Snjur Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Tražim domaći jabučni ocat cca 10ak litaraIma neko?Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći TapatalkPitam pa ti javimSent from my MI 6 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Jos jednom preporuka za kulenove seke i sireve od @plastikman Sve je fakat prva liga, a sireve sad prvi put nosim dolje pa javim dojmove. Javi kad ces sljedeci put imati zalihu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Moje seke nisu sirote ni Bozic docekale. Prefine su! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 4 hours ago, jabolchica said: Jos jednom preporuka za kulenove seke i sireve od @plastikman Sve je fakat prva liga, a sireve sad prvi put nosim dolje pa javim dojmove. Javi kad ces sljedeci put imati zalihu. meni i dan danas fascinira da si uspjela to preko granice prenjeti... Moj stari kad je dolazio ovamo nosio poli salamu orginal zapakiranu i naravno zavrsila u smecu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 1 hour ago, dcrnic said: meni i dan danas fascinira da si uspjela to preko granice prenjeti... Moj stari kad je dolazio ovamo nosio poli salamu orginal zapakiranu i naravno zavrsila u smecu... Nikad, ali nikad nisam imala nikakvih problema. Cak stovise, jedne godine (i to isla preko Istanbula sa Turkishem) sam imala pretovar prtljage tak da sam sve suhomesnatno i slicno stavila u vrecu koju su zamotali u onu foliju sta ti nude na aerodromu. Znaci, nosila sam 10-ak kila salami i gluposti U RUKAMA, nitko me nije A pitao. Svaki, ali svaki put nosim cajne, zimske, kulene, spek, poli, ma nema sta ne nosim. Nikad, ali nikad nista. Ni ja, niti nitko od ostalih frendova/frendica koji dolaze nije imao problema, a to se, fala Bogu, uvijek nosi na kile. O rakijama i ostalom da ne pricam. A pazi, ide se u muslimansku zemlju. Evo sad nosim sa sobom 7 kulenovih seki, 2 sira, cajne, zimske, spek, poli, rakije, cuda i cudesa. Sigurno nece bit problema, ali ako hoce - javim! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Bome sam i ja u Dubai prošle godine svašta unio, jedno 7-8 kila razno raznih prehrambenih gluposti. Tupi pogled i lagano kroz Nothing to declare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 12 minutes ago, Jasa said: Bome sam i ja u Dubai prošle godine svašta unio, jedno 7-8 kila razno raznih prehrambenih gluposti. Tupi pogled i lagano kroz Nothing to declare taj tupi Teleci pogled ti svakako stoji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 U subotu letio iz Lahore (ok znam da nije za usporediti) ali u kabinu sam unio litru i pol vode u rucnoj prtljazi, jbg oni to tamo ne kontroliraju realno ovisi o standardima u koje zemlje putujes, sestra je radila dugo u Dubaiu i oni su sve pustali unutra, dok te primjerice u Bec-u doceka pas koji njuska, zato nasi u Zagrebu provjeravaju na exploziv nekim trakicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Ekipa u nedjelju idem po sir sebi pa ako neko hoće da mu naručimObični i dimljeni60kn komadMolim da mi se do danas popodne javi da mogu naručiti da se napraviPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 taj tupi Teleci pogled ti svakako stoji On se ne mora truditi on kad pruži putovnicu, carinik mu stavi sitniša nazad u ruku Sent from my HTC U11 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Pre Uskrs će opet biti kulenovih seka pa ako nekom treba PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Ej jel ima itko kvalitetnog domaceg maslinovog ulja?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Ej jel ima itko kvalitetnog domaceg maslinovog ulja?Sent from my iPhone using Tapatalkpitaj clana@Renda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Ej jel ima itko kvalitetnog domaceg maslinovog ulja?Sent from my iPhone using TapatalkImam ja. 70kn/ litraKoliko ti treba?Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Imam ja. 70kn/ litraKoliko ti treba?Poslano sa mog LG-H870 koristeći TapatalkSrele od kud je maslinovo?U kakvim bocama mozes to poslati,staklenim ili?Jel problem poslati za Zagreb?Za prvu ruku mi treba 5 litara!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Srele od kud je maslinovo?U kakvim bocama mozes to poslati,staklenim ili?Jel problem poslati za Zagreb?Za prvu ruku mi treba 5 litara!Sent from my iPhone using TapatalkIz Marine.Trenutno je u plastičnim bocama od litre.U Dugom Selu je kod Punca. Ima oko 25 litara za prodat.Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 2 hours ago, Srele_St said: aj posalji broj u inbox da te nazovem! hvala Iz Marine. Trenutno je u plastičnim bocama od litre. U Dugom Selu je kod Punca. Ima oko 25 litara za prodat. Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 (edited) Kad se vec tu nude domaci proizvodi, da preporucim: Ako nekome treba meda, ono award winning dalmatinski med, ja sam sebi uzeo zalihe za zimu ali trecina je skoro vec otisla jer klinka i ja trosimo meda zimi valjda teglu na tjedan Rodjak iz Dalmacije ima OPG za pcelarstvo i proizvodnju meda, mateicne mlijeci i ostaloga i svaka preporuka, uzimamo godinama od njega https://www.facebook.com/pcelarstvomarunica Direktno od njega jer ako je preko mene, onda je skuplje jer i ja moram uzet koju paru . Edited December 3, 2018 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 29 minutes ago, plastikman said: Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn 2x meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 2x meni Daj samo na pm i svoj mobPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Poslao PM. Ajde da i ja probam malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn2 za mene, poslala PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Ako tko treba domace rakije, frend prodaje 50 litara u komadu, 2500 kn .... Sljiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Ove godine svi imaju rakije )Ja imam 100l za prodat Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now