Jump to content

4. Rally Kumrovec 10.-11.04.2015.

Recommended Posts

Posted
Alfa nemoj se uopće brinut da ti je preslab auto, pa tu ima takvih krama i ljudi koji nemaju pojima o vožnji da ćeš ti, po mojoj procjeni biti sigurno u gornjoj polovici poretka

pa da dođeš i sa stock tipom 1.8 16v

ma da ja samo dodjem to je vec nesto :D

• Replies 212
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Fog: ma samo vozi i uzivaj auto kakav je... nije bitno biti prvi uvijek... je lijepo je pobjediti... ali bitno je sudjelovati i stici u cilj bez kvarova ili ne daj boze nesrece... ja da sam u hr, vjerojatno bi kupio feliciju ili fabiju i vozio iz zajebancije...

Od kada sam prestao voziti brdo, nisam isao na nikakve utrke, jer znam da bi popizdio da ne mogu voziti... :lol:

(402 ne racunam pod utrke NHF pravocrtni trkaci :lol:)

Posted (edited)

Je....ja se sjecam.

Sto se ovjesa tice....za rally treba malo puno vise od samo "preraditi"" b6 ili b8.

Edited by Medic
Posted
Je....ja se sjecam.

Sto se ovjesa tice....za rally treba malo puno vise od samo "preraditi"" b6 ili b8.

Ja pricam o najjeftinijoj mogucoj budget varijanti :) Naravno da ni to nije neka sreca...

Posted
Je....ja se sjecam.

Ja pricam o najjeftinijoj mogucoj budget varijanti :) Naravno da ni to nije neka sreca... Uostalom napisao si gore, 2500 eura je posten ovjes za Swifta... A i od toga za 2500 ima bolje...

Posted (edited)
koliko sam primjetio brzo propadanje a spori povrat treba biti

Pa i ne baš jer si onda na neravninama kojih na reliju uvijek ima u problemu jer gubiš kontakt, pogotovo na kočnju i takvim stvarima. Općenito nemreš generalizirati i nema pravila. Ako se hoćeš vozit onda kemijaš, a ako hoćeš juriti i biti siguran onda keširaš provjereni proizvod.

Sjećam se ko jučer...na delti prije desetak godina....lik iz srbije sa felicijom 1.4 (niti 100 ks) je uredno stizao lika sa Cliom williamsom na budinjaku i ovom nije bilo jasno na koju foru. Kaže njemu ovaj sagni se pa pogledaj, a na škodi Ohlins kompletan koji vrijedi ko škoda i williams skupa. Kaže lik...dok se ti boriš sa svojim konjima, ja samo držim gas i motam. I to ti je živa istina. Znači na reliju ak hoćeš jurit su ti, broj jedan ovjes i gume, broj dva mjenjač sa dobrim omjerima i šperom...onda sve ostalo. Motor i konji su ti zadnji jer ako imaš pravu getribu i 100 ks juri ko nevreme sa pravim omjerima

I da....za početak bi se i ja obratio Turnšeku iako i kod njega prave stvari koštaju i to dosta.

Fog: tu ima svega pa pronjuškaj :D

http://www.racingbazar.com/parts/suspension/proflex_evo_2_vw_golf_3_kitcar

Edited by Medic
Posted

Hvala kristu isusu bogu dragom da je konacno netko reko da su broj jedan ovjes i gume. Kad ja velim đabe milijun konje ak ih nema kaj drzat na cesti onda sam ja baba i serem za bezveze.

Svaki dobar ovjes kosta...

Samo da vas jos malo skolujem: :D

Posted
Pa i ne baš jer si onda na neravninama kojih na reliju uvijek ima u problemu jer gubiš kontakt, pogotovo na kočnju i takvim stvarima. Općenito nemreš generalizirati i nema pravila. Ako se hoćeš vozit onda kemijaš, a ako hoćeš juriti i biti siguran onda keširaš provjereni proizvod.

Sjećam se ko jučer...na delti prije desetak godina....lik iz srbije sa felicijom 1.4 (niti 100 ks) je uredno stizao lika sa Cliom williamsom na budinjaku i ovom nije bilo jasno na koju foru. Kaže njemu ovaj sagni se pa pogledaj, a na škodi Ohlins kompletan koji vrijedi ko škoda i williams skupa. Kaže lik...dok se ti boriš sa svojim konjima, ja samo držim gas i motam. I to ti je živa istina. Znači na reliju ak hoćeš jurit su ti, broj jedan ovjes i gume, broj dva mjenjač sa dobrim omjerima i šperom...onda sve ostalo. Motor i konji su ti zadnji jer ako imaš pravu getribu i 100 ks juri ko nevreme sa pravim omjerima

I da....za početak bi se i ja obratio Turnšeku iako i kod njega prave stvari koštaju i to dosta.

Fog: tu ima svega pa pronjuškaj :D

http://www.racingbazar.com/parts/suspension/proflex_evo_2_vw_golf_3_kitcar

to je mene najvise jebalo jer kak je cesta na kumrovcu takva kakva je, obicno me na hupseru odvoji i onda nakon toga imam kocenje di ga tesko smirim, zato sam i imao dojam da brze nemogu/nesmijem

jedino ovo sa spremnicima je prava stvar kaj mi moze pomoc?

Posted (edited)
ima tu istine

Nicol zašto sad onda kemijaš po motoru umjesto da složiš ovjes?

Zato sto imam drugi ovjes.

I ja sa kemijom po motoru necu dobiti 100konja da bi me to brinulo.

Uostalom, moj sadasnji ovjes je i dalje ohoho bolji od serijskog. I bolji od nekih koji imaju puno vise konja. A i tvog :)

Edited by Nicol
Posted
Uostalom, moj sadasnji ovjes je i dalje ohoho bolji od serijskog. I bolji od nekih koji imaju puno vise konja. A i tvog :)

Stvarno, kaj imaš ti od ovjesa? Jel imaš šperu?

Posted

zadnje što znam su bili "karting"(ja bi ih tak nazvao) amortizeri koji ne upijaju udarce i bez špere. eibach federi crveni. dobro za slalom i sl. ako su brutalne gume gore

ja imam reparirane amortizere punjene na malo tvrđe i crne eibach jer ne volim strugat po podu i phantom grip.

kaj si novo nabavila?

Matija, za rally i druge jake discipline je must have :thumbsup:

Posted (edited)
zadnje što znam su bili "karting"(ja bi ih tak nazvao) amortizeri koji ne upijaju udarce i bez špere. eibach federi crveni. dobro za slalom i sl. ako su brutalne gume gore

ja imam reparirane amortizere punjene na malo tvrđe i crne eibach jer ne volim strugat po podu i phantom grip.

kaj si novo nabavila?

Nisi bas u toku ocito.

A poprilicno sam sigurna da si cak i vidio sta je sad na autu al ti si sad ipak veliki decko sa 200ks pa nema potrebe razgovarat s nama jadnicima ispod 100ks.

Edited by Nicol
Posted
pa zato pitam kaj si nabavila

I ono sto sam nabavila nije sad na autu uopce jos, a ko sto vidis sad auto sigurno ne struze po podu i uopce nije na eibachovim federima.

Posted

sad opet pročitaj moj post, i uzmi u obzir početak rečenice "zadnje što znam"

i nije mi jasno što je sad na autu a bolje od mog. moram i ja to malo sredit pa da znam u kojem smjeru najbolje kad se gleda omjer uloženo dobiveno.

B8 i takve stvari me ne zanimaju za auto koji se vozi svaki dan

prebacite ove gluposti u neki drugi topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...