plastikman Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Još mi se danas i sutra možete javiti za kulenove seke, bile bi tu iduću srijedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 10 hours ago, plastikman said: Još mi se danas i sutra možete javiti za kulenove seke, bile bi tu iduću srijedu Stavi mi na stranu one dvije koje sam platio u prošloj turi i javi kad i gdje ih mogu preuzeti odmah u srijedu kad ih dobijes Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Smatraj riješenim Imaš mob pa nazovi tijekom srijede prijepodne i sve se dogovorimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 @plastikmanI seka i sirevi su super, dimljeni pogotovo. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Znam ja što valja....u subotu me koštala seka pol prsta sam srezo mesoreznicom ali to me nije zaustavilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Znam ja što valja....u subotu me koštala seka pol prsta sam srezo mesoreznicom ali to me nije zaustavilo Jedna mala zamjerka samo. Reci frendu da to malo "muškije" začini. Ono po domaći. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Ne možePreviše mušterijaA malo ih voli ljutoPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Ne možePreviše mušterijaA malo ih voli ljutoPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći TapatalkA pretpostavio sam, svejedno su superPoslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 (edited) 20 komada kulenovih seki i spek stigao na Middle East. Plastik, hvala jos jednom! Seke su vrh, spek jos nisam probala. Sva sreca pa frend koji je to sve doteglio radi u avijaciji pa ga valjda zato nisu zaustavili da pitaju zasto toliko toga nosi i poslali ga natrag doma. Njemu se revansirala sekama, isto kaze da su vrhunske! Edited April 6, 2017 by jabolchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 između Hrvatske i BiH ne smiješ ni fetu mesa u sendviču prenjet pa dobro si prošla s tim kulenom do tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 27 minutes ago, Goertosing said: između Hrvatske i BiH ne smiješ ni fetu mesa u sendviču prenjet pa dobro si prošla s tim kulenom do tamo Nemas ti pojma koliko sam ja osobno, a i svi moji frendovi prenjeli prasetine iz HR u ME. NIKAD nitko nista nije pitao. Dokle god je vakumirano - ok si. Ako ima deklaraciju - jos bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 https://imgur.com/cj72Qes Velebitska travarica Dobra i zdrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 1 hour ago, Lajsna said: https://imgur.com/cj72Qes Velebitska travarica Dobra i zdrava di, šta, kome, koliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 (edited) 6 hours ago, x3m said: di, šta, kome, koliko 150 kn, PM ili 098/500-600 Edited September 19, 2017 by Lajsna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsna Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 https://imgur.com/AeTofyK https://imgur.com/jaV1ksA Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Danas u toku dana ženska iz okolice karlovca fura do Zg meni 6kg vrganja, cijena je 40kn/kg, zamolila me da pitam da li bi još tko uzeo da ponese još vrganja. Zasad ima 15kg, znači 8-9kg je još slobodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Ja bih uzeo tri kile. Zena mi je oko 17 kod Kvatrica, jel' bi se dalo sto dogovoriti oko preuzimanja tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 (edited) On 14. 11. 2016. at 1:42 PM, plastikman said: U subotu ili nedjelju idem sebi po sir, da li ima zainteresiranih da naručim još????? 60kn/komad On 14. 11. 2016. at 1:42 PM, plastikman said: Edited September 20, 2017 by plastikman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 @plastikmanMi se čujemo za kojih mjesec dana ako ćeš imati Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Ma lako ja naručim ali mi se ne isplati ići po dva komada jer je van Zagreba 50km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Ma lako ja naručim ali mi se ne isplati ići po dva komada jer je van Zagreba 50kmO kakvom je siru riječ jeli čemu?Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Meni je vrhKravlji obični i dimljeniKo god ga je probao od ekipe kaže da mu je dobarPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Sir je vrhunski za tu cijenu, ja sam uzeo mislim 2 ili 3 grudice, mislio ga ostavit da dozrije...planulo sve u 10 dana @plastikman, zovnit ću te nešto prije, pa ako bude išlo, ako ne, jebiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Mogu nabaviti dvadeset kila svjezih vrganja po 35 kn kila. Ja bih uzeo pet a covjeku se ne isplati ispod dvadeset do Zagreba. Da li koga jos zanima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 Mogu nabaviti dvadeset kila svjezih vrganja po 35 kn kila. Ja bih uzeo pet a covjeku se ne isplati ispod dvadeset do Zagreba. Da li koga jos zanima? Ak garantiras da su dobri I mladi vrganji uzet cu ja 5 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now