jabolchica Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Potpis Wild na sve ovo, jer i svi ovi koji imaju svoje domaće a nešto viška za prodat to se razgrabi taj čas , ne stigne ni doć dalje kud jer sve plane na domačiji, a sve ovo drugo, da me neko krivo ne shvati, je tak tak - ako si primoran kupiti kupiš kaj ti fino i cijenom prihvatljivo, nema druge. Ovo je živa istina. Mi smo doma sve prije sami radili, a od kad smo prestali uvijek kupujemo domaće meso/čvarke i slično od susjeda koji doma uzgaja. Kvaliteta je neusporediva! :thumbsup: @viktor04 - Nemam ja, ali znam gdje nabaviti (susjeda prodaje). Domaća šljivovica, travarica i viljamovka. Mislim da imaju i rakiju od jabuke, ali nisam ziher. Uvijek kupim par litara kad idem u Dxb, vrhunska rakija! Inače, Đanić ima odlične rakije. :thumbsup: Mogu te spojit s likom koji radi za njih, pa može možda iskemijat kakav popust. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 tnx,volim ovako uzet od ekipe kaj doma radi pa da probam,počeo sam lagano skupljat neku kolekciju za mini bar dok sam u Istri bio imao sam štelu za vrhunsku za medicu i bisku,jedan tip u Puli...moram nabavit ponovo broj pa stavim tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 (edited) Ok, ja sam prije par minuta skuzio da sam glup i da znam curu koja ima farmu i bas se bavi ovim stvarima Uglavnom evo kontakta pa mozete upitati direkt - Ileana mail: farmavocin@gmail.com 0997335105 ili 0951965175 ja sam curu upoznao prije par godina i vidio je mozda dva put u zivotu tako da se nemojte pozivati na mene ili myhraweb osim ako ne zelite zbuniti curu skroz, ali ako netko vec ima potrebu (iako stvarno nema neke potrebe) mozete reci da ste dobili broj preko Vaza nemam pojma kaj trenutno imaju jer je ponuda naravno totalno sezonska, imaju mailing listu tako se mozete prijaviti na to i imati stalni uvid u ponudu Ja sam uzimao prije 2-3 godine i sve kaj sam uzeo je bilo pre pre dobro Edited December 16, 2014 by File Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 @viktor04 - Dođem doma 25.12. vjerojatno, pa se čujemo za rakiju ako hoćeš! Susjeda zapravo ne prodaje na mase, rade za sebe pa prodaju kaj imaju viška. I nije skupa; 40kn/l. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 200kn/kg?! Jesam ja luda ili je ovo PUNO I PREVIŠE?! :unsure: Nije puno. Kolega jedan radi i svake godine osvoji sva moguća zlata na kulenijadama i prodaje ga za 200kn/kg...ima tu posla, začina i materijala bez brige. Računaj da ti 5-6 ljudi radi po par dana, vrhunska paprika je preko 100kn/kg...nakupi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 ima neko konopljino ulje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 (edited) Trenutno mogu nabaviti ograničenu količinu domaćih kulenovih seka, salame su suhe i imaju cca 500g, komad 75 kn( neki od ekipe su već uzimali od mog kolege Slavonca). Samo Zg Te povremenio mogu nabaviti big fish game tunu(Jadranska) isto je par ljudi uzimalo zajedno samnom, filee sa kožom 90kn/kg Edited December 16, 2014 by plastikman Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 kakva je to big fish game tuna u odnosu na običnu tunu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Mislim da je ova prva oborita a ova druga može biti i iz uzgoja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 kakva je to big fish game tuna u odnosu na običnu tunu? Pa ova prva bi trebala bit ulovljena u divljini a ova druga je iz uzgoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 prsut vam mogu nabavit od jednog lika sto je otvorio jednu prsutanu tj mali kafic s prsutom i vinom Baba delicije https://www.facebook.com/pages/Ku%C4%87a-pr%C5%A1uta-sira-vina-i-maslina/625573817551148?fref=ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Big fish je kad se lovi sa onog velikog glisera sa štapovima, kažu da je ta najbolja. Divljak je tuna ova , nije iz uzgoja....iz uzgoja je smeće naspram ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 ja vam trenutno mogu nabaviti domaćih odojaka ako trebate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 ima ko kakve rakije? Imam nesto jos... domaca, osobno brana, licka sljivovica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Editiran prvi post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarmaguru Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 čvarci za 120kn kila? čvarci od čega, tuljanovih beba? pijaca 40kn kila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Ovce su za šišanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 čvarci za 120kn kila? čvarci od čega, tuljanovih beba? pijaca 40kn kila na kojoj to pijaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarmaguru Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 U Županji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 U Županji ne mislis li da postoji razlika izmedju zupanje i zagreba u cijeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 ne mislis li da postoji razlika izmedju zupanje i zagreba u cijeni? Postoji, kako da ne... Više lopatara kapitalaca ima naravno u Zagrebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarmaguru Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Naravno da postoji, ali ne vidim razlog da košta tri puta više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 dečko koji drži restoran u Sesvetama Divlja Baranja je iz Osijeka. Sve što vozi je iz Slavonije do najmanje sitnice. Svaki puta kada sam u ZG-u idem tamo na klopu. Definitivno najbolja klopa ikada bude tamo. Tko ode neće pogriješiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Donesi 2kg uzoraka pa se čujemo...hahahahaha Al najprije ce pitat na forumu, dal da donese, kilu, 1,5, dvije, krupnije il sitnije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 (edited) Jebo vas cvarci 4 strane... koje pizdrije vi jedete... Nije big fish nego Big game.. da tunj je ulovljen stapom.. razlika od tovljene je sto se divlja hrani srdelom, incunom i ostalom plavom ribom ( sarun, lokarda...), a tovljena osim vec spomenute ribe ( sitna se baca u kaveze sto plivarice ulove i ne moge u preradu zbog velicine) se hrani i haringom koja se kupuje.. i nije smece... ok je..nutritivno vjerovatno slicna osim sto je masnija.. naravno divlja je boljeg okusa. Edited December 16, 2014 by 13snc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now