Jump to content

cipanje Skode

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

a cuj, on kad je to radio, nije bilo bas previse toga kod nas. Ugl i on je na forumu, mozda nesto i napise.

Matjaz? Pa nek se javi.. Da ponudi nesto, i rece kolko ks moze izvuc.. :) On ima odmah i valjke.. Nisam ja protiv njega.. Znaci kljucno je rec odvrni ga do kraja.. :D

Brba: jel u sciroccu 200 il 211 ks serijala?

Btw. Poslao sam matjazu na fejs poruku pa cu vidit sto ce mi odg.

Edited by Luky

Matjaz? Pa nek se javi.. Da ponudi nesto, i rece kolko ks moze izvuc.. :) On ima odmah i valjke.. Nisam ja protiv njega.. Znaci kljucno je rec odvrni ga do kraja.. :D

Brba: jel u sciroccu 200 il 211 ks serijala?

Btw. Poslao sam matjazu na fejs poruku pa cu vidit sto ce mi odg.

Javim , bio 10 dana kod mene i danas vratio auto :(

Mislim da ti Matjaz neće odgovoriti nista na fejs uzmi telefon i nazovi ga, ako ti ga bude slagao na stoli obavezno budi prisutan da vidis kako ce ga izmasakrirati :)

Ma znam, toga me i strah.. :D Sjecam se kad je golfa vrtio da sam razmisljao hoce li ostat citav :D

Ma znam, toga me i strah.. :D Sjecam se kad je golfa vrtio da sam razmisljao hoce li ostat citav :D

Gledaj mislim da covjek zna sta radi tako da ako je auto ispravan nema mu se sta desiti, odnosno bolje da se razleti na stolu nego na cesti.

Gledaj mislim da covjek zna sta radi tako da ako je auto ispravan nema mu se sta desiti, odnosno bolje da se razleti na stolu nego na cesti.

Ispravan je 100%..na kompu nigdje greske, ide dobro, radi dobro.. odrzavan.. :)

Al ruzno je gledat kako ga razvrtava po stolu..

Pita sam matjaz bez druge pumpe goriva i sa jacom pumpom kolko je max, on kaze da 340 ks je max sto dize sa tim svim:

Evo njegov odg: Ništa više od toga. Pumpa je samo garant, da auto neče počet zacukavat zbog nedostatka goriva.Na 340 ks je več turbo na granici, ni dizne nemaju više rezerve za hlađenje klipova kod punog opterečenja Lp

Revo sa pumpom goriva izvlaci 350-370 ks..

Dario je mjerio 360 kad je imao sve slozeno..

Ja racunam manje jer u gs nema nego ES95..

Pita sam matjaz bez druge pumpe goriva i sa jacom pumpom kolko je max, on kaze da 340 ks je max sto dize sa tim svim:

Evo njegov odg: Ništa više od toga. Pumpa je samo garant, da auto neče počet zacukavat zbog nedostatka goriva.Na 340 ks je več turbo na granici, ni dizne nemaju više rezerve za hlađenje klipova kod punog opterečenja Lp

Revo sa pumpom goriva izvlaci 350-370 ks..

Dario je mjerio 360 kad je imao sve slozeno..

Ja racunam manje jer u gs nema nego ES95..

Nije problem izvuci 10-20ks vise, nego problem je napravit da traje.

Da mozes izaci na autoput i opalit do broda full gas.

Ovo sto ti je rekao to je sa rezervom.

A ti reci Matjazu da ti izvuce 370ks i napomeni mu da je svejedno ako pukne motor i

covjek ce ti slozit, nema nikakvih problema al onda poslje nemoj jaukat.

Edited by GonzoT5

da skratimo pricu. Nabavi si za soma eura blok sa glavom komplet. Reci ciperu ko god da je da to slozi da sastavlja nebo sa zemljom. Vozi dok ide i onda ubaci drugi blok koji ti doma stoji ( ja ti imam blok i glavu i dizne komplet od S3 ko sto ima mario ) i onda taj drugi metni nutra i teraj Vol2.

Bar ces znati kolko drzi kad je tako slozeno i uz kakvu voznju. Turbinu kad se raspadne ces tako i tako uzet vecu.

Eto. Blok kompletan sa svim unutra i glavom i diznama ti je kod mene 900 eura. Trebas uzeti karter i poklopac ventila plasticni ili to samo premjestit sa svog sadasnjeg motora. Eto.

Nije problem izvuci 10-20ks vise, nego problem je napravit da traje.

Da mozes izaci na autoput i opalit do broda full gas.

Ovo sto ti je rekao to je sa rezervom.

A ti reci Matjazu da ti izvuce 370ks i napomeni mu da je svejedno ako pukne motor i

covjek ce ti slozit, nema nikakvih problema al onda poslje nemoj jaukat.

nis nebu se raspalo ,ja sam ga vozio u pun gas i neznam kaj i nis mu nije bilo ,a bio je otvoren

110/140 razlike:

Utezi na radilici, getriba 5 vs 6 brzina.. 5 brzina puno bolja sto se omjera tice 1. 55 2. 95 3. 150 4. 205-210 5. 250+

3000 o/min 5. 184km/h

Dok je 6 brzina kraca getriba

110/140 do 2010. Godine se cipaju na istu snagu bez posljedica na motor

Da bi se od njih napravio stock 170ps trebaju dizne, visokotlacna pumpa, turbo i po zelji dpf od 170

110 i 140ks motori su isti,170ks je drukčiji jer ima te balanse na radilici,veči turbo,dizne i CR pumpu.

Razlika je 110 i 140 ta što 110ks ima mali kuplung (228mm) a 140 i 170 imaju 240mm i naravno 6 gang getribu.

1.6 CR 75,90 i 105ks su isti u šeraf po pitanju svega samo je razlika u mapi (PROVJERENO).

110 se da nasvirat isto na 180+ks kao i 140 ali na 110 bude kuplung klizao pa treba rješiti nešto po tom pitanju.

Moj Yeti je 2009 godina - 2.0 tdi - 110 ks al je getriba 6 brzina

znaci li to da je kod mene kuplung 240 mm? Znaci bez straha ga dignut na 170?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...