Jump to content

Nudim/Trazim domaci proizvodi

frx1

Recommended Posts

Potpis Wild na sve ovo, jer i svi ovi koji imaju svoje domaće a nešto viška za prodat to se razgrabi taj čas , ne stigne ni doć dalje kud jer sve plane na domačiji, a sve ovo drugo, da me neko krivo ne shvati, je tak tak - ako si primoran kupiti kupiš kaj ti fino i cijenom prihvatljivo, nema druge.

Ovo je živa istina. Mi smo doma sve prije sami radili, a od kad smo prestali uvijek kupujemo domaće meso/čvarke i slično od susjeda koji doma uzgaja. Kvaliteta je neusporediva! :thumbsup:

@viktor04 - Nemam ja, ali znam gdje nabaviti (susjeda prodaje). :D Domaća šljivovica, travarica i viljamovka. Mislim da imaju i rakiju od jabuke, ali nisam ziher. Uvijek kupim par litara kad idem u Dxb, vrhunska rakija!

Inače, Đanić ima odlične rakije. :thumbsup: Mogu te spojit s likom koji radi za njih, pa može možda iskemijat kakav popust. :thumbsup:

Ok, ja sam prije par minuta skuzio da sam glup i da znam curu koja ima farmu i bas se bavi ovim stvarima

Uglavnom evo kontakta pa mozete upitati direkt - Ileana

mail: farmavocin@gmail.com

0997335105 ili 0951965175

ja sam curu upoznao prije par godina i vidio je mozda dva put u zivotu tako da se nemojte pozivati na mene ili myhraweb osim ako ne zelite zbuniti curu skroz, ali ako netko vec ima potrebu (iako stvarno nema neke potrebe) mozete reci da ste dobili broj preko Vaza

nemam pojma kaj trenutno imaju jer je ponuda naravno totalno sezonska, imaju mailing listu tako se mozete prijaviti na to i imati stalni uvid u ponudu

Ja sam uzimao prije 2-3 godine i sve kaj sam uzeo je bilo pre pre dobro

Edited by File

200kn/kg?! Jesam ja luda ili je ovo PUNO I PREVIŠE?! :unsure:

Nije puno. Kolega jedan radi i svake godine osvoji sva moguća zlata na kulenijadama i prodaje ga za 200kn/kg...ima tu posla, začina i materijala bez brige. Računaj da ti 5-6 ljudi radi po par dana, vrhunska paprika je preko 100kn/kg...nakupi se

Trenutno mogu nabaviti ograničenu količinu domaćih kulenovih seka, salame su suhe i imaju cca 500g, komad 75 kn( neki od ekipe su već uzimali od mog kolege Slavonca). Samo Zg

Te povremenio mogu nabaviti big fish game tunu(Jadranska) isto je par ljudi uzimalo zajedno samnom, filee sa kožom 90kn/kg

Edited by plastikman

dečko koji drži restoran u Sesvetama Divlja Baranja je iz Osijeka. Sve što vozi je iz Slavonije do najmanje sitnice. Svaki puta kada sam u ZG-u idem tamo na klopu. Definitivno najbolja klopa ikada bude tamo. Tko ode neće pogriješiti :)

Jebo vas cvarci 4 strane... koje pizdrije vi jedete...

Nije big fish nego Big game.. da tunj je ulovljen stapom.. razlika od tovljene je sto se divlja hrani srdelom, incunom i ostalom plavom ribom ( sarun, lokarda...), a tovljena osim vec spomenute ribe ( sitna se baca u kaveze sto plivarice ulove i ne moge u preradu zbog velicine) se hrani i haringom koja se kupuje..

i nije smece... ok je..nutritivno vjerovatno slicna osim sto je masnija.. naravno divlja je boljeg okusa.

Edited by 13snc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...