Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, plastikman said:

Još mi se danas i sutra možete javiti za kulenove seke, bile bi tu iduću srijedu

Stavi mi na stranu one dvije koje sam platio u prošloj turi i javi kad i gdje ih mogu preuzeti odmah u srijedu kad ih dobijes 

• 2 weeks later...
Posted
Znam ja što valja....u subotu me koštala seka pol prsta sam srezo mesoreznicom ali to me nije zaustavilo

Jedna mala zamjerka samo. Reci frendu da to malo "muškije" začini. Ono po domaći. ;)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Posted
Ne može
Previše mušterija
A malo ih voli ljuto

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

A pretpostavio sam, svejedno su super

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Posted (edited)

20 komada kulenovih seki i spek stigao na Middle East. :D Plastik, hvala jos jednom! Seke su vrh, spek jos nisam probala.

Sva sreca pa frend koji je to sve doteglio radi u avijaciji pa ga valjda zato nisu zaustavili da pitaju zasto toliko toga nosi i poslali ga natrag doma. :lol: Njemu se revansirala sekama, isto kaze da su vrhunske!

Edited by jabolchica
Posted
27 minutes ago, Goertosing said:

između Hrvatske i BiH ne smiješ ni fetu mesa u sendviču prenjet pa dobro si prošla s tim kulenom do tamo :)

Nemas ti pojma koliko sam ja osobno, a i svi moji frendovi prenjeli prasetine iz HR u ME. NIKAD nitko nista nije pitao. Dokle god je vakumirano - ok si. Ako ima deklaraciju - jos bolje. :)

• 5 months later...
Posted

Danas u toku dana ženska iz okolice karlovca fura do Zg meni 6kg vrganja, cijena je 40kn/kg, zamolila me da pitam da li bi još tko uzeo da ponese još vrganja. Zasad ima 15kg, znači 8-9kg je još slobodno

Posted (edited)
On 14. 11. 2016. at 1:42 PM, plastikman said:

U subotu ili nedjelju idem sebi po sir, da li ima zainteresiranih da naručim još?????

60kn/komad

On 14. 11. 2016. at 1:42 PM, plastikman said:

2c5998400a6655c50774e918061f5459.jpg

Edited by plastikman
Posted
Ma lako ja naručim ali mi se ne isplati ići po dva komada jer je van Zagreba 50km
O kakvom je siru riječ jeli čemu?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

Mogu nabaviti dvadeset kila svjezih vrganja po 35 kn kila. Ja bih uzeo pet a covjeku se ne isplati ispod dvadeset do Zagreba. Da li koga jos zanima? 

Posted
Mogu nabaviti dvadeset kila svjezih vrganja po 35 kn kila. Ja bih uzeo pet a covjeku se ne isplati ispod dvadeset do Zagreba. Da li koga jos zanima? 
Ak garantiras da su dobri I mladi vrganji uzet cu ja 5 kg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...