Jump to content

Nudim/Trazim domaci proizvodi

frx1

Recommended Posts

Joj oprosti previdio sam ovo

Mislim da ima kesten i bagrem cijena za litru je mislim 50kn

moze jedan bagrem :)

cisto da ti pojednostavim onda bum prek tebe zel med pa to resimo skup sa sirom ak ti odgovara. :)

drugi put onda mozda od hrge zemem da sad ne gubis vreme dok se nadjete itd.. :)

placanje pri preuzimanju ili ak hoces sibni mi na pm iban da ti uplatim odmah :)

• 2 weeks later...

ovo "limuna" i mene zanima ako netko ima za prodati...

a za med ako kome treba, rodijak moj iz dalmacije drzi pcele, ja uzimam u njega vec godinama. med je bolesno dobar. klinki mladjoj caj med i limun i nikad bolesna, doslovno...

https://www.facebook.com/pcelarstvomarunica

http://www.maticna-mlijec-marunica.com

Mexx poznaje covjeka...

.

Edited by Fox

• 4 weeks later...
2c5998400a6655c50774e918061f5459.jpg

Evo ga .

Našao sam.opet dobar izvor.

Nešto manji ali puno ukusniji i cca 30% bolje sušen

Dimljeni i ne dimljeni

70kn komad

Ljudi se raspituju.

Tako dajte ponovno narudžbe da složim čovjeku.

Molim Vas da kad naručite odgovarate na sms i poruku ( desilo se da par ljudi nije pokupilo...neznam koji više nisu-mislim ovaj sir nije problem utopiti dalje ali mi se ne da zajebavati sa sazivanjem ljudi hoćeš sir)

PM sa količinom i brojem moba

UZ TO SAM NAŠAO IZVOR DO SVJEŽE KONJETINE/ŽDREBETINE I KONJSKIH KOBASICA.

Ko je zainteresiran neka mi se javi ovdje u topic pa ćemo slagati narudžbu i za to.

Cijene ću znati idući tjedan.

Ako ima sa paprikom, uzimam jedan nebitno o cijeni!

Nema s paprikom

To je mali OPG.

A ovo za Varaždin ako kaže čovjek da su tamo 40kn mislim da bi onda bilo bolje da nam on donese.

Ja nisam uspio nigdje baš domaći nabaviti jeftinije.

Mogu gnjaviti ove svoje radnike da vide po koliko su u Kladuši na placu ali to niti bi sebi uzeo niti bi preporučio.

Kod ovog čovjeka sam bio kod kuće i vidio sam.kako drži krave, i kakva mu je urednost u proizvodnji samoj.

Po lici ima masun"domacih" sireva, a masa ljudi nema ni krave. I zato ne preporucujem kupovinu sireva uz cestu.

I prije rata je to bila moda, a od rata jos vise. Vecinom su to sirevi iz Bosne sa hrpom brasna u sebi.

Tako da sireve uzimat samo od provjerenih ljudi.

Ovaj kaj Plastik resava je vrlo ukusan.

Ovo je sir od skorupa a ne obični sir od mljeka. Zato je puniji i ukusniji.

A vjerovatno i skuplji iz istig rszloga jer nema potrebe za puno sirila, a i po mom iskustvu sve veće sirane zbog brzine i velike potrebe deru kemiju u mljeko jer ga uzimaju od drugih mljekara.

A da bi to radili mljeko se stavlja prije dostave njima u laktofriz a kraj laktofriza stoji boca sa mrtvačkom glavom čiji se sadržaj stavlja u mljeko da se ne bi "pokvarilo" a kad dođe u mljekaru tu se dalje prerađuje ( pokojni otac mi je radio u firmi koja je otkupljivala, skladištila i dalje transportirala mljeko).

Radije kupim tamo gdje sam vidio kako se pravi nego od "poznatih mljekara sa tržnica".

Ljudi se raspituju.

Tako dajte ponovno narudžbe da složim čovjeku.

Molim Vas da kad naručite odgovarate na sms i poruku ( desilo se da par ljudi nije pokupilo...neznam koji više nisu-mislim ovaj sir nije problem utopiti dalje ali mi se ne da zajebavati sa sazivanjem ljudi hoćeš sir)

PM sa količinom i brojem moba

UZ TO SAM NAŠAO IZVOR DO SVJEŽE KONJETINE/ŽDREBETINE I KONJSKIH KOBASICA.

Ko je zainteresiran neka mi se javi ovdje u topic pa ćemo slagati narudžbu i za to.

Cijene ću znati idući tjedan.

Ajde vidi za kobasice..jel ima salama možda?

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...