Jump to content

Mehanicar za izvadit motor iz auta do nedjelje

SVEN

Recommended Posts

Eto i dok se to ne bude moglo ljudski riješti , imati ćemo ovo što imamo.

Taj u Holandiji čipa auto kod nekog tunera, dobije tuv , ode upisat u knjizicu i to je to jer imaju ZAKON i zna se šta se može a šta ne.

kod nas toga nema.

za poslovanje bolje i ne pisat...

• Replies 96
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

nije problem utrpat 20 000e u auto.. problem je sto nakon tih 20 000e u HR ne mozes atestirati auto (makar u drzavama EU mozes).. nekima je to krama, a nekome strasan gust koji na zalost radi lose izvedenih zakona stoji doma i neupotrebljiv je.

svi znaju koliko je poslova i poduzetnika nasa drzava unistila. Cak su se i strani ulagaci krizali kad su vidli kakvu administraciju i drzavu imamo.

Treba radit na crno i jebat im mater. Kad se budu vozili u skodama kako prilici njihovoj uspjesnosti u vodjenju drzave onda treba opet pocet placat. A ovako dok ljudi gladuju oni voze Audije koje im narod kupuje.

Sada se vidi da je netko dobro predložio prije nekog vremena da u "galeriju" nemoze nitko tko nema neki kolko tolko veći projekt. Da je zatvoreno za druge sumnjam da bi među ovima koji nešto slažu bilo drukera

I sad se nebi vodile nepotrebne rasprave kao što je ova. Svi znaju kakva je situacija s atestima i time ali lakše je ljude prozvat cicijama

Ja sam odlucio sto cu s turbinom

59d2cb435f0f14e98a2dcbabde62a846.jpg

Jer dok je ovakva situacija jedino si mogu guzicu obrisat s njom.

Edited by JosipZG

Problem je sto su ljudi jalovi. Jel neko uspije nešto u životu ili nađe sreću u nečem odma je prevarant k.... sin i slično. A to je kad ljudi imaju viška vremena pa da mjesto gledaju u svoj tanjur gledaju u tuđi. I tako je to i bit će. Čudna smo sorta. Jer normalno najlakse je tretirat pravdu na malima i kažnjavati male jer ipak su mali uzrok svih velikih problema. Kolektivna svijet je totalno poremećena. Tako i s obrtima i autima. Problem je sto neko ima složen Turbo ili što ali ali druge strane ok ak se kum vozi na ložu ili polu ispravnom g3.

Edited by Snjur

svi znaju koliko je poslova i poduzetnika nasa drzava unistila. Cak su se i strani ulagaci krizali kad su vidli kakvu administraciju i drzavu imamo.

Treba radit na crno i jebat im mater. Kad se budu vozili u skodama kako prilici njihovoj uspjesnosti u vodjenju drzave onda treba opet pocet placat. A ovako dok ljudi gladuju oni voze Audije koje im narod kupuje.

Čekaj samo dok Xman ovo vidi, pa ćeš da najebeš :lol:

^ o tome bi se dalo raspravljat

da u CVH ne rade uglavnom IDIOTI puno puno više ljudi bi se odlučilo za atestiranje

Zašto sam sebi stvaraš probleme? Zašto ti smatraš da tamo uglavnom rade takvi ljudi kao što si napisao?

Ako i odlučiš na atest i ako netko od tamo ovo pročita atestirat ćeš auto nikad pa ni onda...

I ne mislim samo na tebe nego na sve koji tako razmišljaju. Da li vam je ikada palo na pamet da ljudi samo rade kako im je rečeno da rade i kako je po zakonu? Isto kao i policija,oni samo provode zakon,nisu ga oni pisali ni donijeli.

I kako to obično bude kod nas ako napišu kaznu onda su ovakvi,onakvi a kada nas puste onda se to smatra ispravnim i ok.

Kao i sa ženama,kurva ako da ,kurva ako neda...

Stavite se u njihovu kožu,bolio bi vas tuki za tamo nekoga tko je nešto kemijao po autu a nije zadovoljio uvjete.

Ma nek se jebu

Atestirao sam plin prije 2 mjeseca pa znam o cemu pricam. Rušili su me zbog dimenzije guma koja je bila vec prije upisana kao dodatna dimenzija u prometnoj. I onda nisu idioti? Tamo svatko tumači zakon kako njemu paše, to se tako ne radi

Zvao sam ih 2 puta i na isto pitanje sam dobio 2 odgovora??

To što pišeš mi je čudno jer ako je ta dimenzija bila upisana i oni rade atest plina navezu ti auto na one navoze pa provjere da li negdje zapinje ono crijevo od 8 mm te upišu tu dimenziju direkt u knjižicu (tj prvo na papire za atest). Jedino mi je logično da ti je negdje zapinjalo pa da ruše zbog toga.

Što su ti rekli kao razlog pada?

Ma nek se jebu

Atestirao sam plin prije 2 mjeseca pa znam o cemu pricam. Rušili su me zbog dimenzije guma koja je bila vec prije upisana kao dodatna dimenzija u prometnoj. I onda nisu idioti? Tamo svatko tumači zakon kako njemu paše, to se tako ne radi

Zvao sam ih 2 puta i na isto pitanje sam dobio 2 odgovora??

Upisana nekad na divljaka bez da je odobrena od zastupnika,kataloga cvh ili necega slicnoga.

Sad se tome staje u kraj i to je naporan i dug proces.

Za takvu "gresku" sada dobijes opomemu koja se ne brise 2 godine i ako se ponovi u tome roku mozes ici na burzu pa ti upisuj gume....

Cisto da znas kad netko stavi svoj potpis MORA stajati iza njega.

Ne zanima me to uopce

Ako je auto bio siguran i ispravan 5 godina s tim gumama onda ne vidim problem

Ovo je izjava na razini ako su nas pljackali godinama i to je bilo u redu, zasto to ne rade i dalje, ja ne vidim problem.

Ide sve stroze i ja to podrzavam, ali pod uvjetom da se postupak atesta pojednostavi prema stranom modelu, blaze prerade na tehnickom pregledu, sve ostalo CVH (i slicni, ako ih ikad bude).

neko je pitao zasto smo usrali jednostavan tipic o promjeni motora?

ZATO STO CE SE OPET NACI TAJ NEKI DUSEBRIZNIK I CINKAT CE NADZORNOJ SLUZBI ZA RAD PA CE IC U KONTROLU KO JE I ZASTO JE VADIO TAJ MOTOR IZVAN DOZVOLJENOG RADNOG VREMENA I KOLIKO JE NAPLATIO I JEL IMA DOZVOLE PICKE MATERINE I JOS NEKOME NAPRAVIT PROBLEM AKO NEDAJBOZE NEMA OTVOREN OBRT ILI DOO

Razumijete u cemu je problem?????

neko je pitao zasto smo usrali jednostavan tipic o promjeni motora?

ZATO STO CE SE OPET NACI TAJ NEKI DUSEBRIZNIK I CINKAT CE NADZORNOJ SLUZBI ZA RAD PA CE IC U KONTROLU KO JE I ZASTO JE VADIO TAJ MOTOR IZVAN DOZVOLJENOG RADNOG VREMENA I KOLIKO JE NAPLATIO I JEL IMA DOZVOLE PICKE MATERINE I JOS NEKOME NAPRAVIT PROBLEM AKO NEDAJBOZE NEMA OTVOREN OBRT ILI DOO

Razumijete u cemu je problem?????

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...