pinci Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Jel tebi stalno uključen pogon? Eto, 70kg izvadiš iz auta koji je u startu težak i ima momenta, a pogledaj kolika razlika na 402m. Kod mene je Haldex ali radi iz nule kada ga poklopim na race-u jer čim provrte prednji pali se i zadnji pogon,to je stotinka sekunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Kod mene je Haldex ali radi iz nule kada ga poklopim na race-u jer čim provrte prednji pali se i zadnji pogon,to je stotinka sekunde. Ciljam na to da ti je pogon cijelo vrijeme uključen pa da i tu pljugaš snagu. Ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Ciljam na to da ti je pogon cijelo vrijeme uključen pa da i tu pljugaš snagu. Ili ne. Gubis manje od 1HP kada je upaljen pogon ako imas iste dimenzije guma naprijed iza kada vozis ravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Mislio sam da mu radi pogon cijelo vrijeme. Nisam školovala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Mislio sam da mu radi pogon cijelo vrijeme. Nisam školovala. Pa da i radi, nista se tu znacjanog ne gubi. Druga stvar su zavoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Eto, još jedna stvar koju nisam znao. :thumbsup: Znači, kad je pogon ukopčan, ništa se ne gubi ako auto juri po ravnom? Da, dosta to sprobavali je uopce prihavaceno misljenje je da pogon odma gubi 10% snage. Ali na utrkama je auto uvijek bio brzi dok je pogon stlano ukljucen. Jer zna auto u npr 4. brzini malo poskociti i ako je fwd modu lagnao izvrti(to traje 1m) ali pritom zgubi ubrzanje. Tebi motor daje fiksnu snagu. Sada ako ide sve naprijed u lezajevima se gubi snaga(postotoka obicno). Ako ide 50% naprijed, 50% iza opet se u lezajevima gubi snaga, ali 50% se manje naprijed gubi jer ide manje snage. Ukupno skoro isto se gubi u fwd i 4x4 modu. Druga stvar je da su 4x4 auti uvijek tezi i zato se cini da poslije slabije idu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Da, dosta to sprobavali je uopce prihavaceno misljenje je da pogon odma gubi 10% snage. Ali na utrkama je auto uvijek bio brzi dok je pogon stlano ukljucen. Jer zna auto u npr 4. brzini malo poskociti i ako je fwd modu lagnao izvrti(to traje 1m) ali pritom zgubi ubrzanje. Jel se to meni čini ili ja pričam o autima, a ti o raketama/dragsterima od >700ks? :lol: Kakvo poskakanje auta u 4. brzini na 402m? Ja se referiram na neki auto npr. Sašina Impreza koji ima puno ks i juri fino - da li njemu utječe na performanse pogon AKO/KADA BI BIO upaljen cijelo vrijeme? Ili još da budem konkretniji - nešto tipa Pincijev A3 Kvatro/Šatro sa nekih 220-250ks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Tesko je to vidjeti izvana i osjetiti. Ali na logu se tocno vidi dok auto izgubi trkaciju i to se na nasim grbavim pistama nazalost jako cesto vidi na fwd autu od 400+ HP. A auto s iskljucenim zadnjim pogonom(audi haldex) se tako ponasa. Uglavnom ti kratki gubitci trakcije su zanacjni gutibak od razlike 1-2HP dodatno gubitka zbog upaljenog 4x4 pogona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 A kaj je s ovim autima sa stalnim pogonom koji imaju <400ks i 1600kg npr? Baš me zanima, ne podjebavam čisto da se odmah razumijemo. Jer meni je nevjerovatno da neki auto od cca 400-500ks 4x4 i barem 1700kg gubi trakciju u četvrtoj brzini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 A kaj je s ovim autima sa stalnim pogonom koji imaju <400ks i 1600kg npr? Baš me zanima, ne podjebavam čisto da se odmah razumijemo. Jer meni je nevjerovatno da neki auto od cca 400-500ks 4x4 i barem 1700kg gubi trakciju u četvrtoj brzini... Gubi trakciju ako ga bacis u fwd mod(ne u 4x4 modu). Ali gubi trakciju zbog poskakivanja i pretvrdog ovjesa za nase grbave staze. Znac da je staza ravna(bez rupa) nebi gubio trakciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Jebote takav ovjes onda koji na ravnoj pisti skače...ali dobro...manimo se toga. Kaj je s ovima 4x4 koji, začudo, imaju trakcije na ravnoj šniti piste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Ne kuzim te sto pitas. Znaci ako na 4x4 gasis elektronski i postaju fwd, tu i tamo izgube trakciju i zbog toga imaju losija vremena nego da stlano voze u 4x4. Normlano da 4x4 auti od 500HP ne guve trakciju u 4 brzini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Pa ja te lijepo pitam da li je stalno uključeni 4x4 pogon na normalnom autu koji ne gubi trakciju u 4 brzini na SRu - nešto što negativno utječe na vrijeme auta/performanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Skida 1-2HP. sto je zanemarivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 u prijevodu, ono što ljudi pričaju da su 4x4 auti sporiji na većim brzinama je mit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 u prijevodu, ono što ljudi pričaju da su 4x4 auti sporiji na većim brzinama je mit? Pa jesu, jer su tezi. Ali ne zbog dodatnih gubitka pogona. Moram napomentu da se ovo odnosi na ispravne aute s ispravnim dimenzijama guma. Ako su dimenzije guma krive ili npr prednje jako potrosene onda ce 4x4 jako kociti. Ali to je neispravan auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 ma to sam i mislio jer se priča da je zbog gubitka pogona :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 Dva ista auto po snazi recimo,220 ks quattro 1400 kg FWD 1200 kg rade skoro identično vrijeme ali na Quattru ja imam manju izlaznu brzinu nego fwd auto za skoro 10 km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Npr ista karoserija, isti motor, jedan stalni 4x4, drugi fwd http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=18128 http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=18029 Isti top speed, 4x4 je cca 50kg tezi(tezina bas i ne utjece na top speed). Znaci gubtic fwd i 4x4 su skoro isti, zanemariva razlika. pinci: da, 200kg razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 (edited) al ga seres za te gubitke ko po obicaju.... Edited January 9, 2015 by Sasaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Dva ista auto po snazi recimo,220 ks quattro 1400 kg FWD 1200 kg rade skoro identično vrijeme ali na Quattru ja imam manju izlaznu brzinu nego fwd auto za skoro 10 km/h Vjerojatno zato jer imaš bolji 60ft pa ti ostane manje metara da ubrzaš, a i imaš više kg pa sporije ubrzavaš. IMHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Kako su onda ovi tvoji iz Rüsselsheim-a ovako loše složili omjere za 4x4 da je FWD toliko brži (0-100) ? Duel : Opel Vectra 2.0 16V 4x4 vs Opel Vectra 2.0 16V Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Drugi su omjeri, pa lupa u blokadu (4x4 je getriba dosta kraca) btw opel nije stalni 4x4 i iskljucuje se eletkronski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Drugi su omjeri, pa lupa u blokadu (4x4 je getriba dosta kraca)btw opel nije stalni 4x4 i iskljucuje se eletkronski. Kakva je prednost tog 4x4 na tom autu (osim za snijeg) kada ga ovaj FWD izubija kako god okreneš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Drugi su omjeri, pa lupa u blokadu (4x4 je getriba dosta kraca)btw opel nije stalni 4x4 i iskljucuje se eletkronski. Kakva je prednost tog 4x4 na tom autu (osim za snijeg) kada ga ovaj FWD izubija kako god okreneš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now