Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

20 komada kulenovih seki i spek stigao na Middle East. :D Plastik, hvala jos jednom! Seke su vrh, spek jos nisam probala.

Sva sreca pa frend koji je to sve doteglio radi u avijaciji pa ga valjda zato nisu zaustavili da pitaju zasto toliko toga nosi i poslali ga natrag doma. :lol: Njemu se revansirala sekama, isto kaze da su vrhunske!

Edited by jabolchica
Posted
27 minutes ago, Goertosing said:

između Hrvatske i BiH ne smiješ ni fetu mesa u sendviču prenjet pa dobro si prošla s tim kulenom do tamo :)

Nemas ti pojma koliko sam ja osobno, a i svi moji frendovi prenjeli prasetine iz HR u ME. NIKAD nitko nista nije pitao. Dokle god je vakumirano - ok si. Ako ima deklaraciju - jos bolje. :)

• 5 months later...
Posted

Danas u toku dana ženska iz okolice karlovca fura do Zg meni 6kg vrganja, cijena je 40kn/kg, zamolila me da pitam da li bi još tko uzeo da ponese još vrganja. Zasad ima 15kg, znači 8-9kg je još slobodno

Posted (edited)
On 14. 11. 2016. at 1:42 PM, plastikman said:

U subotu ili nedjelju idem sebi po sir, da li ima zainteresiranih da naručim još?????

60kn/komad

On 14. 11. 2016. at 1:42 PM, plastikman said:

2c5998400a6655c50774e918061f5459.jpg

Edited by plastikman
Posted
Ma lako ja naručim ali mi se ne isplati ići po dva komada jer je van Zagreba 50km
O kakvom je siru riječ jeli čemu?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

Mogu nabaviti dvadeset kila svjezih vrganja po 35 kn kila. Ja bih uzeo pet a covjeku se ne isplati ispod dvadeset do Zagreba. Da li koga jos zanima? 

Posted
Mogu nabaviti dvadeset kila svjezih vrganja po 35 kn kila. Ja bih uzeo pet a covjeku se ne isplati ispod dvadeset do Zagreba. Da li koga jos zanima? 
Ak garantiras da su dobri I mladi vrganji uzet cu ja 5 kg
Posted

Oslo sve (34 kg) u ovoj turi. A I ne mogu garantirati za nesto sto nisam vidio. Pokupio danas i vrganji su bili svjezi I danas ubrani. Za kvalitetu pitaj @wildD, nadam se da je zadovoljan ja znam da ja jesam :D

Posted
Oslo sve (34 kg) u ovoj turi. A I ne mogu garantirati za nesto sto nisam vidio. Pokupio danas i vrganji su bili svjezi I danas ubrani. Za kvalitetu pitaj [mention=759]wildD[/mention], nadam se da je zadovoljan ja znam da ja jesam
Ove93aa3e794f84aedab0c672b474929a15.jpg

Posted

Vrganji odlicni. Ispod 60-70kn neces naci to sto trazis, ja svoje kaj sam danas uzeo sam narezao i spremio u skrinju. Nisu A klasa sto nisam ni ocekivao, ali minimalno otpada bilo s njih i miješana je roba, ali nijedan nije bio gnjecav

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Posted
Ove93aa3e794f84aedab0c672b474929a15.jpg

Snjur ko god da je to brao reci mu da nije baš neki gljivar...da ne kažem neku nepristojnu i grubu riječ
Sa nijedne gljive nije ostrugao niti odrezao micelij ( donji dio stapke treba dobro oguliti ili jednostavno odrezati ) tako da će na tim mjestima rasti u buduće dosta manje ili neće uopće

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

• Like 1
Posted
Snjur ko god da je to brao reci mu da nije baš neki gljivar...da ne kažem neku nepristojnu i grubu riječ
Sa nijedne gljive nije ostrugao niti odrezao micelij ( donji dio stapke treba dobro oguliti ili jednostavno odrezati ) tako da će na tim mjestima rasti u buduće dosta manje ili neće uopće

Jbg ja sam samo kupac nista ti se ne razumijem u to

Posted

Reci mu to što sam rekao
Ako to radi zna gdje će ih iduće godine i iste čak naći
A ako ne ostavlja micelij neće ih biti više na tim lokacijama

• Like 1
Posted

Ova godina je bila extremno rodna pa su ih svi živi brali, čak i oni koji gljivu u životu nisu vidjeli.

U subotu ujutro na Dolcu se prodavalo po 100kn/kg!! Reko kae z glavom.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...