GonzoT5 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 4 hours ago, plastikman said: Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn Rezerviraj 2 za mene. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 6 hours ago, plastikman said: Ekipa pred Božić će opet biti nešto kulenovih seka, primam rezervacije. Standardno kao i svake godine, slavonska svinja lagano šarf, cca 440grama komad, po komadu 75kn Meni 2 ce bit sira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 2 hours ago, GonzoT5 said: Rezerviraj 2 za mene. Hvala Daj samo broj moba na PM 41 minutes ago, 444IN said: Meni 2 ce bit sira? Daj samo broj moba na PM sIr budem bacio obavijest kad budem išao u tom pravcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Ekipa pred Uskrs će opet biti kule ovih sekaSve istoKomad 75knAko želite PM sa kontaktom i brojem komada u inboxPoslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 Frend se bavim bučinim košticama, znači bučinim uljem, brašnom, prženim košticama, slanim te ljutim u 3 nivoa ljutine + raznim sezonskim povrćem. Za vikend dolazi do mene, nosi naruđbu za kolege s posla koji već dugo naručuju kod njega i prezadovoljni su proizvodima. Stoga nudim i vama priliku za isto. Ja sam svaki dan u Zg ( jankomir) tako da i primopredaja nije problem detalje, cijene i sve što vas zanima možete vidjet dolje na linku https://web.facebook.com/holera.doo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Sestra i decko imaju OPG za ugoj Maline, pa Vam mogu ponuditi svjeze prvoklasne Maline, na mjerice od 250g i domaci dzem, vrhunski Malinovac i Malinovo vino. Cijena mjerice je 15kn Ukoliko se uzima na kg onda je cijena 55kn, na vece kolicine 45kn, ali ovisi o kolicinama jos cijenu dogovarajte sa njom. Restorani dosta znaju uzimati i malinovac jer je zbilja odlican. Malinovac 750ml 35kn, 1l 40kn Dzem od Maline i Vanilije 370g 30kn Dzem od Maline i cimeta 370g 30kn Dzem od Malina i Stevie 35kn Malinovo vino 1l 50kn Pa ako ima zainteresiranih javite pa da se skupi narudzba pa da doveze to u Zg na neku lokaciju. Sve detalje mozemo dogovoriti ovdje pa da ja trazim neku forumsku cijenu ili zovite direktno sestru pa si sami dogovarajte. 098 175 4572 Marijana Roba je vrhunska i tko god je kupio vise nigdje drugdje ne kupuje Maline, pogotovo Malinovac. Roba je definitivno za preporuku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ekipa pred Božićne blagdane će opet biti kulenovih sekaSve istoKomad 75knAko želite PM sa kontaktom i brojem komada u inbox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Pršut??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Ekipa oko Uskrsnih blagdana ( najvjerojatnije nešto sitno nakon Uskrsa) će opet biti kulenovih sekaSve istoKomad 75knAko želite PM sa kontaktom i brojem komada u inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Kozje mlijeko, jogurt, sir i kefir kupujem vec dugo od obitelji Jurisic iz okolice Velike Gorice.Meni beba obožava kozje mlijeko i dermatitis joj se povukao.Posto su stariji ljudi i nisu online stavljam oglas iz usluge.Ljudi dostavljaju u Zagreb svake srijede...Sav info zovite direktno g.Jurisica na +385 98 1946 227 ili00 385 98 9523 513Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Kao I svake godine dolazi vrijeme kad mogu nabaviti kulenovih seka od domaće slavonske šarene svinjeKomadi su cca 450grama sušeniKomad je 80knZa slanje izvan Zg se može dogovoriti.Starinski način, domaće meso, nema kemije samo sol i začini.Meso testirano na trihinelozuNešto prije Božića roba stižeZg kupi kod mene u Prečkom po dogovoruZa van Zg se sve dogovorimoMože na pm ili mob 0992831978U zadnje vrijeme mogu nabaviti i o borite svježe ribe ispod cijene dosta, to koga zanima PM pa dalje sve pojasnim Soke od aronije matični bez dodanog šećera eko proizvod 1L 50kn ( uzgoj uz jezero Sabljaci Ogulinski kraj ) đem od aronije cca 0,5kg sa malim udjelom dodanog šećera 40kn Za sve me možete kontaktirati na gornji broj moba samo recite da ste s foruma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 21.02. ce kum zaklati bika, ukoliko netko treba. Nacin prodaje je Mix od svakog dijela mesa po malo. Eko uzgoj, pasmina Salers meso je crvenije sa malo masnoce! Cijena 60kn/kg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Prvi bik je rasprodan, tako da ce se klati i drugi bik za kumove potrebe, pa ce od tog moci biti moguce i uzeti posebne cutove npr. steakova ili rebara Evo i slika eko certifikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Gligora miješanih sirevi oni sa okusimaKutija cca 2,6-3,1g ( cca kutija od 250/320kn)Cijena 100kn/kgJedina caka je što nikad ne znaš od gligora miješanih sireva točni što će biti unutra tj koji omjer ali većinom su ovi sa slikePakirani su unutar kutije u malene vakumirane pakete kao na slici (100-200 grama )Trajnost cca 6 mjeseci ( svi su svježe zapakirani)TartufMediteransko biljeLavandaMaslinePaparMaslineRužmarinKulenove sekeCca 450 grama komad ( cijena po komadu 80kn )Domaća slavonska svinja šarena starinski uzgojBlago ljutePred Uskrs će biti isporukaKoga zanima neka se javi na pmPoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 27, 2021 Share Posted February 27, 2021 Ekipa od sad imam u ponudi juneći ramstek i goveđi biftekRamstek dolazi u komadima između 5-6kgBiftek je između 2-3kgMeso je vrhunske kvalitete i dolazi smrznutoCijena je:Ramstek 90kn/kgBiftek 150kn/kgImam u ponudi domaću jelensku kobasu ( 45%svinjski but 15% slanina 40% jelenski but )Sušeno i vakumirano cca 400-500grama kobasa.Cijena je 220kn/kg kobasePoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Ekipa ako koga interesira imam u ponudi ograničenu količinu salama kombinacija divlja svinja jelen lopatarTeške su cca 440/550 gramaCijena je 220kn/kgDolaze vakumiranePoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Ako neko treba odlične borovnice, kum mi je krenuo sa prodajom sa svoje male plantaže 60 kuna je kila https://www.facebook.com/HrvatskeBorovnice/ https://plac.upoznajmo.hr/ec-borovnice/?fbclid=IwAR2n_PrKxTE9f67SNhmQq0vzhHrq0iCAaNm6co6-UWWZUOeP3DGSXfoOmD0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Ekipa uskoro kao i svake godine će biti slavonskih kulenovih Seka od frendaSvinja domaći uzgoj komad cca 450 gramaBlago ljutkasto tek toliko da se osjetiCijena po komadu bi bila 80knOko Božića bi bila isporukaJavite se na PM oko dogovoraP. S.Imam matični sok od aronije pošto vidim da se raspituje ekipa po forumu ( eko uzgoj sa jezera Sabljaci kraj Ogulina ) 1L =50knI da ubacim nešto novo iz ponudeMerlot zadarsko zaleđe eko uzgoj vrhunske kvalitete buteljka 60kn ( meni jedan od najboljih merlota koje sam pio)SmrznutiBeefstake 180kn/kgKomadi su od 2-3kgJuneći ramstek bez kosti 90kn/kg pakirani su po cca 2,5-3,5kgPoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 S obzirom da je sad sezona Ako nekoga zanima mogu nabaviti suhomesnate proizvode od crne slavonske svinje.Domaći uzgoj.šunka 80 kn/kg(vakumirano po cca 1kg)kobase 90 kn/kg(vakumirano po cca 0.5kg i 1kg)lopatica 75 kn/kg (cca 6-7kg komad)Salama cca 550g kom 80knPreuzimanje ZagrebOstali info moze u inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Koliko dugo su lopatice susene ako znas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Koliko dugo su lopatice susene ako znas?Zasad su na 70ak dana.. a svakim danom sve duzeTaman budu kad nadu novog vlasnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ako netko hoće dobre borovnice - https://www.facebook.com/HrvatskeBorovnice/ Od kuma mala plantaža, jučer sam ih probao i stvarno su fine. 70kn kila Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfreak Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Roditelji imaju OPG (sa eko-certifikatom) sa borovnicama u G. Kotaru, ako je netko zainteresiran ostavit cu broj dolje, postoji mogucnost slanja postom. https://m.facebook.com/1396272450638896/ 70kn/kg 0981765898 - Gordana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Za moj odjel tražim https://www.moj-posao.net/Posao/612128/Referent-za-transport-mz/ https://www.moj-posao.net/Posao/611345/Vozac-mz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 16 hours ago, Unknown said: Za moj odjel tražim https://www.moj-posao.net/Posao/612128/Referent-za-transport-mz/ https://www.moj-posao.net/Posao/611345/Vozac-mz/ tesko da ces naci domace ljude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now