ove svoje radnike da vide po koliko su u Kladuši na placu ali to niti bi sebi uzeo niti bi preporučio. Kod ovog čovjeka sam bio kod kuće i vidio sam.kako drži krave, i kakva mu je urednost u proizvodnji samoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Po lici ima masun"domacih" sireva, a masa ljudi nema ni krave. I zato ne preporucujem kupovinu sireva uz cestu. I prije rata je to bila moda, a od rata jos vise. Vecinom su to sirevi iz Bosne sa hrpom brasna u sebi. Tako da sireve uzimat samo od provjerenih ljudi. Ovaj kaj Plastik resava je vrlo ukusan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Ovo je sir od skorupa a ne obični sir od mljeka. Zato je puniji i ukusniji. A vjerovatno i skuplji iz istig rszloga jer nema potrebe za puno sirila, a i po mom iskustvu sve veće sirane zbog brzine i velike potrebe deru kemiju u mljeko jer ga uzimaju od drugih mljekara. A da bi to radili mljeko se stavlja prije dostave njima u laktofriz a kraj laktofriza stoji boca sa mrtvačkom glavom čiji se sadržaj stavlja u mljeko da se ne bi "pokvarilo" a kad dođe u mljekaru tu se dalje prerađuje ( pokojni otac mi je radio u firmi koja je otkupljivala, skladištila i dalje transportirala mljeko). Radije kupim tamo gdje sam vidio kako se pravi nego od "poznatih mljekara sa tržnica". Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Meni ovaj put 3 dimljena Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 na pm sa brojem moba molim vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Ljudi se raspituju.Tako dajte ponovno narudžbe da složim čovjeku. Molim Vas da kad naručite odgovarate na sms i poruku ( desilo se da par ljudi nije pokupilo...neznam koji više nisu-mislim ovaj sir nije problem utopiti dalje ali mi se ne da zajebavati sa sazivanjem ljudi hoćeš sir) PM sa količinom i brojem moba UZ TO SAM NAŠAO IZVOR DO SVJEŽE KONJETINE/ŽDREBETINE I KONJSKIH KOBASICA. Ko je zainteresiran neka mi se javi ovdje u topic pa ćemo slagati narudžbu i za to. Cijene ću znati idući tjedan. Ajde vidi za kobasice..jel ima salama možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Idući tjedan idem po sir pa ko želi neka mi se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Cvarci netko? KA2001MR, ce biti ove godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 I mene zanimaju cvarciiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Decki nista ove godine ja mislim. jedna tura koju je stari radio nije ispala dobro, a stvari koje nisu dobre ne zelim ni prodavati. ako bude jos radio i budu dobri javim se, al kaze da je spek ove godine bio los Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Moram zaobic ovaj topic u sirokom krugu Cvarci,sir ... psmtr ..a ja na Dukan dijeti..nista punomasno...masno Al jebiga nemres bit lep i mrsav bez muke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Mene zanimaju hobotnice i konjetina/zdrebetina Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Za konjetinu zovem idući tjedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now